An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Beast (Christoffer Boe)  (DVD) Beast (Christoffer Boe)

Udgivet 10. april 2012 af SF Film DVDS195 / UPC# 5706710001959

Beast (Christoffer Boe)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. AlphaVille Pictures Cph - 2011
Danmark - - 83 min
Ønskeliste
DramaThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Beast
Instruktør: Christoffer Boe
Medvirkende:
Bruno  Nicolas Bro
Maxine  Marijana Jankovic
Valdemar  Nikolaj Lie Kaas
Stikord: Blod & Splat
Fiasko
Seriemorder/Massemord
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

- dansk film

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Sprog: Dansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 6.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


Beast

Bruno og Maxine kan ikke give slip på hinanden - de elsker, hader, foragter og forguder hinanden i et konstant spil af frastødelse og tiltrækning. Men noget er ved at ske - noget er helt galt. Bruno opdager, at Maxine er ham utro, så han iværksætter en lille test, men hvad har han tænkt sig at gøre ved det, og hvor langt vil han gå for at holde på sit livs kærlighed? Lowbudget psykologisk drama fra Christoffer Boe, med Nicolas Bro, Nikolaj Lie Kaas og Marijana Jankovic.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Beast (Christoffer Boe):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 23. marts 2018
I sansernes vold
Beast (Christoffer Boe) Beast er et trekantsdrama om et dysfunktionelt ægteskab mellem den midaldrende Bruno og den unge Maxine. Maxine er smykkedesigner med egen forretning i byen og hun har taget en yngre elsker, Valdemar, men ægtemanden har lugtet lunten. Han er fysisk syg med mavesår og psykisk er han paranoid og på kanten af en psykose i udbrud.

De to har et S/M forhold. Filmen er kun 12 min gammel, da Bruno snitter Maxine med en kniv i brysterne. Det er så efter han har lokket hende og Valdemar på hotel sammen med falske skrevne noter. Det fremgår tydeligt, at Bruno udmærket ved, at hans og Maxines forhold er ved at gå i spåner og han er rædselslagen for det.. Derfra begynder han så at opføre sig mere og mere mærkeligt, ryger på hospital med blødende mavesår og er på vej en anden gang til ambulancen, da han afbryder indlæggelsen Og så ved vi andre jo godt hvad klokken er slået, da han køber en bog om partering og en stor kokkekniv til grovpartering! Jeg skal ikke afsløre finalen, andet end at sige, at det er rimeligt voldsomt.

Maxine spilles af Marijana Jankovic og er sin generations lækreste danske skuespillerinde. Og - heldigvis for os - minder hun os om det med regelmæssige mellemrum filmen igennem, hvor hun optræder i forskellige stadier af afklædthed, incl top og bundløs! Hun er ualmindeligt lækker.

Dette er et horrordrama i socialrealistisk indpakning, men det er altså ikke fra socialrealismen at inspirationen kommer fra. Hvilket det til formålet oprettede produktionsselskab: Alphaville, giver et fingerpeg om: Fransk nouvelle vaugue. Hr. Boes film er, heldigvis, langt fra dansk leverpostej og spegepølse film, den er så modig, at jeg får lyst til at drysse flere stjerner på end den fortjener. Men 3 stjerner kan den trække.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 22. februar 2017
Bruno og Maxine
Overdoseret men velspillet film om et par der ikke kan s l å op og følgelig ender med at s l i d e hinanden op. Instruktøren har tilsyneladende ikke helt besluttet sig for hvor han vil hen med filmen fra begyndelsen, hvilket afstedkommer en meget ujævn film, men han har sans for detaljerne og filmen slipper afsted med at formidle en særlig klaustrofobisk stemning, selvom den som psykologisk drama formentlig skyder noget over målet. Slutningen bidrager kun yderligere til forvirringen over hvad det hele i grunden handler om. Hvis man skal være lidt grov, så virker filmen i lange passager mest om en afgangsfilm og ikke som et resultat af en relativt prøvet og erfaren filmkunstners anstrengelser.

Ret din egen anmeldelse af Beast (Christoffer Boe) - klik her

Deltag i debatten om filmen Beast (Christoffer Boe) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Beast (Christoffer Boe)
HeavyMetal Dude

Beast (Christoffer Boe)
Se alle titler her
Sendt 2012/04/02 18:15:27 IP: Logget Svar...

Possession-cover?

Er det bare mig eller ligner dette cover - et andet cover til Andrej Zulawskis "Possession"?? Læste vistnok i et nummer af EKKO, at Boe var glad for den film...
Holliday

Sendt 2012/04/25 15:42:16 IP: Logget Svar...

Possession

Det er en tro kopi af Possession. Om det er en hyldest eller hvad, ved jeg dog ikke. Men mon ikke det er?

Start en debat om denne udgave af Beast (Christoffer Boe) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45