An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Alfred Hitchcock: The Collection #2 (7-disc) (DVD) Alfred Hitchcock: The Collection #2 (7-disc)

Udgivet 24. juli 1999 af Laserlight DTA89023 / UPC# 018111996938

Alfred Hitchcock: The Collection #2 (7-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1927-1938
USA - Sort/Hvid
Ønskeliste
GysKriminalfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Alfred Hitchcock: The Collection #2
Instruktør: Alfred Hitchcock
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Denne collection indeholder

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 1

Gennemsnit: 10.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Alfred Hitchcock: The Early Years #2 (9 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 13. juli 2019
Tidlig Hitch

Sabotage ***

Filmen der for alvor viste Hitchcock som manden der mere eller mindre opfandt og under alle omstændigheder mestrede "suspense" og "surprise" stort set inden det var blevet teoretiske begreber i filmsproget. Scenen med bussen er et klasseeksempel på det! Filmen er glimrende lavet, omhyggeligt fotograferet og klippet. Og Hitchcocks brug af Sidneys skrøbelighed over for Homolkas grovhed er med til at skabe den psykologiske spænding ved siden af den ydre. Baseret på Joseph Conrad´s "A woman alone" som også hedder "Secret agent".

The Farmer's Wife ***

Ganske munter sædekomedie markerede instruktørens næstsidste stumfilm og handler om en godsejer der ikke kan finde sig en kone og de manøvrer han må sætte i værk for at ændre på situationen. Et væld af sjove detaljer og man mærker tydeligt Hitchcocks eminente sans for at fortælle imellem linjerne. Absolut et modent værk på sine egne præmisser.

Blackmail ***

Mesteren viser i sin første tonefilm udsøgt sans for brugen af lyden (ligesom Lang iøvrigt også gjorde med M). Filmens rytme er unødvendigt langsom, men han drejer den alligevel så at det rette styrkeforhold mellem suspense og surprise er stort set upåklageligt. I grunden kan denne film ikke mangle i Hitchcock-sektionen på hylden!

Murder! ** ½

En skuespillerinde bliver myrdet bag kulisserne, tilsyneladende af en kvindelig kollega, og juryen finder hende efter en del diskussion til sidst skyldig i mord. Men et enkelt medlem (Herbert Marshall) bliver i tvivl og begynder på egen hånd at undersøge om det nu også kan passe. Noget langstrakt film og med alt for mange halvtotaler og unødvendig dvælen i hver scene, men Mesterens touch kan sagtens spores flere steder. Ganske seværdig selvom den ikke hører til Hitchcocks bedste.

Rich and Strange ***

Mange af Hitchcocks første film viser en mester i svøb, men det er kun ganske få af dem der er udtryk for en filmkunstner der var på vej. Denne film fra 1932 er ikke en thriller, men en dramakomedie om en ægtepar der lever som hund og kat og derfor går hver deres vej i forbindelse med et krydstogt. Uforudsete omstændigheder bliver imidlertid en test på om deres kærlighed kan holde. Uhyre velspillet for så tidlig en talefilm og ydermere en rigtigt god historie er formidlet af Hitchcock uden overflødigheder og minus den teatralske tilgang som prægede mange film fra periode. Henry Kendall og Joan Barry er seværdige som det umage par, ganske blottet for manerer i spillestil og replikbehandling. Baseret på en roman af Dale Collins og omskrevet af bl.a. Hitchcock og Alma Reville. En udsædvanlig indsats fra instruktøren og absolut at regne blandt hans væsentligste tidlige film.

The Man Who Knew Too Much **

Utroligt langsommelig "første" version af Hitchcocks spionage-melodrama holdes oppe af Peter Lorres spil som psykopaten (Reginald Nalders lejemorder er mere creepy, men træder aldrig rigtigt i figur). Men man skal have en god portion tålmodighed for at sidde igennem filmen!

The Lady Vanishes ****

Hitchcock-hovedværk fra hans engelske periode er en uopslidelig klassiker. Massiv spænding og diabolsk humor ombord på et tog, hvor ikke alle er hvad og hvem de giver sig ud for at være. En sublim film!

Skriv din egen anmeldelse af Alfred Hitchcock: The Early Years #2 (9 film) - klik her

Start en debat om filmen Alfred Hitchcock: The Early Years #2 (9 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Alfred Hitchcock: The Collection #2 (7-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45