An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Fourth Kind, The  (DVD) Fourth Kind, The

af Universal MHV61111405 / UPC# 025192040559

Fourth Kind, The  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2009
USA - Farve - 98 min
Ønskeliste
GysThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Fourth Kind, The
Instruktør: Olatunde Osunsanmi
Medvirkende:
Abbey Tyler  Milla Jovovich
Sheriff August  Will Patton
Awolowa Od'sami  Hakeem Kae-Kazim
Tommy Fisher  Corey Johnson
Scott Stracinsky  Enzo Cilenti
Abel Campos  Elias Koteas
Deputy Ryan  Eric Loren
Ashley Tyler  Mia McKenna-Bruce
Ronnie Tyler  Raphaël Coleman
Theresa  Daphne Alexander
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-true-story
Forsvundet
Overnaturligt / okkult
Psykiater / psykolog
Rumvæsen / Alien
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Spansk
Sprog: Engelsk
Fransk
Spansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 13

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Fourth Kind

The Fourth Kind, som udkom i USA i slutningen af 2009, omhandler et uforklarligt bortførelsesfænomen. Handlingen er tilsyneladende inspireret af angiveligt virkelige hændelser i Alaska, hvor masser af personer på uforklarlig vis er forsvundet i løbet af de sidste 40 år. Hovedrollen spilles af Milla Jovovich, som medvirkede i filmen The Fifth Element, som også berørte temaet om "liv i rummet". Thrilleren er ikke for sarte sjæle.
Louise

Brugerne skriver om Fourth Kind, The:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Valby 27. juli 2011
UFO´s?
Det er kun hvis man tager udgangspunkt i at denne film er baseret på en række uforklarlige hændelser i Alaska i oktober 2000 at man vil få en form for udbytte, for den er ikke udpræget vellavet og spiller nok lidt for meget på sine chok og ikke så meget på en reelt godt opbygget historie. Men når det så er sagt, så piller filmen fint nok ved hele UFO-problematikken og tanken om at de fremmede er "out there" og absolut ikke er interesseret i at invitere på en kop kaffe!

Min personlige holdning, for dem der måtte være interesseret, er, at der er tale om psykiske fortrængninger der kommer frem og overføres på andre og dermed udløser en form for massepsykose. Men - for der er selvfølgelig altid et men - så kan det sagtens tænkes, at der er noget om snakken. Dog tror jeg at der er tale om videnskabsmænd der bortfører folk for at foretage undersøgelser og forsøg som de aldrig ville få tilladelse til i offentligheden. Der er jo også beretninger om dette fra mange hold, men det er jo så en længere historie.
Be safe! ;)

Anmeldt af Fjernbetjening, Kolding 16. maj 2011
Bortførelserne er virkelige!
NEJ!
Det er de ikke!

Filmen rent teknisk set er meget flot. Der er intet at klage over.
Det er første gang jeg har set en film med hende Milla Jovovich - Tror jeg - og jeg kan læse her på siden, at dette er en af hendes bedste præstationer. Jeg syntes da også, hun klarede det godt.
Handligen er en smule tynd - Kort sagt.
Men den vil da helt sikkert kunne skræmme en flok unge en uhyggelig aften.
Men som Monkeyman skriver, så kan man sagtens se hvornår "BØH" effekterne kommer.

