An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Resident  Evil (Blu-ray) (BD) Resident Evil (Blu-ray)

Udgivet 2. januar 2008 af Pathé Distribution P904807000 / UPC# 5060002836194

Resident  Evil (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 2002
England - Farve - 100 min
Ønskeliste
ActionGysThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Resident Evil
Instruktør: Paul W.S. Anderson
Medvirkende:
Alice  Milla Jovovich
Rain Ocampo  Michelle Rodriguez
Matt Addison  Eric Mabius
Spence Parks  James Purefoy
Chad Kaplan  Martin Crewes
One  Colin Salmon
Clarence   Jaymes Butler
Mr. White  Stephen Billington
J.D. Salinas  Pasquale Aleardi
Medic  Liz May Brice
Vis alle medvirkende...
Stikord: Resident Evil
Based-on-a-game
Flashback sekvenser
Kannibalisme
Våben / våbenhandel
Videnskabsmænd
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Italiensk
Portugisisk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk
Italiensk
Portugisisk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 48

Gennemsnit: 8.8 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Kenn
Lars
Søren

Et hemmeligt eksperiment... en død'lig virus... en skæbnesvanger fejltagelse...

Paul Anderson har haft en noget varieret karriere. Han startede stærkt med den lille film Shopping, der landede ham hans første store job, Mortal Kombat. Da den blev et megahit, var hans fremtid sikret, og han kunne få lov at lave, lige hvad han ville. Han valgte at kaste sig ud i henholdsvis Soldier og Event Horizon. Begge floppede gevaldigt, men somme tider skal man så grueligt meget igennem, for at alt bliver godt igen. Hvem kunne vide, at Paul Anderson havde en skæbne, der lå og ventede på ham? Hvem kunne vide, at han en dag skulle vise dem alle sammen? Hvem kunne vide, at det var ham, der skulle lave den ultimative computerspil-filmatisering og bringe Resident Evil til det store hvide lærred...?

Den verdensomspændende organisation "The Umbrella Corporation" har fået et lille problem: En livsfarlig virus er sluppet ud i deres supersikrede installation "The Hive" og har slået alle de ansatte ihjel. En flok soldater bliver sendt ind for at løse problemet, men snart finder de ud af, at de ansatte ikke er helt døde. De er blevet forvandlet til zombier, og de er sultne efter frisk kød! Soldaterne må kæmpe mod zombier og en morderisk central-computer, og de har kun én time, før indgangen til "The Hive" permanent låses!

Det er ikke den store hjernevirksomhed, man skal have gang i, når man skal nyde Resident Evil. Den er ren og skær underholdning, og det er der sgu ikke noget galt i! Man skal selvfølgelig heller ikke gøre filmen til mindre, end den er. Der ER faktisk en fed creepy stemning i det meste af filmen og en del gode chokeffekter. Den gennemgående dommedagsstemning er også ret effektiv. Men den virkelige attraktion er scene-på-scene, hvor zombier bliver mejet ned af stadig mere desperate soldater - og så selvfølgelig Milla Jovovich (The Fifth Element) i lange sorte støvler, stram kjole og med en stor gun i hånden! Vi må heller ikke glemme Michelle Rodriguez (Girlfight) som den sammenbidte soldat Rain. Der render også et par fyre rundt i filmen, men de er bare zombieføde.

Så hiv stikket til hjernen ud, pump Marilyn Manson-musikken op på fuld styrke og grib din importerede dåseøl. Så er du er klar til at nyde 1½ times væg-til-væg zombie-splat! Rigtig god fornøjelse!
David

Brugerne skriver om Resident Evil:

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 9. august 2014
"Exelent Evil"
Resident   Evil Vi taler tit om hvorledes de enkelte titler holder hér på siden.. Om de klarer "Tiden"?...

'Resident Evil' Holder!. - Det 'Resident Evil' serien kan, det er At UNDERHOLDE - Den har et glimrende person gallery hvor du faktisk kan følge individuelle personer/mutanter udvikle sig fra film-til-film. Og så har den MILLA!..

ÅH Milla - Milla er vores éngen lille påklædningsdukke :) Og hvilken én af slagsen!.. Hun hopper, og hun springer, og hun er er nøgen... Hov vendt liiige lidt! - sagde du Nøgen? - Yes!, NØGEN!.. MILLA NØGEN M.I.L.L.A. N.Ø.G.E.N!.................................................YES MAN!.

- Milla Nøgen.. Så, nu spørger jeg dig.. Hvad er det NU, du IKKE vil se?.

