An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Babel (Brad   Pitt) (BRUGT)  (DVD) Babel (Brad Pitt) (BRUGT)

Udgivet 24. april 2007 af Nordisk Film 1518031 / UPC# 5708758666527

Babel (Brad   Pitt) (BRUGT)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2006
USA - Farve - 142 min
Ønskeliste
DramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Babel
Instruktør: Alejandro González Iñárritu
Medvirkende:
Richard  Brad Pitt
Susan  Cate Blanchett
Anwar  Mohamed Akhzam
Tom  Peter Wight
Lilly  Harriet Walter
Douglas  Trevor Martin
Elyse  Matyelok Gibbs
Robert  Georges Bousquet
Jane  Claudine Acs
Walter  André Oumansky
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Besøg filmens hjemmeside
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Dansk
Norsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 34

Gennemsnit: 8.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas

Babel (Brad Pitt) (BRUGT):

Alejandro González Iñárritu, der lavede 21 Gram, forsøger sig igen med en film, der væver flere små separate historier sammen til en stor historie. Ægteparret Richard og Susan (Brad Pitt og Cate Blanchett) er på rejse igennem Marokko. Samtidig, et sted i Marokkos bjerge, har fårehyrden Abdullah netop købt et ny riffel. Hans to sønner sniger sig ud i ødemarken for at prøve riflen. I et øjebliks ubetænksomhed skyder den ene af drengene mod en bus, der tilfældigvis kører igennem området. Skuddet rammer Susan i skulderen og sårer hende dødeligt.

Specielt om denne udgivelse:

  • Trailer

Brugerne skriver om Babel (Brad Pitt):

Anmeldt af Monkeyman, København S 2. marts 2013
Det begyndte med et skud i Marokko
Normalt er jeg ikke den helt store fan, når det kommer til snørrebåndsfilm, hvor små historie i enden har en forbindelse til hinanden, men Alejandro Iñárritu'es "Babel" var for mig en film i genren der virkelig rørte mig.

Filmen er en samling af menneskeskæbner fra forskellige kulturer, der med krydsklip fortælles ganske rørende og ægte, og på intet tidspunkt følte jeg mig tabt som filmen kørte med et mindre lager af handlingsforløb.

"Babel" kan i micro-stadiet analyseres på flere forskellige måder, og det er også helt klart at Iñárritu har (om man er bevidst eller ubevidst om det) proppet religiøse temaer ind i filmen, med en henvisning til historien om Babelstårnet der står i Biblen.

Historien er velfortalt og flader fra mit synspunkt aldrig ud, men forbliver tætsiddende, hvilket man også skal takke den store stab af mere eller mindre ukendte ansigter for, der er med til at gøre denne oplevelse så levende og speciel som den var for mig.

"Babel" er en fantastisk filmisk oplevelse, der kryber under huden og sætter sig fast på bevidstheden. Det er en film med både smerte og håb, og det er åbenbart også en film som jeg er den eneste her på siden der rigtig kan lide den. Så tak til den individuelle filmsmag!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 10. september 2008
Den Globale Tragedie
Selvom Iñárritu kan fortælle på flere niveauer, og gennem flere locations, så er hans formel ganske rigtigt ved at blive noget tyndslidt. Han er skarpsindig, og det skal roses for det er nødvendige ting, som han gør opmærksom på, men her bliver det for udvendigt. Pitt og Blanchett har aldrig tid til at tegne deres karakterer som rigtige mennesker, og det har de øvrige medvirkende heller ikke. Filmens form stivner i ren budskabsfilm uden meget hjerte. Det var synd, for det kunne være blevet til en højdramatisk film, hvis instruktøren havde lagt noget mere sjæl i sit projekt. I stedet valgte han at satse på sit tema, og det var et vigtigt ét af slagsen. Verdenssamfundet skrumper ind dag for dag. Det er tilsyneladende uundgåeligt. Iñárritu viser os bare konsekvenserne.

