An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Alfred Hitchcock: The Essential Collection (4 film) (DVD) Alfred Hitchcock: The Essential Collection (4 film)

af Universal 8280315 / UPC# 5050582803150

Alfred Hitchcock: The Essential Collection (4 film) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 1954-1963
USA - Farve
Ønskeliste
Gys
Filmens specifikationer
Original titel: Alfred Hitchcock: The Essential Collection
Instruktør: Alfred Hitchcock
Stikord: The Psycho Legacy
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Svensk
Sprog: Engelsk

Denne collection indeholder

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 4

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Alfred Hitchcock: The Essential Collection

Indeholder følgende film:
  • Rear Window (Skjulte øjne, 1954)
  • Vertigo (En kvinde skygges, 1958)
  • Psycho (1960)
  • The Birds (Fuglene, 1963)

Specielt om denne udgivelse:

Rear Window:

Ingen af Hitchcocks film har nogensinde vist hans geni for spænding i et så klart lys som Rear Window. Da den professionelle fotograf J.B. "Jeff" Jeffries (James Stewart) bliver rullestolsbundet på grund af et brækket ben, bliver han besat af at se sine naboers private dramaer udspille sig over gården. Da han begynder at mistænke en handelsrejsende for at have myrdet sin rappenskralde af en nabokone, beder Jeffries sin fortryllende overklassesveninde (Grace Kelly) om hjælp til at undersøge den højst mistænkelige række af begivenheder. Begivenheder, der til sidst fører til en af de mest mindeværdige og gribende slutninger i filmhistorien.
  • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, tysk m.fl.
Vertigo:

Filmen foregår i San Francisco, hvor James Stewart er en akrofobisk detektiv, der hyres til at finde en selvmordstruende kone. Efter at have reddet hende fra at springe ud i en havbugt, opdager han, at han er blevet besat af den smukke, plagede kvinde. En af filmhistoriens mest gysende og romantiske bestræbelser: dens fascinerende myriade af uforglemmelige kamaravinkler filmet blandt nogle af San Franciscos berømte landemærker. Et must for samlere.
  • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, tysk m.fl.
Psycho:

Alfred Hitchcocks makabre mesterstykke har Anthony Perkins i hovedrollen som den plagede Norman Bates, hvis gamle, mørke hus og tilstødende motel ikke ligefrem er stedet, hvor man kan tilbringe en fredelig aften.
     Ingen ved dette bedre end Marion Crane (Janet Leigh), den rejsende, hvis skæbnesvangre rejse ender i den berygtede brusebadsscene. Først leder en privatdetektiv (Martin Balsam) efter hende, dernæst Marions søster (Vera Miles), alt imens skrækken og spændingen stiger til et frygteligt klimaks, hvor den mystiske morder endelig afsløres.
  • Undertekster: Engelsk, svensk, hollandsk
The Birds:

Der sidder en due på min altan. Jeg kunne sværge, at den stirrer på mig. Den ved godt, jeg sidder her. Hvis jeg nu kun bevæger mig en lille smule. Bare lige fingrene over tastaturet. Ikke andet. Håber det går...
    Den smukke, men overforkælede Melanie Daniels tager til den lille fiskerby Bodega Bay i et forsøg på at slå kloen i ungkarlen Mitch Brenner. Næppe er hun ankommet til byen, før hun på mystisk vis bliver angrebet af en måge. Men det er kun starten på mareridtet, og der går ikke længe, før den lille by bliver oversværmet af forskellige fugle med voldsomme angreb på indbyggerne til følge. Intet sted er sikkert, fuglene kommer ind overalt, og der bliver flere og flere.
  • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, tysk m.fl.

Brugerne skriver om Alfred Hitchcock: The Essential Collection (4 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 12. september 2013
Manden fra Leytonstone
Rear Window ****

Top-notch Hitchcock der uden besvær placerer sig på TOP-10! En afsindig veldisponeret filmrytme, stjernespil fra Stewart og Kelly og Raymond "Perry Mason" Burr, udgør tilsammen en fantastisk enhed. Og Thelma Ritter tilfører filmen en helt nødvendig energi som den koleriske massøse. Voyeur-filmen par excellence!

Vertigo ****

Hitchcocks absolut mest personlige film hører kuriøst nok også til blandt dem der ikke rangerer som en indiskutabel klassiker! Det er egentlig forståeligt nok, for det er faktisk ikke nogen særlig tilgængelig film, navnlig måske fordi rammehistorien er NOGET utroværdig og mildest talt hel åben for fortolkning. Men filmen har efter sin fremkomst langsomt fundet sit publikum og regnes idag for Mesterens hovedværk. Min egen oplevelse af filmen er, at det er en drøm som vi træder ind i, en sjælelig stemning som unddrager sig al fornuft og som viser, at menneskesindet tilsyneladende er bundløst og fyldt med irrationalitet. På den måde er der en god bunke Freud i EN KVINDE SKYGGES, men jeg synes samtidig at den transcenderer perioden den er lavet i og tilbage står en dybt passioneret bekendelse, en personlig tilståelse kunne man måske sige. Det er dén af Hitchcocks film man aldrig rigtig bliver færdig med.

The Birds ***1/2

Selvom der er elementer ved "The Birds" som jeg ikke bryder mig om, er jeg ret imponeret over dens tekniske bedrift. Ellers ser jeg mest filmen som en bizar spændingsfilm og mindre en gyser. Angrebet på huset om natten er eminent godt drejet - her har Mesteren virkelig greb om tingene og enhver der har set dén scene må medgive, at det er mareridtet par excellence han skildrer her!

Psycho ****

Ikke MIN personlige Hitchcock-favorit, men en uomtvistelig klassiker det kan ikke diskuteres! Flere ord behøver vel ikke at følge denne legendariske film.

Skriv din egen anmeldelse af Alfred Hitchcock: The Essential Collection (4 film) - klik her

Start en debat om filmen Alfred Hitchcock: The Essential Collection (4 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Alfred Hitchcock: The Essential Collection (4 film) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45