An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

80s Rebel Collection (5 film) (DVD) 80s Rebel Collection (5 film)

Udgivet 4. juli 2017 af Universal (DK) 8310120 / UPC# 5053083101206

80s Rebel Collection (5 film) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 80s Rebel Collection (5 film) - 1979-1984 Ønskeliste
TV-system: PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: Danmark
Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 0

Intet gennemsnit - ingen har stemt.

Bliv den første til at stemme på denne titel.   


80s Rebel Collection

Her er 5 klassiske rebelske film, samlet i én pakke: Francis Ford Coppolas double feature Rumble Fish (1983) og The Outsiders (1983) med den mest absurde rolleliste nogensinde! Tom Cruise, Matt Dillon, Patrick Swayze, Rob Lowe, Emilio Estevez, C. Thomas Howell og Ralph Macchio! Her er Walter Hills ikoniske The Warriors (1979) og Streets of Fire (1984). John Carpenters udødelige Escape from New York (1981) med Kurt Russell som den fanden-i-voldske Snake Plissken, der skal redde præsidenten. "The president of what?" "That's not funny, Plissken!"

Rumble Fish

Francis Ford Coppola har instrueret denne betagende filmatisering af Susan Hintons roman om at vokse op i bylivet i Oklahoma.
    Rusty James (Matt Dillon) er en urolig ungdomsforbryder, der forsøger at leve op til sin legendariske storebrors omdømme. En aften, mens Rusty og hans venner Smokey (Nicolas Cage), Steve (Vincent Spano) og B.J. (Christopher Penn) kører race, vender storebroderen, "The Motorcycle Boy" (Mickey Rourke), hjem fra Californien efter to måneders fravær. Da Motorcycle Boy afslører nogle familiehemmeligheder om deres mor, beslutter brødrene at få et nyt liv - eller dø under forsøget på det.

The Warriors

I Walter Hills intense actionfilm fra 1979 truer et gigantisk bandeoprør i NY's ne-onbelyste undergrund. Gadebanderne tæller 100.000 mand, og der er 5 bande-medlemmer for hver politibetjent. I nat er de ude efter The Warriors, en bande, der med urette har fået skylden for drabet på lederen af en anden bande. Med-lemmerne af The Warriors kæmper for livet og prøver at overleve i storbyjunglen samtidig med, at de lærer betydningen af begrebet sammenhold.

The Outsiders

Da den 14-årige Ponyboy Curtis (C. Thomas Howell) sætter sig ved sit bord for at skrive en fristil, tænker han tilbage på de seneste begivenheder... Ponyboy husker alle de sjove stunder, han engang havde med sine to bedste venner, Dallas (Matt Dillon) og Johnny (Ralph Macchio). Den forældreløse Dallas var den mest barske af dem. Hans storebrødre Darrel (Patrick Swayze) og Sodapop (Rob Lowe) var konstant bekymrede for ham.
     En aften sneg Ponyboy, Dallas og Johnny sig ind i en drive-in bio for at se film. To "fine" piger kom og satte sig ved siden af dem. Det blev ikke til mere end lidt tant og fjas, men senere, da "bondeknoldene" fulgte dem hjem, stødte de ind i pigernes "fine" kærester. De prøvede at drukne Ponyboy i et bassin, og måske var det lykkedes, hvis ikke Johnny var dukket op. Pludselig var en af drengene - Bob - død. Ponyboy og Johnny stak af i panik for at finde Dallas, der skulle komme dem til undsætning. Under opgøret den følgende aften gav "bondeknoldene", som bl.a. talte Steve (Tom Cruise), de "fine" et gevaldigt lag tæsk, men det blev en sejr med en bitter smag.

Streets of Fire

Med Ry Cooders musik som en vigtig ingrediens har Walter Hill lavet denne sær-prægede rock'n'roll actionfilm, der foregår i en tidløs verden af røg, neonlys og regnvåde gader. Michael Paré spiller Tom Cody, som vender tilbage til sit gamle nabolag for at redde sin ekskæreste, rockstjernen Ellen Aim (Diane Lane), ud af kløerne på en motorcykelbande. Hans hårdtslående makker McCoy og Ellens manager Billy Fish træder hjælpende til.

Escape from New York

"Snake Plissken" må være et af de mest outrerede valg af navne til en hovedrolleindehaver nogensinde, også selv om denne actionfilm er begået af John Carpenter, der kan finde på hvad som helst for at skabe liv i sine ofte bizarre historier. Kurt Russell er problemløseren Snake Plissken, som får til opgave at redde den amerikanske præsident ud af kløerne på en hær af forbrydere, der er interneret på Manhattan - i filmens fremtid omdannet til et pigtrådsomkranset fængsel.
Skriv din egen anmeldelse af 80s Rebel Collection (5 film) - klik her

Start en debat om filmen 80s Rebel Collection (5 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af 80s Rebel Collection (5 film) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45