An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Training Day
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Training Day
Max

Training Day Training Day (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/03/16 23:11:36 IP: Logget Svar...

And so what?

Okay, Denzel Washington og Ethan Hawke leverer nogle af deres karrieres bedste præstationer. Men i en film, hvor alting er så deprimerende, at man efter to timer sidder og sukker efter blot det mindste solstrejf. Filmens handling er selvfølgelig placeret midt i de allerværste nabolag i Los Angeles, men der er ikke et eneste opløftende øjeblik at finde i filmens spilletid.

Det største problem ved hele miséren er at filmen ikke byder på noget som helst nyt, her finder man intet som man ikke hører i en hvilken som helst Tupac eller DMX-sang i radioen. "Life pretty much sucks in da' hood".

Når alt kommer til alt står vi tilbage med en ganske simpel good cop/bad cop historie, der alt for tydeligt har valgt side. Denzel er så gennemsyret over-the-top usympatisk at der ikke gives et nuanceret billede af hvem der har "ret".

En ond film, der har imponeret alle anmeldere, men som mest af alt, gav mig lyst til at tage et langt bad efter slutteksterne havde kørt.
Max

Sendt 2002/03/25 19:53:13 IP: Logget Svar...

Okay???

Jamen, hvis der ikke er andre der vil blande sig så vil jeg da diskutere lidt med mig selv.

Kan det virkelig være rigtigt at Denzel gik hjem med en Oscar, i nat, for bedste hovedrolle (???). Come on! Der kan da højst være tale om en birolle ikke? Er det ikke Ethan Hawke, der på trods af plakaten/coveret har hovedrollen. Med prisen ser det endelig ud til at Hollywood er ved at kvæle sig selv i politisk korrekthed.

I øvrigt skulle Peter Jackson, uden tvivl, have været belønnet med prisen for bedste instruktion. Røveri!!! siger jeg... *g*
Primalsage

Sendt 2002/03/25 23:10:01 IP: Logget Svar...

Tja

Jackson gjorde et fantastisk arbejde med at skrue LOTR sammen. Alligevel ville jeg gerne have set Lurhmann få en statuette for Moulin Rouge. Det arbejde der må have ligget i at instruere den må have været enormt og resultatet er også derefter. En skam at han ikke engang var nomineret.
Anaz

Sendt 2002/03/31 15:37:19 IP: Logget Svar...

Uenig!

Jeg synes begge skuespillere, ethan hawke og Denzel W. levere en solid præstation. i øvrigt ligesom dig!
Før jeg så filmen havde jeg hørt så meget om hvor dårlig plottet/handlingen var og at det eneste lyspunkt var Denzel. Men efter at have set filmen syntes jeg at den var virkelig god..osse handlingen, som det gode skuespil understøtter godt. Under filmen fandt jeg ofte mig selv spekulerende om de etiske og moralske spørgsmål som filmen stiller op, hvilket beviser at filmen har indhold (ifølge mig) At filmen er en smule urealistisk og at den kapper over tilsidst gør mig ikke spor. Budskabet eller hvad man skal kalde det kommer stadig frem.
Ja den er mørk,led og tiltider utiltalende...I like. Ellers vent på SE udgaven Beauty And Tha Beast!
Cyberdog

Sendt 2002/04/03 16:00:34 IP: Logget Svar...

Røveri...?

Ikke helt enig i din vudering mht. til at Peter Jackson IKKE fik den eftertragtede Oscar iår.
Og jeg er HELT sikker på at han heller ikke får den næste år...
Nej - vi skal frem til år 2004 før Peter Jackson får lov at sole sig i Lord Of The Rings - først da er triologien afsluttet - og først da er det på tide at hædre ham for at have instrueret 3 film på een gang.
Uden tvivl at han har gjort et pragtarbejde med den første - men hvad med den næste - og den næste igen...
Årets Oscarsluger år 2004 bliver - tro mig - Peter Jackson og hele holdet fra Lord Of The Ring trilogien...
Splifen

Sendt 2002/05/12 10:08:03 IP: Logget Svar...

Kanon præstation !

Det er da den fedeste film jeg har set med Denzel Washington, i et stykke tid selvom han er en lille smule overgearet. Jeg giver filmen 1 milliard million stjerner )
Mr. White

Sendt 2002/05/26 02:16:34 IP: Logget Svar...

Enig

Efter af have set traileren, der virkelig viste sublim skuespil fra både Ethan Hawke og Denzel glædede jeg mig meget. Traileren lagde jo op til at Denzels rolle i filmen var hård, men trods dette retfærdig. Filmen mister jo hele sit indhold, da det viser sig at Denzels rolle er direkte ond. Dermed bliver filmen jo bare en dårlig parodi på en action film ala Devils Own. En simpel film uden megen indhold. Denzel er en kanon skuespiller, men film som Glory og The Hurricane viser både bedre skuespil og meget mere indhold. Den eneste der var velfortjent til Oscar'en var Sir Ian McKellen. Se ham fx i Richard III eller Apt Pupil.
Hojland

Sendt 2002/06/28 09:41:56 IP: Logget Svar...

** (2 stjerner ud af 5)

Oscar performance? Hm, ja, balancen mellem "powerhouse" og "overspillet og irriterende" er hårfin. Dynamikken med de to kontrasterende personligheder i en bil med byen som deres jagtmark fungerer godt, men det ender i noget forudsigeligt hejs.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45