An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Executive Target  (DVD) Executive Target

Udgivet 19. august 2003 af Madacy MYR9697 / UPC# 056775126193

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Executive Target - 1997 Ønskeliste
TV-system: NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 4

Gennemsnit: 6.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Executive Target:

Nick (Michael Madsen), der er stuntman og en sand vovehals på fire hjul, er på vej i fængsel for en mindre forbrydelse, da en gruppe terrorister befrier ham. De har kidnappet hans kone og tvinger ham til at tage del i en stort anlagt plan, der skal føre til kidnapningen af selveste præsidenten. Nick får nu brug for sine iskolde evner bag rattet, samtidig med at han pønser på at bringe sig selv og konen ud af hele redeligheden.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Executive Target:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 7. marts 2009
Mission: Snup præsidenten
Det sker engang imellem, at man falder over en film der er så håbløs, at den under normale omstændigheder ikke ville være fem potter morgenvand værd. Hvad der så kan redde denne type film er den begejstring og naivitet som den disker op med, og sådan en film er der tale om her.
En stuntman (Michael Madsen, der har husket sin Zippo Lighter) løftes fra en fangetransport for at hjælpe en luxusskurk (altid udmærkede Keith David) med at røve en bank. For at afpresse ham til at udføre jobbet, har han kidnappet hans ex-kone (Kathy Christopherson, NAMS!) og får hjælp af sin rødhårede assistent Lacey (Angie Everhart, VRINSK!). Men der stikker mere under end bare dette, for skurken har planer om at kidnappe præsidenten (Roy Scheider med dollarstegn i øjnene og ikke så meget andet) også, m.h.p. at sælge ham til nogen af hans fjender.
Der er så meget negativt at sige om "Executive Target" at der ikke er plads her på siden. Alene multiplottet er så langt ude, at de færreste vil kunne tage det alvorligt. Men også skuespillet er utroligt sløvt. Specielt de to modeller har virkelig problemer med at huske deres replikker og man kan ligefrem se på dem, at de dårligt nok hører på deres medspiller, fordi de har så travlt med at huske hvad de selv skal sige næste gang. Og der er meget mere af samme skuffe hele filmen igennem. Hvorfor er den så alligevel værd at se? Fordi den tror på sig selv, overser (eller forstår ikke) sine egne mangler og gør alt for at underholde publikum på en kvalificeret måde. Og ved I hvad? Så lykkes det faktisk. Tro flytter altså nogen gange bjerge - eller næsten da!
Iøvrigt kan en del af forklaringen også ligge i, at instruktøren faktisk er meget rutineret ud i actionfilm og bl.a. har fungeret som producer på en lang række af disse. Og her bliver der virkelig sprøjtet med automatvåben og biler sættes i brand i ét væk, så der er nok for øjet at glædes over!

Skriv din egen anmeldelse af Executive Target - klik her

Start en debat om filmen Executive Target - klik her

Start en debat om denne udgave af Executive Target - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45