An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Star Wars: The Last Jedi   (DVD) Star Wars: The Last Jedi

Send mig en mail, når udgivelsesplanerne kendes

Star Wars: The Last Jedi   (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Rumour Mill

Rygterne siger, at en (ny) udgivelse af denne film er under forberedelse.

Vi kan dog først tage mod bestillinger, når udgivelsen er bekræftet, og når vi kender pris og udgivelsesdato.

Medierådets aldersgrænse. Lucasfilm - 2017
USA - Farve - 152 min
Ønskeliste
ActionAdventureScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Star Wars, Episode VIII: The Last Jedi
Instruktør: Rian Johnson
Medvirkende:
Rey  Daisy Ridley
Luke Skywalker  Mark Hamill
Finn  John Boyega
Leia Organa  Carrie Fisher
Kylo Ren  Adam Driver
Poe Dameron  Oscar Isaac
Snoke  Andy Serkis
General Hux  Domhnall Gleeson
C-3PO  Anthony Daniels
Captain Phasma  Gwendoline Christie
Vis alle medvirkende...
Stikord: Star Wars
Sequel / Prequel
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 10.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Last Jedi

Oprøret er prisgivet! Efter udryddelsen af den fredelige republik er oprørerne det eneste, der står mellem The First Order og total dominans i galaksen. General Leia Organa forsøger desperat at holde sammen på sin lille, kaotiske styrke, men der er dog et nyt håb. Pigen Rey har vist sig at have uanede evner når det gælder Kræften. Nu er hun på vej mod et fjernt hjørne af galaksen, for at overtale den sidste Jedi, Luke Skywalker, til at afslutte sin eksil og vende tilbage for at hjælpe de desperate frihedskæmpere. Snoke og hans brutale styrker, anført af den plagede Kylo Ren, gør klar til at slå et sidste slag mod oprørerne. Tiden er ved at rinde ud, håber er ved at slippe op, og truslen om en verden, hvor mørke og frygt hersker er tættere på end nogensinde før.

Rian Johnson, der debuterede med den geniale Brick, 12 år før denne film, har fået den næsten umulige opgave at følge op på JJ Abrams The Force Awakens. Ganske overraskende er det dog lykkedes ham a skrue en imponerende film sammen, der ikke synes af være tynget af den enorme Star Wars arv. The Last Jedi disker op med den ene imponerende actionscener efter den anden, og den er proppet med fantasifulde påfund, og der er en enormt forfriskende fortælleiver over filmen.
     De nye figurer, vi blev introduceret til i The Force Awakens, vender tilbage og de er stadig virkelig behagelige at tilbringe tid sammen med. Speciel scenerne mellem Daisy Ridley og Adam Driver sprudler af energi og komplekst drama. Det er også fantastisk og en smule sørgmodigt at se Carrie Fisher i sin sidste film, men det er nu alligevel Mark Hamill, der der gør størst indtryk med en fremragende præstationer, der suger energi fra de fire foregående film og hæver Luke Skywalker karakterer op på et helt nyt plan.
     På trods af sin 2,5 time lange spilletid - den længste Star Wars film til dato - føles det som om The Last Jedi er alt for hurtigt overstået. Når rulleteksterne kører over skærmen til sidst, vil man bare have mere.
David

Brugerne skriver om Star Wars, Episode VIII: The Last Jedi :

Anmeldt af Extract, Dyssegård 12. januar 2018
Republikkens oprørere på flugt
Star Wars, Episode VIII: The Last Jedi Rebellerne er rigtigt trængte, idet Imperiet har fundet en måde at spore dem på, selv ved overlyshastighed, Der er kun 400 rebeller tilbage under kommando af Leia Organa, her Carrie Fisher i sin sidste rolle før hun døde. På skurkesiden ses Andy Serkis som den deforme gnom som Imperiets øverste militære leder og under ham den unge, men uerfarne General Hux og Kylo Ren som jedien der er gået over til den mørke side. En aldrende Han Solo, spilet af en aldrende Mark Hamill, er gået på pension på en gold klippeø, men Rey(Daisy Ridley) kommer der med Tusindårsfalken for at overtale ham til at komme tilbage. Ganske munter scene, med de små nuttede lokale kræ, der minder lidt om søpapegøjer, der kommer og kigger bebrejdende på Wookie, da han skal til at sætte tænderne i en nystegt en af slagsen. Isplaneten fra Empire Strkes Back får en encore på en lille befæstet planet, hvor rebellerne vil holder stand imod Imperiet.
Spændnede og vellavet episode i Star Wars sagaen. Birollerne er befolket med gode navne som Gwendoline Christie, Laura Dern og Benicio Del Toro. John Williams leverer et symfonisk score, der lever op til hans vanligt høje standard og manuset er forfattet af instruktør Rian Johnson(Looper) og George Lucas.

Skriv din egen anmeldelse af Star Wars, Episode VIII: The Last Jedi - klik her

Start en debat om filmen Star Wars, Episode VIII: The Last Jedi - klik her

Start en debat om denne udgave af Star Wars: The Last Jedi - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45