An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Magnificent Seven,  The  (Remake) (Blu-ray) (BD) Magnificent Seven, The (Remake) (Blu-ray)

af Sony Pictures SBR4953 / UPC# 5050629495331

Magnificent Seven,  The  (Remake) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. M-G-M - 2016
USA - Farve - 133 min
Ønskeliste
ActionWestern
Filmens specifikationer
Original titel: Magnificent Seven, The
Dansk titel: Syv mænd sejrer
Instruktør: Antoine Fuqua
Medvirkende:
Chisolm  Denzel Washington
Josh Faraday  Chris Pratt
Robicheaux   Ethan Hawke
Jack Horne  Vincent D'Onofrio
Billy Rocks  Byung-hun Lee
Vasquez  Manuel Garcia-Rulfo
Red Harvest  Martin Sensmeier
Emma Cullen  Haley Bennett
Bartholomew   Peter Sarsgaard
Teddy Q  Luke Grimes
Vis alle medvirkende...
Stikord: The Magnificent Seven
Remake / reboot
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 6.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Magnificent SevenSå er det tid til endnu et remake af den klassiske Seven Samurai historie - eller måske mere præcist et remake af det amerikanske western remake fra 1960.

Prærieflækken Rose Creek holdes i et jerngreb af skurken Bartholomew Bogue og hans slæng. Det er beboerne trætte af, og derfor hyrer de dusørjægeren Sam Chisolm og hans seks lejesoldater til at forsvare landsbyen. Det er en barsk opgave, idet Bogues mænd kun er modtagelige for argumenter af bly. Men da opgørets tid nærmer sig, slås de syv cowboysamuraier ikke længere kun for pengenes skyld.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Magnificent Seven, The (Denzel Washington):

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 8. marts 2017
Remake af remake
Det sker ret sjældent, at det viser sig, at verden havde brug for en remake. I dette tilfælde holder den regel fuldt ud. John Sturges' ældre film er ikke en uproblematisk "remake" af Kurosawas mesterværk, men den rykker faktisk lidt op i hierakiet efter denne sidste "opdatering".
Filmen mangler indfølelse i sit tema. I sine bestræbelser på at holde sig til udgangspunktet og modernisere udtrykket på en og samme tid, mislykkes det at placere bestræbelserne på en holdbar bærebølge. Lad mig blot straks afsløre, at resultatet keder. Figurerne er tegnet tungt og med manglende charme, de bærer alle præg af, at de med vold og magt er blevet moderniserede for moderniseringens egen skyld. Man bliver aldrig rigtigt interesseret i nogen af dem. Og det betyder desværre, at man heller ikke bliver engageret i hvorvidt de lever eller dør - et engagement, der langt hen ad vejen skulle have været historiens krumtap.
Desværre er selv skurken så dårligt tegnet, at man næsten ikke gider interessere sig for hvorvidt han får sin velfortjente straf eller ej. Desuden spilles han uden særlig omtanke af en ellers velvalgt Peter Sarsgaard. Det er i øvrigt symptomatisk for filmen, at ingen af skuespillerne har haft held med det fattige stof, de har haft til rådighed. Denzel Washington bliver belastet af, at han den ene gang efter den anden skal skule ud under hattebrimmen på leonesk maner. Det bliver for tykt.
En god western byder som regel på en samfundskommentar. Denne gang er de forhutlede røvere erstattet af ækle kapitalister. Folkets kamp mod Wall Street. En god ide, der blot fremstilles så klægt, at man ikke kan mobilisere blot en flig af sin sociale indignation.
Både Kurosawa og Sturges opbygger spændingen ved at lade kampen udfolde sig i flere tempi. Det er en af den oprindelige histories grundpiller. Men denne gang slår man det hele sammen i en lang shoot out, hvor i øvrigt geografien er håbløst skildret og hvor ingen gider holde regnskab med hvor mange røvere, der er faldet.
Det var en remake, vi ikke behøvede. Den er kun meget forsigtigt underholdende, hvis overhovedet.

22. maj 2018
Jeg har denne aften genset “The Magnificent Seven” for at se, om ikke der skulle være lidt at hente, desværre var jeg nødt til at neddatere fra 2 til 1 stjerne. Det er faktisk en dårlig film. Dårlig instruktion, dårlig, dårlig klipning, dårligt manus... det hele er dårligt, med undtagelse af nogle af fotografierne. En sørgelig kop te.

Skriv din egen anmeldelse af Magnificent Seven, The (Denzel Washington) - klik her

Start en debat om filmen Magnificent Seven, The (Denzel Washington) - klik her

Start en debat om denne udgave af Magnificent Seven, The (Remake) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45