Anmeldt af Monkeyman, København S 31. marts 2011
The truth is out there
ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.... Undskyld, jeg faldt vist i søvn.
Det skyldes nok at filmen "The Fourth Kind", som jeg langt fra finder ophidsende trods den spredte positive omtale, som filmen er svøbt ind i... ikke bare hér på Laserdiskens side, men rundt omkring, hvor jeg finder små filmnørder.
Og som det vist er nævnt før, så er dette lidt en sammensmeltning af "Paranormal Activity" & "Nærkontakt af tredje grad", sammenligninger der ikke er helt ved siden af.
Hvis man skal tag fat på det ren filmtekniske, så er den ikke helt gal. Billed og lydmæssigt kan man ikke klage, da disse to ting står skarpt og velfungerende. Jeg er ikke og vil aldrig blive Milla Jovovich fan, hun har altid irriteret mig lidt, men hendes præstation i dette værk, er noget af det bedste jeg har set hende udfører... men det er stadig ikke godt nok.
Men det der virkelig får min vurdering af filmen til at falde, er SURPRISE.. SURPRISE.. Plottet, som jeg finder uhyre kedelig og dybt uoriginal! Desværre gør filmen også brug af samlebånds skrækteknikker, hvor jeg som tilskuer ved hvornår det siger BANG & BØH!!!
Desuden har jeg et mindre had til film, som opilder folk der tror på spøgelser og ufoer, til at bekræftet dem i deres tro... hvilket jeg synes den her film gør, og skræmmende nok, er der folk som tror på at dette er en ægte historie! GRAB A COKE AND SHUT THE FUCK UP!
Med den fine sidste replik i filmen: ´´In the end, what you believe is yours to decide´´... så har jeg taget den beslutning at jeg næppe skal se "The Fourth Kind" igen, men 1 1/2 for det tekniske... så er jeg også flink!

Anmeldt af Extract, Dyssegård 4. marts 2011
Hvem bortfører os?
Udmærket creepy, pseudo-dokumentarisk gys med en velspillende Milla Jovovich som centralt placeret psykolog i en sag om dødsfald, forsvindinger, UFOer, bortførsler af rumvæsner etc. Spændende og med glimrende gys. Der er ganske meget spøgelses-gys over den. Er man med på historien, så er den god, spændende og medrivende. Ingen vilde effekter, da filmen er lavet på et ret magert budget. Men det virker rimeligt godt. Og så er det Millas bedste rolle til dato.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 20. januar 2010
"Nærkontakt Af Fjerde Grad"
Fourth Kind, The "the 3th Kind"?.. Det er - Når du får Kontakt.
"the 4th Kind"?..... Det er - Når de kommer.... Og TAGER DIG!.
Den her' kommer - Helt Sikkert! lave 'en "Moses" (dele vandene).
Kan i huske "Paranormal Duddel-mig-i-Punken-ty-ty".. jeg ved Monkey kan! - lidt a'la sådan noget.. Og så afligevel ikk?.
I det her tilfælde har man puttet de så-kaldte "Dogme" billeder ind i filmen - side by side (De Palma Vision, om du vil?), altså ikke Hele! tiden - kun når det bliver rigtigt spændene, og oven i sølv-papirs-hatten!.. Påstår man, at optagelserne er den ægte vare - the Real Deal!...
Lad mig sige sådan her - Hvis det' er sandt?... Så er det de bedste beviser, for "Alien obduction" du nok nogen sinde vil se!(med mindre, at Elly fanger de "små grå" i, at lave Line Dance med Poul-Erik SPOT ON! på sin You-tube telefon!).
Om de så-kaldte ægte optagelser er "Real" eller "Fake"???.. det må du selv bedømme. Jeg tror måske, at det er klogt - at være lidt skeptisk her'.
Og tro mig skeptisk - når vi snakker UFO'er?.. ligger IKKE! alt for godt til Kakke-due her'. - Hvis du viste hvor mange timer jeg har brugt på, at kikke op på natte himlen og filosoferet groft! over hvad der' er.. "Der ude".
Så når en film som den her' kommer frem?... er jeg PÅ! (Wiky-Wik! you know what i'am Saying!!... bare lidt "Trailer Park Boys" humor for dig 'der).
Jeg skal ikke spolere alt for meget, af handlingen.. Men! tilføjer gerne, at "the 4th Kind" er PÆNT!! spændene, og Milla Jovovich spiller endnu en gang rigtig godt - Noget af hendes bedste?.
Ja.. den her' vil du gruble lidt over - hvis du altså lige som mig.. har prøvet at falde i søvn med en pose ostepops, lommelygten i hånden, og sølvpapir-hatten på knolden (ej' bare en Jokez.. husker ALTID, at slukke lommelygten.. og så kan jeg også bedst lide osterejer!).

Ret din egen anmeldelse af Fourth Kind, The - klik her

Start en debat om filmen Fourth Kind, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Fourth Kind, The - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45