Men - Helt ærligt, Mila klarer opgaven til UG.. for mine penge, er hun én af dagens absolutte! største Action Helte Hollywood stadig har at byde på. Og så får du et originalt Soundtrack af Selveste Marilyn Manson!, der hér for første gang laver rigtig film-musik.

Der ér simpelthen ikke noget at blive Miss PissyPans over... Hvad den hér nummer 1. i Sagaén ikke levere?? Kommer i Røvfulde!, når vi åbner op for 2,3,4,5,6,og 7!. Must have?.. You bet Youre ASS!.

Anmeldt af lookalot, København K 20. august 2010
Underholdende nonsense
Jeg havde ikke de store forventninger til denne film, men må sige at jeg blev positivt overrasket. Jeg følte mig godt underholdt det meste af tiden, filmen har en fin spooky stemning over sig, og nogle gode effekter (dog ikke ALLE!), samt flere gode gys, læg dertil et super drive, lidt sort humor, og en perfekt castet, super sexy Milla og den hjernedøde underholdning er hjemme. Jeg behøver vel ikke at komme ind på alle filmens mindre gode sider!
Folk der er til denne filmgenre, tror jeg ikke vil blive skuffede, men andre bør nok se noget andet.

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 7. maj 2008
En middel film.
Der er mange bruger der har skrevet op og ned om Resident Evil, og selv er jeg kæmpe Zombie fan, og jeg må sige at jeg til dels forstår deres kritik, denne film mangler Resident Evil miljø, og karmera vinklerende er helt forkert indrettet, og handlingen er møg dårlig i forhold til spillet, der bare er ren guf, samt en masser dårligt skuespiller talent, også selv om Milla Jovovich redder lidt i land, kan hun ikke redde hele filmen alene.
Dog er 1,ern den beste af de 3 film, men selv vil jeg heller fortrække at se en god Zombie film lavet af selveste G. Romero, splatters mester.

Anmeldt af Kasper, Aalborg 31. marts 2008
Resident Evil
Da en dødelig virus slipper løs fra den bioteknologiske virksomhed, Umbrella Corporation, forsegler supercomputeren The Red Queen hele det underjordiske forskningsanlæg og dræber alle medarbejderne. Alice og Rain får til opgave at isolere virusen, og de erfarer snart, at medarbejderne alligevel ikke er rigtig døde, men derimod en slags zombier. Alice og Rain må kæmpe med The Red Queen for at afværge en katastrofe og under deres arbejde finder de yderligere skræmmende resultater fra forskningen.

En udmærket SF-film, med mange gode scenre, men desværre synes jeg ikke rigtig, at handlingen holder, hele vejen hjem.
"Resident Evil" er klart en af de bedre film, jeg har set Milla Jovovich, men det gør desværre ikke filmen bedre.

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 3. marts 2008
Resident Evil _ I Love You
jeg er så meget til resident evil. jeg elsker spillene og jeg er helt vild med de film der er kommet ud af dem :) Jeg kan kun få for lidt af Resident Evil Universet,.

Anmeldt af Monkeyman, København S 6. juli 2007
Åndsvagt men underholdende
Det er åbenbart på mode at lave film, som er bygget på et eller andet computerspil. Før jeg så denne film. troede jeg at det var noget værre crap (MEN JEG TOG FEJL). Historien er ganske enkel og der er fuldt med intetsigende replikker, men der var fuld fart over feltet når det gjaldt underholdningværdien. Der er dog fejl her og der, såsom halvdårlig computereffekter. Men jeg havde smil på læben efter denne filmopblevelse.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Valby 2. december 2006
Resident Crap
Efter en ok fængende start bliver filmen mere og mere tåbelig og giver til sidst strengt taget ingen mening. Med mening i denne sammenhæng tænker jeg på, om der kan leveres en nervepirrende og intens gyser, hvor man sidder med livet i hænderne, eller at man bare får lidt adspredelse. Skuespillerne er alle anden-sortering - eller dét der er værre - og man er stort set ligeglad med hvem der bliver det næste offer. Sympatien begrænser sig måske til de to kvindelige sukkerskåle: Det ser altid frækt ud, når meget smukke kvinder håndterer blanke automatvåben. Filmen er aldeles glemt, når den sidste credit har forladt nethinden.

Anmeldt af Bimmerfan, Nørresundby 31. marts 2006
En god film!
En ok film laver efter de første Resident Evil spil, træls at film instruktørerne ikke havde så mange penge til at lave denne film som 2' eren Apocalypse, men det blev alligevel et mesterværk som man ikke kan få nok af at se på!

