An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Passengers (Jennifer     Lawrence) (Blu-ray) (BD) Passengers (Jennifer Lawrence) (Blu-ray)

af Sony Pictures SBR2206UV / UPC# 5050630220618

Passengers (Jennifer     Lawrence) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2016
USA - Farve - 116 min
Ønskeliste
DramaThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Passengers
Instruktør: Morten Tyldum
Medvirkende:
Aurora Lane  Jennifer Lawrence
Jim Preston  Chris Pratt
Arthur  Michael Sheen
Stikord: Ensomhed
Isoleret
Katastrofe
Robot/cyborg/androide
Rumskibe / Rumfart
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk
Italiensk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


Passengers

Rumskibet Avalon er på en 120 år lang rejse mod den nye koloni Homestead II. Ombord er 5000 passagerer og flere hundrede besætningsmedlemmer, der alle ligger i dvale. 30 år inde i rejsen går noget galt, og pludselig vågner mekanikeren Jim Preston op! Han er helt alene. Der er 90 år, til rumskibet når sin destination, og han kan ikke komme til at ligge i dvale igen. Hvad nu? Efter at have tilbragt adskillige måneder alene får Jim pludselig øje på den smukke kvinde Aurora i en af de andre dvalekabiner. Ville det være så slemt, hvis han vækkede hende, så han havde noget selskab?
David

Brugerne skriver om Passengers (Jennifer Lawrence):

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 2. juni 2017
Love is In the air
Det er en flot produktion, vores norske ven Tyldum er blevet sat til at administrere. Den lugter helt sikkert af sci-fi, især de første 3 kvarter. Filmen kredser om spørgsmålet: hvor er den etiske grænse for hvor meget vi må gribe ind i andre menneskers liv i relation til de muligheder teknikken giver os her for. Så vidt, så godt. Vi får også nogle hint om klassedeling, den omsiggribende, ulidelige automatisering af hverdagen, romantikken ved rumvandring osv.
Michael Sheen er et morsomt og malerisk sidekick på hjul, hans scener er en venlig hilsen til Kubrick, som IKKE bringer filmen i klasse med "2001, men som han spiller med sublim forståelse af dobbeltheden i nogle af sine replikker.
Efter nogen - for kort - tid slipper fortællingen sit sci-fi grundlag og skifter ham til almindelig action. Et lidt for uforståeligt knæk og ikke til ære for sci-fi-fans.
Filmen er billedmæssig flot, velspillet, tynd som kamillete, og ganske hyggelig. Den mangler totalt den vision eller kant, som gode sci-fi historier gerne skulle bygge på.

Anmeldt af Willy Wahl, Skovlunde 25. april 2017
At ældes med ynde
Der burde have været tilføjet genren romantik, sammen med S.Fiction og Drama. Thriller er det måske ikke lige.....Nå, men det er først og fremmest en kærlighedshistorie, "bare" fortalt med rammer og virkemidler på et ganske avanceret rumskib - nok længere ude i tidshorisonten, end der her er angivet! Det er da også 2 lækre skabninger, som driver spændingskurven fremad. Chris Pratt som må tage de tungeste beslutninger, men dog har så meget gåpåmod, i sin ellers umulige situation, at han ikke vælger de letteste udveje. Det er vi glade for. Jennifer Lawrence involveres nok mere i Pratts udskejelser, end hun har bedt om! Man kan roligt sige, at de ejer filmen, godt svøbt ind i etiske og smukke omgivelser. Effekterne kommer (naturligt?) veldoserede og i det hele taget er der et elegant udtryk over hele linjen. Fristes næsten til at blive i godt humør, trods de dramatiske omstændigheder som driver Passengers frem, lige til det sidste.

Ret din egen anmeldelse af Passengers (Jennifer Lawrence) - klik her

Start en debat om filmen Passengers (Jennifer Lawrence) - klik her

Start en debat om denne udgave af Passengers (Jennifer Lawrence) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45