An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Lifeforce (Collector's Edition) (Blu-ray) (BD) Lifeforce (Collector's Edition) (Blu-ray)

Udgivet 10. juli 2017 af Eureka! FCD1492 / UPC# 5027035016610

Lifeforce (Collector's Edition) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Golan-Globus - 1985
England - Farve - 116 min
Ønskeliste
GysThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Lifeforce
Dansk titel: Livsfarlig invasion
Instruktør: Tobe Hooper
Medvirkende:
Tom Carlsen  Steve Railsback
Colin Caine  Peter Firth
Dr. Hans Fallada  Frank Finlay
Space Girl  Mathilda May
Dr. Armstrong  Patrick Stewart
Dr. Bukovsky  Michael Gothard
Derebridge  Nicholas Ball
Percy Heseltine  Aubrey Morris
Ellen Donaldson  Nancy Paul
Lamson  John Hallam
Vis alle medvirkende...
Stikord: Kult-favorit
Invasion fra rummet
Rumvæsen / Alien
Sex
Vampyr
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 19

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Space Vampires

Stakkels Tobe Hooper. Han får aldrig lov til at tage æren for at have instrueret Poltergeist. Til gengæld er der ingen, der står på spring for at tage æren for denne besynderlige science fiction film.
     Den engelske rumfærge Churchill vender tilbage fra en ekspedition til Halleys komet, men noget er gået galt undervejs. Den eneste overlevende er astronauten Colonel Carlsen (Steven Railsback). Han fortæller en skræmmende historie om mødet med et fremmed rumskib, skjult i kometens hale, der viste sig at indeholde tre menneskelignende væsner i dvale, som bliver bragt ombord på rumskibet. En af dem er en blændende smuk NØGEN kvinde (Mathilda May), der synes at have en hypnotisk magt over Churchills besætning.
     Tilbage på jorden går det snart galt, da rumvæsenerne vågner op og begynder at suge livskraften ud af alle omkring sig. Det er en sygdom, der spreder sig med lynets hast og snart er Londons gader fulde af folk, der tørste efter andres livskraft. Den kontante Colonel Caine (Peter Firth) bliver kaldt ind for at få kontrol over sitationen og må sammen med Colonel Carlsen indfange den nøgne kvinde, der synes at være kilden til smitten, inden sygdomme spreder sig over hele kloden.

Lifeforce starter som et vaskeægte rum-eventyr: En farlig mission i det mørke univers! En mystisk opdagelse! Fremmede væsner! Filmen ender som et post-apokalyptisk zombie mareridt, hvor hele meneskeheden trues af ødelæggelse. I mellem de to yderpunkter er Lifeforce hovedsageligt en besynderlig menneskerjagt, hvor to top-trænede militærfolk prøver at spore en nøgen kvinde!
     Steve Railsback (sci-fi fans husker ham måske bedst som Duane Barry, i The X Files) er fantastisk og intens i rollen som Colonel Carlsen, mens Peter Firths målrettede Colonel Caine kunne få én til at overveje om han havde været et godt bud på James Bond i tidernes morgen. Hvis man kan løsrive øjnene fra Mathilda May et øjeblik, vil man se nogle fantastiske visuelle effekter produceret af det hedengangne Apogee (Firefox, Spaceballs), og special makeup effekterne er lige så imponerende. Uden brug af computere får vi lov til at se livet blive suget ud af de stakkels ofre indtil der kun er en tom skal tilbage!

Lifeforce er en vidunderlig, smudsig B-film, fanget i en overdådig big-budget A-films krop. Den var en dundrende fiasko i sin tid, men sammenlignet med moderne computer-fabrikerede blockbusters er den jo nærmest kunst. En unik vision kun de færreste film kan levere.
David

Brugerne skriver om Lifeforce:

