An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Due Date (Blu-ray) (BD) Due Date (Blu-ray)

af Warner Bros. 1000188899 / UPC# 5051892032551

Due Date (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2010
USA - Farve - 95 min
Ønskeliste
Komedie
Filmens specifikationer
Original titel: Due Date
Instruktør: Todd Phillips
Medvirkende:
Peter Highman  Robert Downey Jr.
Ethan Tremblay  Zach Galifianakis
Sarah Highman  Michelle Monaghan
Darryl  Jamie Foxx
Heidi  Juliette Lewis
Lonnie  Danny McBride
Airport Screener  RZA
TSA Agent  Matt Walsh
Limo Driver  Brody Stevens
Patrick  Jakob Ulrich
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 7.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Due Date

Fra instruktøren af Hangover kommer her en komedie om to usædvanligt umage rejsekammerater, der ved et tilfælde bliver nødt til at følges ad på en køretur tværs over USA, som ikke alene bliver skelsættende for dem begge, men også helt ekstrem…

Peter Highman (Robert Downey Jr.) er den vordende far (for første gang), hvis kones termin kun er om sølle fem dage. Da han forsøger at flyve hjem fra et møde i Atlanta, går alt bare galt. Han får forbyttet sin mappe med en andens ved check-in i lufthavnen, og denne viser sig at indeholde ikke helt legale stoffer… Efter at have forklaret fejltagelsen, kommer han endelig om bord på flyet. Men der kommer han i heftig diskussion med taskens ejermand, den håbefulde skuespiller og katastrofe-tiltrækkende, Ethan Tremblay (Zach Galifianakis). Og de bliver smidt af flyet og får begge tildelt et flyveforbud. Gode råd er dyre – især fordi Peters tegnebord og resten af hans bagage stadig befinder sig ombord på flyet!

Omstændighederne tvinger ham til at få et lift med Ethan, som også skal til LA eller Hollywood, som han siger. Det er ikke Peters bedste beslutning, men han har ikke noget valg. Og så begynder turen tværs over landet. Men først skal de lige en lille omvej. Den første af mange… Ethan har jo af gode grunde mistet sin forsyning af ”øjen-medicin” og har derfor lokaliseret freelanceren Heidi (Juliette Lewis) i Birmingham. Godt forsynet igen går turen videre – en tur som vil ødelægge adskillige biler, adskillige venskaber og Peters nerver. Hvis han altså overlever…
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Due Date:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Valby 12. februar 2012
On the road
Det kan undre at man gider at lave en film der på så afgørende punkter minder om John Hughes' film og der er heller ikke meget andet end det overordnede til fælles mellem de to film. Her mangler både pace, timing og kemi mellem skuespillerne, men de gør bestemt hvad de kan og enkelte gags er faktisk meget morsomme. Men filmen er for lang i forhold til hvad den reelt byder ind med og er ganske rigtigt hurtigt glemt igen. Galifianakis var sjovere i "The Hangover".

Anmeldt af Monkeyman, København S 19. marts 2011
to modsætninger mødes... og ren kaos opstår !
Fra teamet der lavede den fabelagtige film "The Hangover", kommer nu endnu en komediefilm, hvor ubærlige situationer opstår og hvor vi som publikum forventes af grine af andres tragedier.
Men "Due Date", er kun halvt så sjov som "The Hangover", og det skyldes tildels at plottet er en ren sammenkogning af andre meget mere muntre film. Vi kender alle historien om en mand, der bare skal nå hjem, men støder ind i en komplet halv idiot, som vores hovedperson må slæbe rundt på under hele filmen, imens ymygelserne tager til. Og så har min kære medanmelder Holliday ikke analyseret forkert, når man ser lighederne mellem "Due Date" og John Hughes klassiske komiske mesterværk "Planes, Trains and Automobiles", der selvfølgelig er en obligatorisk del af ens filmsamling, hvor lille eller stor den end måtte være.

Selvfølgelig har "Due Date" nogle sjove momenter... et par af dem rigtig sjove, men kemien imellem Robert Downey Jr. & Zach Galifianakis kommer desværre aldrig helt op og ringe, og man savner i den grad noget mere fandenivoldskhed eller scener, som kunne ha' været kørt mere ud af sporet, og derved gjort tingene lidt mere syret.
Så hvad vi har hér er en kun udemærket finurlig filmoplevelser, der kunne ha' været morsommere... faktisk glemte jeg filmen ret hurtig igen!

Se den eller lad være... det er et valg helt op til jer selv :)

Anmeldt af Holliday, Aalborg 19. februar 2011
På stop med en du vil dræbe
Christ...skal de nu også voldtage Planes, Trains and Automobiles var min første tanke, da jeg blev inviteret i biffen og se Due Date? Og ja, selv om det ikke er en direkte genindspilning af Hughes bedste film, så er grund idéen den samme. To absolut modsætninger; den cool og tjekkede verdensmand Downey jr. og semi-hippien Zach Galifianakis, som tvinges mod alle odds til at tage turen sammen til L.A. da Downey jr. kone er små tre veer fra at føde og Galifianakis jagter Hollywood og drømmen om at blive skuespiller.

Lad os få én ting på det rene. Due date er IKKE P,T & A SLET ikke! D'herre gør det faktisk okay, men har slet ikke Steve Martin og John Candy's klasse, kemi eller sammenspil. Der ud over, så er "originalen" bare på alle niveauer en sjovere, mere charmerende og ja, bedre film. Når det så er sagt, så overraskede Due Date faktisk. Den kan absolut ses og er (indrømmet) her og der ganske, ganske, morsom. Især en lille onaniscene vil nok foranlede, at de fleste vil få popcornene og colaen galt i halsen. Gjorde de virkelig det? Ja, det gjorde de.

Med andre ord: Det er ikke en film, som jeg vil bruge mange sparekroner på, men absolut en der skal genlures, når den kommer på tv engang. Og så beviser Downey Jr. nok engang, at han faktisk er cool i alt hvad han foretager sig.

Ret din egen anmeldelse af Due Date - klik her

Start en debat om filmen Due Date - klik her

Start en debat om denne udgave af Due Date (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45