An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale (Dokumentar) (DVD) I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale (Dokumentar)

Udgivet 9. november 2010 af Oscilloscope OSCO28 / UPC# 896602002289

I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale (Dokumentar) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2009
USA - Farve - 39 min
Ønskeliste
Dokumentar
Filmens specifikationer
Original titel: I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale
Instruktør: Richard Shepard
Medvirkende:
Himself  John Cazale
Himself  Steve Buscemi
Himself  Steve Casale
Himself  Francis Ford Coppola
Himself  Robert De Niro
Himself  Richard Dreyfuss
Herself  Olympia Dukakis
Herself  Robyn Goodman
Himself  Gene Hackman
Himself  Mark Harris
Vis alle medvirkende...
Stikord: Biopic / biografisk
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Fransk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 8.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Brugerne skriver om I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale (Dokumentar):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 3. maj 2014
The quiet water
Hånden på hjertet: vi kan vel alle blive enige om at skuespillere som Robert De Niro, Al Pacino, Gene Hackman, Marlon Brando og Meryl Streep er noget ganske særligt på det hvide lærrede, men overser man ikke at den samlede film er en kollektiv præstation og at der ofte gives energi til en given film fra uventet kant? Det postulerer denne lille portrætfilm om en af disse skuespillere der gjorde alle de andre bedre og som man husker længe efter at filmene var slut, nemlig John Cazale. Det interessante er faktisk, at når man tænker nærmere over hans fem filmpræstationer, så er der flere af dem hvor det faktisk er HAM man husker og mindre hans medspillere, selvom de også leverede fortrinlige præstationer. Det gælder særligt for en film som "Dog Day Afternoon", hvor Pacino var fænomenal og alligevel er det Cazale der gør det største indtryk! Meget fin lille hyldest der også gør én klogere på mandens baggrund og hans særlige æstetiske væsen som privat menneske. En række af de mennesker der arbejdede sammen med ham stiller sig op og udtrykker udelukkende rosende ord om Cazale, men man savner dog både Michael Cimino og Christopher Walken i flokken. Værd at se.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 13. august 2013
Fortidens skygge
Når vi taler en generations største skuespiller falder talen som ofte på trioen De Niro, Pacino og Nicholson generationen. Hvem man foretrækker her, er selvfølgelig en smagssag. En der måske ikke blot kunne have været et ligeså huskendt navn i dag, men sågar toppet de tre stjerner var John Cazale. Skuespilleren der formåede at bringe en sårbarhed og elektricitet ind i sine roller nåede kun at lave fem film i sin korte karriere før han døde af kræft, blot 42 år gammel. Men hvilke fem film. The Godfater I + II, The Conversation, Dog Day Afternoon og The Deer Hunter. Cazale som ikke blot var en fremragende skuespiller havde også ry for at eje evnen til at presse sine medspillere til det yderste. I Knew it Was You er en lille sympatisk dokumentar, uden store armbevægelser og som ingen idé eller illusion har om at omstyrte verden. Alt den vil, er at lade personer komme til orde som husker den karismatiske skuespiller og de som blot er fascineret af ham. Vi møder bl.a. Coppola, Lumet, Pacino, De Niro og hans kæreste på daværende tidspunkt, Meryl Streep som alle tegner et billede af ikke bare en dedikeret og fremragende skuespiller, men et helt specielt menneske. The Deer Hunter (som blev Cazale's sidste film) blev han castet til da han var hårdt ramt af kræft og Ciminio (som en af de få, valgte ikke at deltage i dokumentaren, men bibeholde sin presse boykot) skød alle scener med Cazale først. Det viste sig som en klog beslutning, da Cazale ikke nåede at se filmen færdig. Cazale skulle i øvrigt slet ikke have spillet med i filmen, men De Niro insisterede og selv om selskabet ikke kunne få Cazale forsikret, skulle han dø under optagelserne og der med koster selskabet en masse penge, så stillede De Niro sikkerhed for ham. John Cazale. Fem film, fem Oscarnomeneringer til årets bedste film.

Ret din egen anmeldelse af I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale (Dokumentar) - klik her

Start en debat om filmen I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale (Dokumentar) - klik her

Start en debat om denne udgave af I Knew It Was You: Rediscovering John Cazale (Dokumentar) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45