An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Classic War Movies (5 film) (DVD) Classic War Movies (5 film)

Udgivet 14. maj 2010 af SF Film DFS80032338 / UPC# 5707020323380

Classic War Movies (5 film) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 1949-1966
USA - Farve
Ønskeliste
Krigsfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Classic War Movies
Stikord: 2. Verdenskrig
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Fem klassiske krigsfilm

Classic War Movies indeholder følgende film:
  • A Farewell to Arms (Farvel til våbnene, 1957/145 minutter)
  • The Longest Day (Den længste dag, 1962/178 minutter)
  • Twelve O'Clock High (Drenge bliver mænd, 1949/127 minutter)
  • The Sand Pebbles (Kanonbåden San Pablo, 1966/174 minutter)
  • Von Ryan's Express (Von Ryan's ekspres, 1965/112 minutter)
A Farewell to Arms:

I vinteren 1917 melder en amerikansk ambulancechauffør (Rock Hudson), sig til den italienske hær og bliver såret i kamp. Han bringes langsomt til fode igen af en smuk, ung sygeplejerske (Jennifer Jones). Da de begynder at forelske sig, prøver de at flygte fra krigens rædsler, ved at flygte til Schweiz, for at finde fred og lykke. Men dér venter skæbnen på at ødelægge deres planer. Denne følelsesladede og tragiske kærlighedshistorie, baseret på Ernest Hemmingways berømte roman, bliver bragt til live på skærmen i en spektakulær production af David O. Selznick (der producerede Gone with the Wind), der indeholder fantastiske action-scener.

The Longest Day:

Den 6. juni 1944 landede allierede styrker på de franske kyster og skabte dermed begyndelsen til enden for den nazistiske dominans i Europa. Angrebet involverede 3.000.000 soldater, 11.000 fly og 4.000 skibe, der tilsammen udgjorde den største armada, verden nogen sinde har set. Den originale sort/hvide udgave af The Longest Day er en fascinerende og intens time-for-time genskabelse af den historiske dag. Med en stjernespækket international rolleliste og historier fra begge sider af fronterne, berettes om de gigantiske forberedelser, uundgåelige fejl og utrolige lykketræf, der tilsammen udgjorde et af historiens største slag. The Longest Day vandt to Oscars (for hhv. special effects og bedste fotografi).

Twelve O'Clock High:

Gregory Peck, som i sine værste roller kan være noget af en træmand og på nippet til at spolere en film, gør det ind imellem fabelagtig godt, som bl.a. i denne vellykkede krigsfilm, hvori han spiller General Frank Savage, der ledede de amerikanske bombetogter over Tyskland og det okkuperede Frankrig under Anden Verdenskrig. Filmen vandt flere Oscars og var også nomineret i kategorien Bedste film og Bedste hovedrolle (Peck) i 1949.

The Sand Pebbles:

Robert Wise's stort anlagte drama fra 1966 blander på vellykket vis historiske begivenheder med enkelte menneskeskæbner. Steve McQueen er maskinist om bord på krigsskibet USS San Pablo, som i 1926 afpatruljerer den kinesiske flod Yangtse under de revolutionære hændelser i landet. Skibet er ikke just velkomment, og problemerne opstår for alvor, da besætningen tager på en redningsmission for at undsætte en gruppe missionærer.

Von Ryan's Express:

Frank Sinatra er en upopulær amerikansk oberst blandt engelske soldater i en italiensk krigsfangelejr. En plan om at overtage et godstog bliver gennemført, og som leder af gruppen må han nu prøve at vinde dennes tillid og samtidig føre dem frelst igennem nazisternes linier. Mark Robsons spændende krigsfilm har et hav af gode skuespiller-præstationer, ført an af især Sinatra, Trevor Howard og Sergio Fantoni.


Brugerne skriver om Classic War Movies (5 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. juli 2013
WWII
The Longest Day ***1/2

En af de sidste store episke fortællinger om 2.verdenskrig skildrer med dokumentarisk nøgternhed timerne op til under og efter D-day. Fremragende cast og solid instruktion gør dette til en klassiker.

Twelve O'Clock High ***1/2

Pathos´en er meget tyk i denne film, men det er samtidig en meget nøgtern skildring af en flyverkaptajn og hans håndtering af sine kampflyvere under verdenskrigen. Gregory Peck har en af sine tidligste, og bedste, roller.

The Sand Pebbles ***

Spændende men også lovligt akademisk film der ganske rigtigt er noget for lang. McQueen er i sit es og får god støtte af Richard Crenna, Simon Oakland og navnlig Richard Attenborough. Den skal ses på grund af sine stjerner ikke for historien der er for tungt håndteret. Effektivt men lidt mekanisk score af Jerry Goldsmith.

Von Ryan's Express ***

Elementært spændende krigsfilm med et godt cast. Jerry Goldsmiths elektroniske score skaber en spændende stemning undervejs.


Skriv din egen anmeldelse af Classic War Movies (5 film) - klik her

Start en debat om filmen Classic War Movies (5 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Classic War Movies (5 film) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45