An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

My Bloody Valentine: 2D & 3D  (DVD) My Bloody Valentine: 2D & 3D

LGT25408 / UPC# 031398109075

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lions Gate - 2009
USA - Farve - 101 min
Ønskeliste
GysKriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: My Bloody Valentine
Instruktør: Patrick Lussier
Medvirkende:
Tom Hanniger  Jensen Ackles
Sarah Palmer  Jaime King
Axel Palmer  Kerr Smith
Irene  Betsy Rue
Deputy Martin  Edi Gathegi
Burke  Tom Atkins
Ben Foley  Kevin Tighe
Megan  Megan Boone
Deputy Ferris  Karen Baum
Rosa  Joy de la Paz
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 11

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


My Bloody Valentine: 2D & 3D:

Byen Harmony blev 10 år tidligere ramt af tragedie, da den uerfarne minearbejder Tom Hanniger (Jensen Ackles) var skyld i en ulykke i minerne, der dræbte fem mænd og resulterede i, at den eneste overlevende, Harry Warden, røg i koma. Et år senere på Valentines Day vågnede Warden - og myrdede 22 personer med en økse, før han selv blev dræbt.

10 år senere vender Tom Hanniger, der stadig er plaget af skyld, tilbage til Harmony på Valentines Day. Hans ekskæreste Sarah (Jaime King) er blevet gift med Toms bedste ven, sheriffen Axel (Kerr Smith). Toms forsøg på at se fortiden i øjnene bliver dog afbrudt, da en morder med en minearbejders maske og økse pludselig dukker op, og Tom, Sarah og Axel må nu stå sammen mod, hvad der måske er Harry Warden, som er vendt tilbage fra de døde.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om My Bloody Valentine (Patrick Lussier):

Anmeldt af René, Åbyhøj 3. september 2010
Harry Warden går igen
Først vil jeg gerne lige sige dette: At sidde hele 3D-versionen af filmen igennem, med de sjove pap- og cellofan-briller balancerende på næsetippen og opleve 3D-effekterne i en virkelig syret farvegengivelse, var ikke lige mig. Og efter ganske få minutter begyndte trætheden i øjnene også at indfinde sig, så brillerne røg altså hurtigt af igen. Faktisk utroligt, at denne håbløst antikverede 3D-teknologi stadig har kunnet overleve sig selv.

Andet forsøg med filmen i almindelig 2D gik væsentligt bedre, og jeg formåede endda at komme hele filmen igennem i ét hug. Og hånden på hjetret: "My Bloody Valentine 3D" var såmænd ikke så voldsom en tortur at sidde igennem, som frygtet. Nok mest, fordi filmen 100% levede op til mine lave forventninger om en gang intetsigende nonsens med skrig, blod, spektakulære drab - og også lidt T&A, såmænd. Så der var vel i grunden ikke rigtig noget at blive skuffet over. Alt var, som det skulle. Underholdningsværdi var der såmænd også lidt af. Jeg fik i al fald et par ufrivillige grineflip undervejs. Om jeg så gider se den film igen, er en helt anden snak.

Og kun 50 kr. for filmen på Blu-ray kan vel godt kvalificere "My Bloody valentine 3D" til: Et relativt billigt grin. P.S.: Jeg lavede en halvgardering på morderens identitet. Bare lige for en sikkerheds skyld.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Valby 10. februar 2010
Hakkemad
Endnu et sørgeligt eksempel på hvordan talentløsheden kan vise sit hæslige ansigt, når motivet for at gentage en tidligere succés blot er ren kassetænkning. Det er umuligt at sige noget positivt om dette miskmask, men der er et par gode mord hvor der virkelig bliver gået til makronerne. Men resten er så pinligt, at man tror det er løgn. En anden anmelder kalder filmen for lidt kedelig - jeg vil gerne skærpe dét udtryk: den er allerhelvedes søvndyssende fra start til slut!

