An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Game of Thrones: Seasons 1-6 (27-disc) (Blu-ray) (BD) Game of Thrones: Seasons 1-6 (27-disc) (Blu-ray)

af Warner Bros. 1000594623 / UPC# 5051892198271

Game of Thrones: Seasons 1-6 (27-disc) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. HBO - 2011-????
USA - Farve - Pr eps 52 min
Ønskeliste
DramaEventyrAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Game of Thrones
Instruktør: Daniel Minahan
  Brian Kirk
  Alan Taylor
Medvirkende:
Tyrion Lannister   Peter Dinklage
Jaime Lannister   Nikolaj Coster-Waldau
Citadel Maester   Frank Hvam
Cersei Lannister   Lena Headey
Eddard Stark   Sean Bean
Arya Stark   Maisie Williams
Catelyn Stark   Michelle Fairley
Danery Targaryn  Emilia Clarke
Theon Greyjoy   Alfie Allen
Jorah Mormont  Iain Glen
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-book
Familiekrønike
Mytologi
Prinser og prinsesser
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 8.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Kampen om Tronen

Dette storslåede drama fra HBO er baseret på den populære bogserie A Song of Ice and Fire af George R.R. Martin, hvoraf første del har titlen Kampen om Tronen. Serien udspiller sig i en fantasiverden, hvor de magtfulde familier i de Syv Kongedømmer er låst fast i en strid om Jerntronen. I en beretning om løgn og forræderi, nobilitet og ære, erobring og triumf står kun vinderne tilbage – mens taberne går til grunde.

Denne TV-serie er rost af anmeldere verden rundt og ikke nok med dét; så kan danske Nikolaj Coster-Waldau ses i en af de bærende roller.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Game of Thrones (TV-serie):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. april 2017
De syv kongedømmer

1. sæson ***1/2

HBO kan det dér med at lave rigtigt gode TV-serier og lige siden "The Sopranos" har de vist, at de kan lave lige så gode fortællinger i TV-format som man kan lave film til biograferne. Denne fantasyserie er blevet meget omtalt og tiljublet og det er fuldt fortjent. Det er en storslået beretning om nogle rivaliserende stammer i en fiktiv tid og her er alt hvad hjertet kan begære af sværd, drama og defloreringer i en blanding som man ikke har set i nogen serie tidligere. Serien lægger ikke fingrene imellem og det er forfriskende med noget utæmmet fjernsyn. Skuespillerne gør det alle fortrinligt, særligt Peter Dinklage og Ian Glen, men det er først og fremmest den spændende historie og den lækre billedside der fastholder interessen. Man afventer med spænding 2. sæson.

2. sæson ***

Det er nok en smagssag om man vil synes om at serien på nuværende tidspunkt slår over i fantasy, hvor første del synes at holde sig på immanensens grund, hvis man kan udtrykke det sådan. Jeg synes personligt at det giver serien en smule slagside og gør dens drabelighed en smule mere ufarlig end nødvendigt, men det er stadig en meget spændende beretning som man sluger uden de helt store forbehold. Herligt med en serie der for engang skyld ikke lægge fingrene imellem!

3. sæson ***

I den meget roste og vellavede series tredie ombæring - der er marginalt bedre end anden - samles de forskellige tråde for alvor i narrativet, så det er med at følge godt med i begivenhederne. Knap så drabelig som de to foregående og mere fokuseret på fortællingen, men det er bestemt ikke en mangel, for der lemlæstes en del alligevel. Ganske spændende og det klør i fingrene for at komme igang med fjerde. Iøvrigt morsomt med en aldrende Diana Rigg i en sjov siderolle.

4. sæson ***

Det tynder ud i de rivaliserendes rækker i denne fjerde sæson og der er stadig fuldt blus under drabelighederne og spændingen er stort set konstant. Serien rundes af med en række yderst dramatiske begivenheder, så man er helt klar på femte omgang. Særligt de sidste par afsnit er virkelig nervepirrende og sender historien ind i nyt gearskifte, som lover godt for de kommende episoder.

5. sæson ***

Konfrontationerne bare vokser i omfang her i femte sæson der ydermere byder på nogle af de mest spektakulære scener i serien, herunder Den Hvide Hærs angreb i næstsidste afsnit. Spændingen vokser i styrke for hver episode og man kan næsten ikke vente med at tage hul på sjette sæson. Det er stadig uden tvivl en af de mest visuelt gennemarbejdede HBO-serier man hidtil har set.

6.sæson ***

Magtbalancerne forskyder sig for alvor i denne sjette ombæring, hvor flere af klanerne kommer under voldsomt pres og endnu flere må se sig knust til støv. Ikke helt så visuelt bjergtagende som femte, men den er ganske godt med alligevel og så sker der nogle ret dramatiske ting der er håndteret med stor finesse. En lang rejse nærmer sig sin afslutning og der er alt for længe til syvende sæson.

Skriv din egen anmeldelse af Game of Thrones (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Game of Thrones: Seasons 1-6 (27-disc) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45