An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Fuller at Fox: Five Films (1951-1957) - Limited Edition (Blu-ray) (BD) Fuller at Fox: Five Films (1951-1957) - Limited Edition (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Fuller at Fox: Five Films (1951-1957) - Limited Edition (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 499.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 28/10-2019

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Fuller at Fox: Five Films (1951-1957) - 1951-1957 Ønskeliste
TV-system:  PAL Blu-ray-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse: England
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Fuller at Fox: Five Films (1951-1957):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. september 2019
Flabede Fuller

Fixed Bayonets ** ½

Godt disponeret krigsfilm der følger en deling soldater der skal dække en division under dens tilbagetrækning fra fjendeland. En tøvende korporal (Richard Basehart) bliver gang på gang testet og må til sidst tage ansvar for at delingen overlever. Glimrende iscenesat klimaks og Lucien Ballards fine sort/hvide billeder indfanger filmens tema på udmærket vis. Samuel Fuller skrev manuskriptet efter en roman af John Brophy.

Pickup on South Street *** ½

Spændende kriminalfilm om jagten på en lommetyv. En af Fullers bedste film, hårdkogt og realistisk skildret. Thelma Ritter har en af sine mest markante roller i denne klassiske film. Fremragende!

Hell and High Water ** ½

Helt udmærket spændingsfilm om en amerikansk undercover-operation til en japansk ø hvor myndighederne tilsyneladende er i færd med at udvikle farlige masseødelæggelsesvåben. Richard Widmark leder gruppen ind og Samuel Fuller fortæller sin historie relativt uden svinkeærinder, men filmen virker alligevel en smule slap sine steder og er ikke vanvittigt veldisponeret. Alligevel et kig værd og hvis man er til instruktørens film skal man selvfølgelig ikke springe den over.

House of Bamboo ** ½

Upåfaldende men ikke desto mindre ganske underholdende thriller om en MP-agent (Robert Stack) der infiltrerer en gruppe forbrydere i den japanske hovedstad efter et særligt groft overfald på en ammunitionstransport. Robert Ryan spiller chefen og i andre roller ses Brad Dexter, Sessue Hayakawa, DeForest Kelley og Cameron Mitchell. Instruktøren selv dukker kort op som en japansk politimand! Rimelige CinemaScope-billeder af Joseph MacDonald. Ikke at regne blandt Fullers bedste, men den fungerer ganske udmærket alligevel.

Forty Guns ** ½

Ældet men seværdig western med en velkendt problematik fra tidens film er kendetegnet ved rigtigt gode sort/hvide billeder af Joseph Biroc og et par gode rollepræstationer af Stanwyck og Sullivan specielt. Dean Jagger er også oppe på mærkerne i en kujon-rolle der kan minde lidt om dén han havde i Sturges' "Bad Day at Black Rock" et par år tidligere og John Ericson, også en genganger fra denne film, er overbevisende som Stanwycks skydegale broder. En dramatisk ujævn men tematisk spændende western.

Skriv din egen anmeldelse af Fuller at Fox: Five Films (1951-1957) - klik her

Start en debat om filmen Fuller at Fox: Five Films (1951-1957) - klik her

Start en debat om denne udgave af Fuller at Fox: Five Films (1951-1957) - Limited Edition (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45