Anmeldt af René, Åbyhøj 11. april 2008
Babel er en film .....
... der handler om sprogforvirring og manglende kommunikation. Eller i virkeligheden er det nok nærmere tre film i én:

Nr. 1) En slags variant af H.C. Andersen's "Det er ganske vist", hvor ubetænksomme drengestreger med en riffel i Marokko, i medierne ender med at blive blæst op til et terrorist-angreb.
Nr. 2) En mexicansk barnepige, der skal passe to børn for et amerikansk ægtepar (der er på rejse i udlandet), men som alligevel beslutter sig for at smutte en hurtig tur fra Californien til Mexico for at deltage i hendes søns bryllup. Børnene kan hun jo bare tage med sig.
Nr. 3) En japansk døv-stum pige, hvis far en en betydningsfuld forretningsmand. Politiet vil i øvrigt gerne tale med ham om en riffel, der er blevet anvendt ved en skud-episode i Marokko.

Og på denne måde er filmens tre historier alligevel ad sælsom vej forbundne med hinanden. Men gør det filmen interessant? Det må nok være helt op til den enkelte at vurdere. Filmen kan da sagtens ses en enkelt gang, men det er nu nok yderst tvivlsomt, om den får nogen varig plads på min film-reol.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 15. marts 2008
Det er en OM'er
Jeg havde hørt så meget godt om babel så glædede mig meget til at skulle se den. det er længe siden jeg har kedet mig så meget og været så skuffet. den kan absolut ikke anbefales.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 31. maj 2007
Og så går vi i ring.. HEY!
Først lidt solskin over anmeldelsen: Dette er en film man kan sidde igennem uden de store problemer, nok især fordi rytmen er rigtig god: De to timer føles ikke bestemt lange. Skuespillet er selvfølgeligt professionelt, hvor især de marokkanske skuespillere overrasker. Instruktionen og klipningen er selvfølgelig også upåklageligt.

Nu kommer det sure opstød. Uha, hvor er det deprimerende at skulle sidde film efter film igennem og få tvangsfodret politisk korrekte budskaber. Dette her er næsten så tyndt, uoverraskende og ligegyldigt som det kan være. Som Svend E. er inde på, er criss-cross teknikken ikke solid og det at vores kære Alejandro skal koncentrere sig om at fylde så meget på som han overhovedet kan, gør at personerne i filmen ikke rører én. De er simpelthen alt for endimensionelle. Jeg synes heller ikke det flygtende fokus gavner nærværet og autenciteten i filmen.

En blandet fornøjelse, denne overvurderede sag.

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 14. maj 2007
Overraskende dårlig
Ja som jeg skriver i overskriften var den her film overraskende dårlig jeg havde ellers sat mig godt til rette i den bløde sofa og hvad ser jeg en af de ringeste film jeg har set længe.
Den begynder ellers rigtig godt og følger historierne fint men så er det som om det kommer ud af kontrol historierne bliver meget vattet og det bliver faktisk meget uinteressant.

det med de mange sprog i filmen skulle gøre den helt fantastisk det synes jeg ikke det er en kæmpe ulemppe for jo mere forskellige de sprog er jo mere forvirret bliver man og den ender som en meget flad lagkage.
kan ikke anbefales.

Anmeldt af Kasper, Aalborg 12. maj 2007
Babel
Længe siden jeg har set så dårlig en film.
Helt sikkert en af Brad Pitt's dårligste film.

Anmeldt af Karina, Søborg 22. februar 2007
En feel-bad film
Babel er feel-good filmens absolutte modsætning. Historierne er ikke specielt interessante, selvom den dårlige eller manglende kommunikation og larmende fordomme er interessante emner. Men stemningen er hele vejen igennem så gennemført ubehagelig, at det næsten ikke er til at stå den igennem. Det er ret imponerende, at man kan skabe så meget stemning, når nu historierne ikke virker voldsomt vigtige.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 26. november 2006
Igen, igen.
Iñárritu er efter 21 gram atter ude i en lang criss-cross sag. Igen virker fortælleformen ikke umiddelbart nødvendig og derfor heller ikke voldsomt understøttende for en tynd historie. Men Iñárritu's evne til at skabe intensivt nærvær er uforlignelig og gør filmen seværdig trods dens vanskeligheder med at samle trådene.
Han har vist nu arbejdet så meget med criss-cross-teknikken, at fornyelse bliver påkrævet for den næste film for ikke at give den for meget præg af igen-igen.

Ret din egen anmeldelse af Babel (Brad Pitt) - klik her

Start en debat om filmen Babel (Brad Pitt) - klik her

Start en debat om denne udgave af Babel (Brad Pitt) (BRUGT) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45