Anmeldt af Monkeyman, København S 31. marts 2012
USE MY BODY!!!
Efter Falkbølls opfordring i hans herlige hjemmestrikkede geek-show "The Shit is On!", som man kan nyde på YouTube.com, så besluttede jeg mig for at kaste hovedetløst ind i Tobe Hoopers "LifeForce" fra 1985.
Det ikke første gang jeg har set denne film, men det er så lang tid siden at jeg ikke kan huske..... jo, vent lidt! Èn ting skinner igennem mine glemsomme erindringer: Mathilda May!!!
Man kan ikke kalde sig en heteroseksuel mand, og så ikke falde i staver over et kvindemenneske som May, for det er tydeligt hvorfor det netop hende man har valgt som den dødsens farlige forføriske rum-vampyr, der ikke ved noget bedre end at suge livet ud af sine lette ofre. Mathilda May er i sig selv forførende og hvad bedre er at man ser hende i FULL MONTY, altså uden en trævl på kroppen, så man kan ligeså godt strege én af sine store drengeønske over, for i "LifeForce" bli'r det opfyldt.

Hvad angår selve filmen, så er jeg ikke ligeså opstemt som Falkbøllen var, der vidst sagde at dette var hans favorit sci-fi film??? Men så langt vil jeg ikke selv gå!
For filmen er i sig selv GOD DAMN WEIRD!!! Folkene bag "LifeForce" ved tydeligvis ikke hvilken retning de skulle tage, og især plottet er lidt mudret og noget skævt, og derfor synes jeg dette er en meget svær film at gå rigtig i dybden med, så skal vi ikke bare tag fat i de indre følelser, som buldre i mit sind.

Og mit sind... ja, mit ægte film-geek sind siger, at på trods af at historien er så ufokuseret og næsten forvirrende som den er, så tiltaler dens klodsethed alligevel mig. Ikke desto mindre, så kan man ikke benægte at der er godt med ´´eye candy´´, ja ikke kun Mathilda Mays fortrinlige smukke frontparti, men også filmens effekter som skriger WELCOME TO THE 80'ies!!! med store neonskilte.
Og filmen er visse steder også overraskende gory... ja, ikke på den der splatteragtige facon, men der blod nok til at tilfredsstillende min lille syndige sjæl.

Er man til ren b-films nonsens... så glid i den hér banan!


Anmeldt af Svend Erik, Løkken 12. marts 2012
Mancinis film
Hooper træder sig selv over tæerne på flere måder. For det første er dialogerne altid dårligt timet og klippet, hvilket i særdeleshed gælder for denne film. For det andet roder han - også her- historien sådan sammen, at den mister enhver appel og sammenhæng. Man er ganske ligeglad med, hvem der er vampyr, zombie eller menneske - jeg er klar over, at man skal være forvirret i den henseende, men vist ikke på dette lave og uinspirerede niveau. Hooper formår at dræne dramaet ud af fortællingen.
Mancini gør en brav indsats, men musikken virker på en eller anden måde for færdigpoleret til denne film.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. november 2009
Vampyren fra rummet
Det er ganske rigtigt ikke lige betegnelsen stabilitet man kan hæfte på Tobe Hoopers produktion, men filmens noget blakkede ry er faktisk ikke helt fortjent. Det virker som om, at instruktøren har ønsket at vende tilbage til en klassisk b-films formel, som han så presser alt hvad han overhovedet kan ud af. Filmens skift mellem rumfilm, zombiehistorie og endelig Armageddon-agtige optrin (scenerne i London er utroligt morsomme, og jeg mener at humoren er tilsigtet) er så bizarre, at man må have respekt for det på én eller anden måde. Skuespillerne, specielt Railsback, har deres del af æren for, at filmen holder. Oplev f.eks. også Frank Finlay i en herlig rolle! Men dét der springer mest i øjnene - for nu ER det jo film - er fotograferingen der er ganske fortrinlig. Endelig må vi ikke glemme at rose Mancinis score, der gør underværker for filmen, selv når den er ved at køre lidt af sporet. Bestemt udmærket underholdning.

Anmeldt af lookalot, København K 21. oktober 2009
Dr. Bukovsky: Also, the Churchill's escape pod is missing.
Tobe Hooper´s Lifeforce, er en seværdig film, hvis man ikke går efter den dybere sci-fi underholdning. Filmen lider lidt under dårlig dialog, og at ikke ret meget giver ret meget mening. Men godt med drøn på og ok special effects for sin tid. Filmen var en kæmpe fiasko rent økonokisk. Og det var Tooper´s næste film Invaders From Mars også!

