An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Don't Go in the House  (DVD) Don't Go in the House

Udgivet 29. november 2005 SRKS529 / UPC# 631595052992

Don't Go in the House  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Don't Go in the House - 1980 Ønskeliste
TV-system: NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse: USA
Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 5.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om Don't Go in the House:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. maj 2015
Brændt barn skyr IKKE ilden!
Middelmådig gyser om en sindssyg morder der på grund af moderens systematiske mishandling af ham som barn brænder kvinder af i sit hjem - bogstaveligt, altså! Starter rimeligt lovende ud, men går hurtigt ned i gear. Uhyggen er kun sporadisk og filmen mangler kant. Dan Grimaldi er dog helt god i hovedrollen som den forstyrrede Donny, der også uden for arbejdstiden gør god brug af sin asbestdragt.

Anmeldt af Monkeyman, København S 15. november 2014
Flammen i dit liv !
Mange psykopater og seriemorder, er et produkt at den opdragelse de har fået, og cinematisk så blev det først for alvor farligt, da Alfred Hitchcock lavede den mesterlige "Psycho", hvor morderen/motel ejeren Norman Bates var et direkte biprodukt af hans mors opdragelse, hvilket er gældende for mange rigtige såvel fiktionsmæssige seriemordere! Mors dreng kan nogle gange være dit værste mareridt, og i "Don't Go in the House" har vi karakteren Donny, som er alt andet end normal, og som har har en mor, der som barn brændte ham på komfuret hver gang han gjorde noget, som momse ikke brød sig om.
Som en fuldvoksen mand, er Donny ikke en selvsikker herre. Hans kollegaer synes han er en sær snegl, hans chef er hele tiden på nakken af ham, og så har Donny et indre monster inde i sig, som bare venter på at bryde ud.
Den chance kommer, da han en dag kommer hjem fra arbejde og finder sin mor død, hvilket får det milligram af menneskelighed han havde inde i sig, til at forsvinde. Og længe varer det ikke, før han søger efter friske ofre til at underholde sit mors lig!

"Don't Go in the House", er på ingen måde original. Før denne film blev der lavet andre værker, som havde de samme elementer, såsom en morder og hans døde mor... her kan man nævne "Deranged", igen "Psycho" og til dels "The Texas Chainsaw Massacre". Alle inspireret af den sandfærdige og ægte seriemorder Ed Gein, der ´´takket´´ være hans grusomheder, har været årsag til mange af de gyserfilm, som vi idag elsker at gense.
Men alligevel, så er filmen en ganske okay lille flick, som der ikke gør ondt af at så på din filmhylde, ja selvfølgelig under psykopat afsnittet.
Måden, som morderen/Donny dræber sine ofre på, er faktisk ret unikt, og så samtidig grufuldt! Han bortfører kvinder ind til et hjemmelavet rum ud af stål, hvor han hænger dem nøgne op, indtil han kommer ind med en flammekaster og.... ja, mere behøves vidst ikke at skrives!


Ret din egen anmeldelse af Don't Go in the House - klik her

Start en debat om filmen Don't Go in the House - klik her

Start en debat om denne udgave af Don't Go in the House - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45