An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Messengers 2: The Scarecrow  (DVD) Messengers 2: The Scarecrow

af Columbia/TriStar CTR31005 / UPC# 043396310056

Messengers 2: The Scarecrow  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2009
USA - Farve
Ønskeliste
Gys
Filmens specifikationer
Original titel: Messengers 2: The Scarecrow
Instruktør: Martin Barnewitz
Medvirkende:
John Rollins  Norman Reedus
Lindsey Rollins  Claire Holt
Jude Weatherby  Richard Riehle
Deputy Milton  Matthew McNulty
Mary Rollins  Heather Stephens
Miranda Weatherby  Darcy Fowers
Randy  Erbi Ago
Mr. Peterson  Michael McCoy
Little Girl - Ghost  Kalina Green
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Sprog: Engelsk
Fransk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Messengers 2: The Scarecrow

Opfølgeren til The Messengers går tilbage i tiden og fortæller forhistorien til de forfærdelige begivenheder. Vi møder bondemanden John Rollins (Norman Reedus, Blade II), der kæmper hårdt for at redde sin gård og sin familie. Da han placerer et mystisk fugleskræmsel midt i sine marker, vender hans held pludselig. Men samtidigt begynder der at ske mystiske ting på gården. Danske Martin Barnewitz (Kollegiet) får her sin amerikanske spillefilmsdebut.
David

Brugerne skriver om Messengers 2: The Scarecrow:

Anmeldt af Holliday, Aalborg 7. august 2011
Jens Hansen
Messenger 2: The Scarecrow er næppe en film mange danskere umiddelbart vil relatere til, men siger man Kollegiet og Martin Barnewitz, ringer der måske alligevel en klokke eller to? Barnewitz der spillefilm debuterede med den lidt ujævne, men fine Kollegiet og som på mange måde var meget mere ren i travet end den stort opsatte Cecilie træder her ind på den internationale scene med sin amerikanske debut. Det var da også netop Kollegiet der banede vejen for Barnewitz vej til instruktørstolen på The Scarecrow. Filmen er i øvrigt udgivet på Ghosthouse som har bl.a. Sam Raimi som ophavsmand.

John Rollins (Norman Reedus) er en hårdt kæmpende amerikansk farmer, for hvem klokken er ved at slå tolv. Hans majsmark er ved at dø på grund af tørke, og fordi han ikke har råd til at få sin vandpumpe lavet. De majs der er tilbage, kaster kraverne sig over med stort velbehag. Oven i alle problemerne med afgrøderne, står banken og truer med en tvangsaktion og forholdet til konen Mary (Heather Stephens) er langsomt ved at gå i opløsning. På sidelinjen tripper en gammel flamme til Mary og parrets to børn teenagepigen Lindsey (Claire Holt) og drengen Michael (Laurence Belcher).

Efter et mindre intermezzo med en kraveflok i marken, finder John et gammelt fugleskræmsel som han beslutter at sætte op på trods af sønnens protester (som åbenbart har en connection med det?). Det viser sig at være en god idé, for med fugleskræmslet vender Johns held. Næste dag ligger der døde kraver over hele ejendommen og snart vokser majsene som aldrig før. Plus en uventet sidegevinsten: Den emsige bankmand som vil sætte gården på tvangsaktion, bliver kørt over af en lastbil, efter han er blevet skræmt en sen aften af noget i marken! Så selv om alt nu skulle være godt, sker der ting og sager i marken - og med John. Han hører børnestemmer i mellem majsene og udvikler en aggression overfor sin kone. Det går ikke længe før han mistænker fugleskræmslet for at være mere end blot lykkens gudinde. Men er det for sent?

Scarecrow to er faktisk langt hen ad vejen en fin lille film. Selv om det er en direct to dvd produktion på smalkost budget, så oser den faktisk af meget mere. Især kemien mellem John og Mary er rigtig fin, og John’s kamp for at redde sin høst, gård og familie er godt formidlet. Det kunne næsten (næsten) ligeså godt være indledningen til Field of Dreams. med andre ord: So far...so good.

Historien er også godt bygget op, det er let at sympatiserer med John, samt at de små stikpiller om at noget ikke helt er som det skulle være, fungere fint. Alt i alt giver Barnewitz sig god tid til at lade skuespillerne og publikum finde sig til rette i historien. John’s nedbrud og tvivl på hvad der er virkelighed og hvad der en drøm og der med også egne handlinger, er filmens stærke side. Vi sidder selv og spekulerer på som publikum om vi har med et forhekset fugleskræmsel at gøre, eller det er en syg mands fantasier? Her fra går det desværre så stødt ned ad bakke. Det mange havde forventet at skulle se fra første sekund et ”levende” fugleskræmsel, tilter nu historien og gør den al for konventionel. Hvad der startede ud som et lille succesfuldt opkog på The Shining ender med at være en…ja direct to video production og det er faktisk synd. På den negative side må også nævnes de løse ender med børn i marken, som aldrig giver en større logik, eller Johns egen søns kobling til fugleskræmslet som også svæver underligt rundt. Effekterne der i mod er low-key og fine nok, selv om et par af dem åbenlyst rammer forbi målet.

Der er ikke meget gore at komme efter, men det skal man heller ikke langt hen i filmen for at fornemme ikke er dens mission. Der er dog overraskende nok en bonus i en fin, fin nedslagtning af en lille pige (hatten af for det). Vi er på plus siden også vidner til en lækker dulle, med strittende babser som dukker op i skikkelse af den forførende nabokone og som må betragtes som lidt af en uventet godbid - tak for den Martin. Selv om hverken hendes, eller sin mands rolle i historien virker til at være helt fulgt til dørs, så retfærdiggøre bryster jo meget her i livet.

Alt i alt hatten af for Barnewitz, mon ikke vi snart se nyt fra ham igen? Hans to første film har i hvert fald ikke diskvalificeret ham, om så det er på modersmålet eller det er på udenlandsk.


Skriv din egen anmeldelse af Messengers 2: The Scarecrow - klik her

Start en debat om filmen Messengers 2: The Scarecrow - klik her

Start en debat om denne udgave af Messengers 2: The Scarecrow - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45