An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Majestic, The
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Majestic, The
Max

Majestic, The Majestic, The (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/06/15 22:47:02 IP: Logget Svar...

Ekko fra en svunden tid

Jeg er træt af at åbne min daglige avis, og blive bombarderet med nyheder fra en verden, der i stigende grad bliver et værre sted dag for dag. Ungdomsbander, overfald, voldtægter og mord vidner om at respekten for vore medmennesker daler lidt hvert minut. Ja, selv når jeg vil underholdes er det svært at komme uden om – i sidste ende fortæller film som Training Day og Black Hawk Down mig jo, hvad jeg i forvejen er klar over. Misforstå mig ikke begge film er i høj klasse, men jeg har efterhånden nok af den slags i virkeligheden.

Pludselig dukker en film som The Majestic op som et lille lys i mørket, en påmindelse om en svunden tid og et lille håb om at tingenes tilstand igen vil ændre sig til det bedre. Vi hensættes på en måde, til et filmunivers, der tilhørte Jimmy Stewart og Cary Grant – men for fanden – det er befriende! Jo, det er en kende sentimentalt, en lille smule utroværdigt – men halleluja jeg var i godt humør da filmens 152 min. kom til sin ende.

Jeg vil slet ikke gå ind i filmens handling, for det er jo muligt blot at vende etuiet om og læse sig til det. I stedet vil jeg på det kraftigste opfordre alle, der trænger til en portion godt humør at købe filmen med hjem. En sand vitamin-indsprøjtning lige i hjertet. Jim Carrey spiller i øvrigt (igen) fuldstændig fantastisk, og de to gamle Martin Landau og James Whitmore viser at alderen kun har gjort dem bedre.

En lille perle. Håber I er enige.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45