An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Sony - en mærkevaregigant

Sony er blevet et af verdens mest kendte globale varemærker. Uanset om du er derhjemme, på farten eller på arbejde, er Sony-produkterne kendt for deres kvalitet og designfornyelse. Fra opfindelsen af Walkman til den fortsatte udvikling af ny generations digitale teknologier, har Sony's navn været synonymt med fornyelse i audio-visuel kommunikation.
    Her i starten af det nye årtusinde ser Sony det som sin strategi at blive førende inden for bredbånd i det 21. århundrede gennem sin omfattende musik-, film-, spil- og onlinevirksomhed. En stor del af den forskning og udvikling, der finder sted i forbindelsen med denne proces, foregår i Europa.
    Sony's bånd til Europa er stærke og tætte. I juni 2000 åbnede Sony Center am Potsdamer Platz, Sony's nye europæiske hovedkvarter for elektronikvirksomhed og en bemærkelsesværdig arkitektonisk og kulturel tilføjelse til den nye tyske hovedstad.
    Lige siden opførelsen i 1991 har den tysk/amerikanske arkitekt Helmut Jahns innovative bygningskoncept understreget Sony's visioner om og engagement i et nyt, forenet Europa med et genforenet Berlin i centrum. Med sin placering på Potsdamer Platz repræsenterer Sony Center et af byens største urbane genopbygningsprojekter siden murens fald og byens genforening.

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45