Anmeldt af Rammy, Kirke Hyllinge 17. november 2009
My Bloody Waste Of Time...
Remakes. Os der kan huske de originale fra vores barndom er ikke meget for dem men hvis de store 70ér og 80ér ikoner skal overleve er det nok en nødvendighed. Hvis Machete svingende Jason, drømme-dæmonen med de sjove punchlines Freddy, den stumme dræbermaskine Michael Meyers og den overvægtige motorsavs fanatiker med den noget alternative ansigtsmaske skal ud til en ny generation er det nok en nødvendighed. Remakes indenfor horror-genren er der intet nyt i, det er noget man har gjort i 100 år - se bare på Dracula, Frankenstein, Dr. Jekyll og Mr. Hyde, Wolfman.
Og det er da heller ikke alle forsøg på at give de gamle drenge nyt blod der har været lige forfærdelige. Texas Chainsaw Massacre ( 2003 ) og dens prequel The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning ( 2006 ) mener jeg personligt var ganske vellykkede. The Hills Have Eyes fra 2006 var også en rigtig flot og blodig opdatering. Halloween ( 2007 ) og Friday the 13th ( 2009 ) kunne havde været bedre men kunne også havde været MEGET dårligere. Når det er sagt skal der ikke herske den mindste tvivl om at der også er lavet rigtig mange rædselsfulde remakes ( The Fog 2005, Black Christmas 2006, The Wicker Man 2006, Psycho 1998 O.S.FUCKING.VIDERE ) Og nu vi snakker "rædselsfulde" kommer vi helt narturligt til My Bloody Valentine fra 2009...
Nu har jeg ikke set den originale My Bloody Valentine fra 1981 så jeg kan ikke rigtig sammenligne MEN jeg kan tilgengæld fortælle min mening om Patrick Lussier´s afsindig ringe horrorfilm ( eller er det en komedie ??? ). Folk der har set mange film ( især horror-film ) har sikkert tit tænkt " hold da kæft det er ikke særlig godt det her - det kunne jeg havde gjort SÅ meget bedre " med et lille smil på læben. Det gør man også når man ser My Bloody Valentine - forskellen er bare at her der mener man det virkelig 100 procent. Der er intet der virker i denne film - overhovedet. Den er ufrivillig morsom på den ufede måde, tager sig selv alt, alt for alvorligt og skuespillet er så dårligt at man brækker sig en lille smule i munden når de talentløse fjolser udfolder sig på lærredet. Det her er en af de dårligste film jeg har set - nogensinde. My Bloody Waste Of Time får 0/4 stjerner ( Ebbe Iversen fra Berlingske Tidende gav den i sin tid 6/6 stjerner - ...what the FUCK! ).

Anmeldt af Extract, Dyssegård 1. november 2009
Coal Miner's Slaughter
Effektiv, spændende, vellavet slasher med godt manus, gode skuespillere og fantastiske effekter. Både 3-D effekter og special make-up. 3-D effekterne er ganske enkelt noget af det bedste jeg har set og spattereffekterne er mildt sagt spetakulære i 3-D. I en scene bliver en kæbe revet af og kommer flyvende ud gennem lærredet/skærmen: Hva'ba'?! Minescenerne er dejligt klamme! Det er en effektiv remake. Jeg har set den anæmiske original på VHS i sin tid, en R-rated version som MPAA havde sakset flere minutter i. Så er det her noget helt andet, der er langt mere saft, kraft og blod i og gode sild som Jaimi King. Er man 3-D og/eller splatterfan er dette en must-see/must-own film, Berlingskes anmelder Ebbe Iversen gav filmen 6 stjerner.

Anmeldt af Monkeyman, København S 6. august 2009
you can't keep it off the screen
Med Blu-ray disken får man et par 3-D briller, og hvis jeg skulle anmelde filmen ud fra 3-D oplevelse, så er filmen muligvis dobbelt så godt, som den givende karakter.
Men jeg vælge altså at anmelde film ud fra dens almindelige 2-D oplevelse.

''My Bloody Valentine'' er et ganske unødvendigt remake, som har en hel del lede og opfindsomme mord, men som historie fejler filmen, og det er meget ærgeligt, da forhistoriens struktur holder fanen højt oppe i gyserfilmens himmelstrøg.
Skuespillet er heller ikke særlig prangende og personkarakteristikken virker så utrolig kedelig, at man hurtig mister interessen for hvem der må lade livet på grusomste vis.

Morderens identitet kom lidt som en overraskelse i den originale film, dog var motivet til morderens hensigter noget sløret, hvis ikke lidt latterlig.
Men det er intet i forhold til morderen i remaket, hvis identitet man rimelig hurtig regner ud, selvom instruktøren tror han kan snyde tilskueren til at tro det modsatte.

''My Bloody Valentine'' redder sig selv ved at ha' nogle modbydelige mord, der vil få slasherfans til at klappe i deres små hænder, men ellers er man udsat for en lidt kedelig og forudselig oplevelse, hvis altså ikke filmen ses i dens 3-D format, som er den eneste grund til, at jeg kunne finde på at anbefale filmen..... og det ved jeg ikke helt om jeg tør gøre.

Ret din egen anmeldelse af My Bloody Valentine (Patrick Lussier) - klik her

Start en debat om filmen My Bloody Valentine (Patrick Lussier) - klik her

Start en debat om denne udgave af My Bloody Valentine: 2D & 3D - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45