An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Deranged / Motel Hell  (DVD) Deranged / Motel Hell

Udgivet 27. august 2002 af MGM/UA MGMV1003679 / UPC# 027616878205

Deranged / Motel Hell  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Deranged / Motel Hell - 1974/1980 Ønskeliste
TV-system: NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 6.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Deranged / Motel Hell:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 6. oktober 2012
Scary Movies
"Deranged" er en noget atypisk gyser om en aldrende mand der lever et isoleret liv sammen med sin moder på en øde beliggende gård ude på bøhlandet. Det kan næppe være sundt for nogen og det går da også helt afsindigt galt på et tidspunkt! Virkelig underspillet lille film hvor man ikke helt ved om man skal le eller græde og med et par velplacerede chok undervejs. Forvent ikke alverden men filmen har en særlig aura til trods for sine mange svagheder; specielt skuespillet er ikke meget bevendt og man køber heller ikke hele den "autentiske iscenesættelse". Men værd at give et kig i en sen nattetime.
"Motel Hell" er skivens bedste valg til en stener foran skærmen. Der er ikke så meget at tilføje som anmelderen før ikke har været inde på: en utroligt skæv film med en forrygende præstation af Rory Calhoun som manden med tandpastasmilet der dækker over en noget belastet samvittighed.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 22. juni 2011
Motel Hell
It takes all kind of creatures to make Farmer Vincent's Fritters, eller frit oversat til dansk: Der går alskens skøre finker til Landmand Vincents røgede skinker.
Landmand Vincent excellerer i økologisk røget kød, populært vidt og bredt pga den smag Vincents hemmelige opskrift giver det.
Han driver et motel for swingers, som sammen med tilfældige forbipasserende ender i bedet i Vincents hemmelige have, hvor de fedes op....
Ingen præmie for at gætte hvad der sker med dem i denne helt forrygende gyserkomedie. Forrykte replikker, særprægede scener med mennesker gravet ned til halsen, der hypnotiseres med et snurrende hjul, for så at blive høstet med løkke om halsen til traktoren!
Vincent og konen går til makronerne med protestantisk arbejdsmoral og da ofrene er amoralske swingers eller hashrygere, så er de jo også selv uden om det. Der trækkes flittigt på smilebåndet, kluklatteren og skraldgrinet.
Vincent bror er politibetjent med stor forkærlighed for det røgede kød og beskrives som "the biggest cannibal in the county". Kærligheden til det røgede kød stammer fra bedstemoderen: "Anything that didn't move fast enough, Granny smoked it!"
Dette er en gyserkomedie ulig nogen anden jeg har set.

Ret din egen anmeldelse af Deranged / Motel Hell - klik her

Start en debat om filmen Deranged / Motel Hell - klik her

Start en debat om denne udgave af Deranged / Motel Hell - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45