Anmeldt af Extract, Dyssegård 31. juli 2004
En genistreg
Resident   Evil Ingen der har set Event Horizon kan være i tvivl om at Paul W.S. Anderson godt ved hvordan en god horrorfilm skal skæres. Han var det rette valg som instruktør på denne film, der udover god instruktion er fremragende skrevet, instrueret, fotograferet etc. Det er førsteklasses hele vejen igennem. Anderson spilder ikke tiden med lange introer, han går ligepå og hårdt og vi får så lov at lære personerne og deres forhistorie at kende undervejs. Det går stærkt, rædslerne lurer om hvert et hjørne, så publikum får ingen ro og det gør filmens hårdt plagede hovedpersoner heller ikke. De er på mission i The Hive, Umbrella Corporations hemmelige underjordiske bunker til biologisk våbenfremstilling, hvor hovedcomputeren, Den Røde Dronning, tilsyneladende er gået amok og har slået de ansatte ihjel. Der skal ikke røbes for meget, blot at der både er zombier, monstrer og godt gammeldags forræderi og dobbeltspil i vente. Ofte går Anderson efter det man mindst venter. Designet er en blanding af hightech og funktionel design og spiller særdeles godt med når gruen og uhyggen skabes. Blandt skuespillerne er Michelle Rodriguez præstation absolut i særklasse som en sårbar kvindelig soldat med et hårdt ydre. Enhver der kender og elsker Andesons Event Horizon vil forstå at værdsætte denne perle af en film, der er i den grad lagt op til 96 min i skruestikken. Læg mærke til det visuelle filmcitat fra 2001:A Space Odysse nær filmens slutning, den er nemlig genial (Ligesom resten af filmen, som jeg i skrivende stund sidder og fordøjer).

Anmeldt af bolsjedrengen, Aabenraa 20. juni 2004
jeg er zombie fan til begge øre. kan ikke forstå hvorfor i sviner den sådan til. filmen har mange gode momenter. godt skuespil og fine effekter. I havde vel ikke regnet med at fimen ville have en god historie og at den ville blive som spillet. skam jer. se filmen. det er ganske god underholding.
hilsen mr nice

Anmeldt af Per Nygaard, København S 19. september 2003
Puha!
Jeg så den i biografen, da jeg er computerspil-Resident Evil fan. Men med min hage helt nede ved min navle, af skuffelse over hvordan man kan lave en film så dårlig, måtte jeg kæmpe mig igennem den 100 min lange film. Det er først og forhåblig sidste gang jeg buu'er i en biograf.
Man kan så forstå at jeg ville synes at den var dårlig hvis jeg ikke var til zombi-film. Men det er jeg.
Paul Anderson's Event Horizon er derimod en god film og jeg havde nok håbet, at det var lidt i den stil, han ville lave Resident Evil. Men efter at det kun er Event Horizon der er god, og jeg ved hvad der ellers er på Paul Anderson,s CV, er det nok bedst ikke at give den mand flere penge til at lave film.

Anmeldt af Christian Tribini, Dragør 18. september 2003
Nej Nej
Nej Nej den er ikke god. Se den ikke. Spillet er fedt, men det er filmen ikke............... Hlisen trabi

Ret din egen anmeldelse af Resident Evil - klik her

Deltag i debatten om filmen Resident Evil - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Resident Evil


Resident   Evil Resident   Evil (BRUGT) Resident   Evil Resident  Evil (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/12/07 18:39:44 IP: Logget Svar...

Forskel i de forskellige údgivelser ?

Er der forskel på den nylig danske reg.2 udgivelse, den
amerikanske reg.1 og den version der udkommer d. 17/12 ?
exciter

Sendt 2002/12/09 08:30:13 IP: Logget Svar...

!
Mikey

Sendt 2003/07/20 17:54:25 IP: Logget Svar...

Nope

Nej det er der ikke sikker på du ikke bare har læst noget fra Resident Evil 2???

MVH Mike
DrSatan

Sendt 2003/09/18 19:51:43 IP: Logget Svar...

Til Trabi

Det var sørme en dybdegående anmeldelse
trekkie923

Sendt 2004/03/26 10:16:31 IP: Logget Svar...

til Trabi og Per Nygaard

Lad være med at gå SÅ fucking højt op i film, det er underholdning. Ku i ikke lide den? fint nok, lad være med at se den igen, så simpelt er det. jeg syntes den var cool nok og glæder mig til den næste. hvis jeg ikke kan lide den..... så ser jeg den bare ikke igen, vel?
men god anmeldelse Trabi, det skal du da ha.

Start en debat om denne udgave af Resident Evil (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45