An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Postal (Unrated) (DVD) Postal (Unrated)

Udgivet 25. august 2008 EVNF268 / UPC# 883476002682

Postal (Unrated) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Boll KG Productions - 2007
USA - Farve - 100 min
Ønskeliste
ActionGysKomedieThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Postal
Instruktør: Uwe Boll
Medvirkende:
Postal Dude  Zack Ward
Uncle Dave  Dave Foley
Richard  Chris Coppola
Faith  Jackie Tohn
Candidate Wells  J.K. Simmons
Officer John  Ralf Moeller
Himself   Verne Troyer
Officer Greg  Chris Spencer
Osama bin Laden  Larry Thomas
Panhandler  Michael Paré
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 10

Gennemsnit: 9.7 ud af 10

Du kan også stemme.   


Postal

Vores alle sammens yndlings-hade-instruktør Uwe Boll er på banen igen med endnu en computerspilfilmatisering. Denne gang går det ud over det vanvittige skyd-alt-hvad-der-bevæger-sig-spil Postal, hvor en helt almindelig mand går amok og dræber alle omkring sig. Intet er helligt her, der skal gøres nar af alt. Talibankrigerne får en tur, handikappede, 9/11, selv Uwe Boll dukker op og indrømmer, at hans film er finansieret af Nazisternes guld! Og hvem kan glemme billedet af George W. Bush og Osama Bin Laden, dansende hånd i hånd gennem en grøn eng, mens paddehatteskyer dækker himlen bag dem? Vi tør ikke påstå, at Boll har lavet en god film, men måske har han rent faktisk lavet en underholdende film, der er sjov uden at være ufrivillig komisk.
David

Specielt om denne udgivelse:

  • Videogame: "Postal 2"

Brugerne skriver om Postal (Uwe Boll):

Anmeldt af Monkeyman, København S 27. november 2011
Getting banned from a theater near you!
Med tiden kan dette måske blive kaldt for plat-komediens "Citizen Kane", der indtil videre betegnes som den i brede kredse upopulærer instruktør Uwe Bolls bedste film. Men en ting er sikkert, du finder næppe en film der er mere respektløs end denne... Ja, selv Monty Python mesterværket "Life of Brian", må bukke under med tusind af lysår, da denne film for patriotiske amerikanere, må være som troendes muslimernes forhold til Muhammed-tegningerne.
INTET ER HELLIGT!!! Og derfor er "Postal" herlig ubønhørlig, hvor Boll stortset kun mangler at smøre Koranen, Biblen og den amerikanske forfatning ind i afføring og blegemiddel, for at være 110% WACKO!!

"Postal er über dÿber plat, men på den mest kulsorte og upolitiske korrekte måde... ja i filmhistorien, så TE-Løk med det Uwe, du er uofficelt med i historiebøgerne.
Det kunne godt ligne en dyr Troma-film, men det er Boll der har instrueret, produceret og skrevet hele møget selv, og jeg går ud fra at han har været på stærke rusmidler, da han begav ind i projektet.

Jeg var underholdt fra første sekund og måtte flere gange knække mig af grin, da det simpelthen var én af de mest langt ude filmoplevelse jeg har været med til!

Mange vil hade den, men få vil elske den massivt !

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 4. september 2008
God - Sund, Underholdning for hele familien!..
Postal (Uwe Boll) Ja! der findes grandgiveligt! en del' folks der ude, der har en pind i røven over ham her' Uwe Boll. - Men ikke F-Boll her'... No Siry!. I min bog, er "det", der gør "Boll" Cool! - nemlig at, Uwe er frygtløs - han vil da Skide! på hvad Hollywood syntes er "det" rigtige at gøre. Og lige præcis "det" at være "frygtløs", er det' der gør 'En god "kunstner". Tag bare Q.T. - Sam Raimi(i gamle dage) - David Lynch, Kevin Smith, osv osv.
Her snakker vi altså om en mand, der har inviteret samtlige anmeldere i bokse-ringen (dem der syntes han er "Røv" selvfølgelig), og klappet dem 'en og alle sammen - enda En' eller anden snot-unge på 17 år, der har siddet nede i sin mor og fars kælder, og downloaded hvad han troede der var film-manuskripter, og hakket ned på film til højre, og venstre.. Ja nøjagtigt lige som Jay and Silent Bob... Se det' er fandme COOL!.
"POSTAL" åbner med en kanon! 9-11 joke, og her efter kan intet være "helligt" mere.. Uwe joiner rækken af skamløse instruktøre som L. Kaufmann, og med en "feel-good" stemning alligevel, som lugter mest af "Clerks 2"... Bare på Crack.
Zack Ward(BloodRayne 2) er et frisk nyt ansigt i kult-genren, og en' jeg tror vi kommer til at se en masse til frem over.
Så lad mig summe det her' op for jer... Hvis du kan klare - En ordenligt røvfuld Taliban-jokes, lidt Nazi-sjov, en rimelig flok hotte Betty's, over-the-top skuespil, Mini-Me blive røvpulet af en Chimppanse, og en enkelt diller i billedet?... Ja så er "POSTAL" alligevel måske noget for dig.
Nå-Ja!... Jeg var lige ved at glemme det' - Uwe siger Hej! (han ville bare lige vise, alle sine "hade-fans" hvad han lige har købt i Føtex - den var på tilbud, og er virkelig Lækker!. ;)

Ret din egen anmeldelse af Postal (Uwe Boll) - klik her

Deltag i debatten om filmen Postal (Uwe Boll) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Postal (Uwe Boll)
Falkbøll

Postal (Uwe Boll) (Blu-ray) Postal (Uwe Boll)
Se alle titler her
Sendt 2008/06/12 00:06:58 IP: Logget Svar...

vender straks tilbage....

forvendter at få min den 16 juni fra england. Og så må vi jo skrive en bid om den. Glæder mig Kanon til denne her "syge puppie"....
Ja så blev det sku den 16 - Og guis what! den dukkede sku ikke op!... Så nu vendter vi sørme bare på den fra USA, der får vi nemlig også "POSTAL 2" til PC med GRATIS!.. OH-HA!... HOLD DA KÆFT!!!.

Deltag i debatten om denne udgave af Postal (Unrated) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Postal (Unrated)
Christian


  Se varen her
Sendt 2008/09/08 16:19:29 IP: Logget Svar...

Unrated, ikke uncut

Bemærk at dette er den normale udgave, og ikke hverken Director's Cut (på 102 min.) eller "Uncut" udgaven (på 107 min.).
Falkbøll

Sendt 2008/09/08 22:57:29 IP: Logget Svar...

Bare en lille "Bu-Bu"...

Har selv Denne "UNRATED" udgave, og den løber 102. min..
Laserdisken har vist kommet til at skrive lidt forkert - Hvis du klikker ind på bag-coveret, så vil du kunne se, at den her også løber de 102 min.
Så ikke nogen grund til Panik

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45