An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Greta Garbo: The Signature Collection (10-disc) (DVD) Greta Garbo: The Signature Collection (10-disc)

Udgivet 6. september 2005 af Warner Bros. WHV67394 / UPC# 012569673946

Greta Garbo: The Signature Collection (10-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1926-1939
USA - Sort/Hvid
Ønskeliste
DramaRomantikAdventureKomedieStumfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Greta Garbo: The Signature Collection
Medvirkende:
  Greta Garbo
Stikord: Anna Karenina
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Denne collection indeholder

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Greta Garbo: The Signature Collection

Så er der blæst til Greta Garbo fest! I en 10-disket udgave, der viser den berømte svenske filmdiva fra hendes bedste (og værste!) sider, befinder sig bl.a. perlen Ninotchka, et af Ernst Lubitsch' absolutte mesterværker, hvori Garbo rent faktisk og aldeles sensationelt har gang i de store lattermuskler! Grand Hotel, Queen Christina, Anna Karenina, Camille, Anna Christie, Mata Hari, - de er der alle, og foruden den obligatoriske bonus disc er hendes kendteste stumfilm med.

Boksen indeholder følgende film (ialt 10 DVD-plader):
 • Ninotchka (1939)
 • Queen Christina (1933)
 • Camille (1936)
 • Anna Christie (1931)
 • Anna Karenina (1935)
 • Mata Hari (1931)
 • Grand Hotel (1932)
 • The Garbo Silents Collection* (2-disc)
 • TCM Archives: Garbo - bonus disc (narrated by Julie Christie)
*The Garbo Silents Collection indeholder følgende Garbo stumfilm:
 • Flesh and the Devil (1926)
 • The Temptress (1926)
 • The Mysterious Lady (1928)

Brugerne skriver om Greta Garbo: The Signature Collection:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 25. februar 2015
Greta the Gorgeous

Ninotchka ***1/2

Kun Lubitsch kunne slippe afsted med dette satiriske lystspil om en russisk handelsdelegation der sendes til Paris for at afhænde nogle juveler, der før revolutionen tilhørte en fyrstinde, der nu lever i den franske hovedstad. Hvor de stakkels russiske assistenter hurtigt fortaber sig i den vestlige dekadence, er det straks vanskeligere for den kølige og partitro Ninotchka. Svært, men ikke umuligt. En slidstærk klassiker med store doser af det karakteristiske "Lubitsch-touch".

Queen Christina ***1/2

I hvad der nok maa betegnes som Garbos stoerste praestation paa film, faar vi en vidunderlig sort/hvid fortaelling om den temperamentsfulde og staerke men ogsaa romantisk ulykkelige svenske dronning fra 1600-tallet. De historiske kendsgerninger er ikke tilgodeset men det er det filmiske udtryk til gengaeld og det er en oplevelse som holder sig usvaekket igennem de mange aar. Ved gensyn imponeres man af Garbos karismatiske udtryk der aldrig naaede samme intensitet igen, ikke engang i "Ninotchka", og man drages ind i den legende lethed hvormed Mamoulian fortaeller den enkle historie, saa den kommer til live paa en ganske enestaende maade.
Det er en mindre klassiker.

Anna Karenina ***

Filmen der ofte omtales som Greta Garbos bedste hyldes også som en rigtig filmklassiker, men tiden har tæret en del på den efterhånden. De meget smukke billeder af William Daniels, som iøvrigt ofte fotograferede Garbo i flere film, virker meget teateragtige ligesom skuespillet virker meget lidt filmisk. Den relativt korte spilletid giver filmens drama en slags utålmodighed over sig som passer skidt til hvad der faktisk er på færde. Det er dog en god oplevelse og Garbo er virkelig dragende her. Det er ikke til at komme udenom filmen.

Camille ***1/2

Prægtig filmatisering af den klassiske roman med en ualmindeligt erotisk vakt Garbo som kvinden der kun tænker på sine egne behov og betaler en alt for høj pris for sin selvoptagethed. Robert Taylor er ligeledes stærk i sin rolle som ægtemanden. En ægte filmklassiker og så absolut én af Garbos bedste film.

Anna Christie ***

Garbo´s første talefilm er faktisk ikke helt skidt, selvom den er meget tung at danse med. Eugene O´Neill skrev skuespillet og så kan det jo ikke gå helt galt. Det eneste problem er, at det hele ligner filmet teater og det er ikke så godt. Garbo spiller forbløffende godt og viser virkelig sans for at gøre sig på film - hun har endnu ikke udviklet de mange attituder der sidenhen skulle gøre hende ufrivilligt komisk.

Anna Karenina ***

Filmen der ofte omtales som Greta Garbos bedste hyldes også som en rigtig filmklassiker, men tiden har tæret en del på den efterhånden. De meget smukke billeder af William Daniels, som iøvrigt ofte fotograferede Garbo i flere film, virker meget teateragtige ligesom skuespillet virker meget lidt filmisk. Den relativt korte spilletid giver filmens drama en slags utålmodighed over sig som passer skidt til hvad der faktisk er på færde. Det er dog en god oplevelse og Garbo er virkelig dragende her. Det er ikke til at komme udenom filmen.

Mata Hari ***

Bedaget men unægtelig medrivende film om den notoriske spioninde, der lokkede mænd ind i sit net for at skaffe oplysninger til tyskerne under 1. verdenskrig. Garbo er perfekt i hovedrollen og William H. Daniels mættede sort/hvide billeder sætter hende i det bogstaveligste forstand bedst tænkelige lys. Lionel Barrymore er god som hendes chef og førsteelskeren Ramon Novarro er overbevisende som den tragiske russiske officer, der betages af hende. Udmærket lavet og stadig en oplevelse her over 80 år efter. Måske nok ikke Garbos bedste film, men uanset ret udmærket.

Grand Hotel ***

Det veritable overflødighedshorn af glamour ført an af korifæer som Barrymore-brødrene, Greta Garbo og Joan Crawford. Filmens position som urørlig klassiker, forekommer mig en anelse ufortjent - selvom der er et par store øjeblikke i filmen, så skriger den på en egentlig intrige. Smukt fotograferet og William H. Daniels kæler for Garbos ansigt; mener at have hørt eller læst et sted, at han opfandt nogle særlige filtre for at opnå det særlige lys der strålede ud af hende?!

Skriv din egen anmeldelse af Greta Garbo: The Signature Collection - klik her

Start en debat om filmen Greta Garbo: The Signature Collection - klik her

Start en debat om denne udgave af Greta Garbo: The Signature Collection (10-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45