Anmeldt af Ulle, Rødovre 10. marts 2009
"There is life after death"
Hvis man ser bort fra de åbenlyse problemer med skuespillet fra diverse hovedrolle indehavere, som er under middel, så er det faktisk en fin lille sci-fi zombie b-film, med musik og special effects (til tider) som er en b-film mere end værdigt. Desværre er filmen vist ikke selv klar over at den rent faktisk er en b-film, hvilket irriterer mig mest ved den. Den burde bare acceptere hvad den er, og ikke rende rundt og få nykker pga. dens store budget.
Dog skal det nævnes at især Patrick Stewart i sin rolle undervejs i filmen gør alt hvad han kan for at skuespils-delen af filmen ikke er helt til grin. For slet ikke at nævne Mathilda May! Nu er det så begrænset hvad hun skal udøve af den ædle skuespils-kunst. Hun skal for det meste bare rende rundt og suge livskraften ud af folk, sige "touch me, Carlsen", og body-surfe eller body-jumpe, eller hvad den korrekte betegnelse for den slags nu er. Nå ja, og forføre Steve Railsback et par gange. Fik jeg nævnt at hun klarer alt dette uden tøj på? Hvilket må betragtes som højdepunktet for hendes vedkommende.

Musikken derimod er ufejlbarlig hele vejen igennem. For ikke at nævne det store bombastiske tema, som må ende i en bonus ordning for London Symphony Orchestras blæser og stryger sektioner. Og så vidt jeg har forstået skulle det i øvrigt være Henry Mancinis afviste musik til Hitchcocks "Frenzy" som har fundet vej til "Lifeforce". Jeg er så flintrende ligeglad, da Mancinis tema fungerer som et absolut højdepunkt for filmen. Han var jo andet end Pink Panther og softcore comedy music, hvilket han beviser til fulde i løbet af filmens spilletid.

Men ja, filmen... joeh, såmænd, et britisk-amerikansk rumfartøj på rumeventyr til Halleys komet får bragt en meget nøgen og meget farlig kvinde med sig tilbage. Efter lidt tam-tam så ender det med at befolkningen i London har hele balladen da denne flotte nøgne kvinde, som ingen tilsyneladende kan modstå (mig selv inkluderet), begynder at udøve sin livskraft-sugende mission på Londons befolkning. Uha da.

Noget jeg finder ekstremt komisk er fortælleren i starten af filmen, som er så flink at fortælle os at rumfartøjet er udsytret med den nye Nerva motor... okay? Er der nogensinde en der har set StarWars og tænkt: "Gad vide hvilken type brændstoft den Imperial Cruiser flyver på? Er det monstro diesel?"

Men klart anbefalelses værdig, hvis man vel at mærke bryder sig om denne genre og nøgne kvinder.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 22. maj 2005
Space vampires
Tobe Hooper har aldrig kunne prale af den mest harmoniske karriere. Hans navn er vel af det brede publikum mest forbundet med fænoment The Texas Chain Saw Massacre, og den ujævne Spielberg gyser Poltergeist. Lifeforce der imod blev en økonomisk katastrofe, og efterlod Hooper med stort set kun TV produktion i fremtids udsigt.
Det er dog synd og skam, da Lifeforce besidder en super energisk og nærmest anarkistisk idé rigdom. Hoopers Spacevampyr film tromler af sted med en visuel højre hånd i smasken og en pacing, der kan ta' pusten fra de fleste. Hoopers excellere i kærkommende sort humor og anti ameriskansk ironi, som driver Lifeforce sikkert mod kategorien af anderledes filmoplevelse. En film som ikke umiddelbart la' sig sætte i bås. Måske der af det økonomsike flop? Filmen bygger på Colin Wilsdon's novelle, som er blevet taget kærligt under behandling af Dan O'Bannon og det kan mærkes.

Ret din egen anmeldelse af Lifeforce - klik her

Start en debat om filmen Lifeforce - klik her

Start en debat om denne udgave af Lifeforce (Collector's Edition) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45