An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Magnolia
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Magnolia
Christian

Magnolia Magnolia (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/07/10 16:07:14 IP: Logget Svar...

WOW!

(Denne anmeldelse vedrører dobbelt-disc udgaven (to DVD-etuier i en box. Box-set'et har en mosaik i stedet for en magnolie på forsiden)).


Paul Thomas Anderson er en af de mest bemærkelsesværdige nye instruktører, og har været det siden Boogie Nights. Med Magnolia brød han en hel masse grænser, og jeg lover alle for, at de aldrig har set noget lignende! Denne films fortælleteknik er simpelthen hypnotisk fra første til sidste minut. Det er tre timer der bare FLYVER afsted, og man ser slet ikke på sit ur!


DVD-udgaven består af to DVD'er (i hvert sit etui) i et box-set. Den første er feature-DVD'en, den anden indeholder ekstra-materiale.


På ekstramateriale-fronten er det, at man bliver slået helt bagover. Det kan godt være, at der er DVD'er med MERE ekstra-materiale til, men jeg tror ikke at kvaliteten af samme er overgået nogensinde. Det er simpelthen et MUST for folk, der kunne lide den film. Der er en laaang serie fraklips, som virkelig kan få latter-musklerne strukket, og bagefter følger et T.J. Mackey-seminar (Tom Cruise), med masser af klip, der ikke vises i filmen. Det er virkelig morsomt at se Cruise drøne rundt på scenen og i DEN grad nedværdige kvinder. Hvem glemmer f.eks. sloganet på én af hans bannere: "No pussy has nine lives!" . Der er mere materiale endnu, bl.a. musikvideoen til Aimee Manns fantastiske sang "Wise up", og T.J. Mackey's "infomercial", som man ser klip fra i filmen, og det hele er værd at se uden undtagelse!


Jo, ekstra-materialet er virkelig i særklasse, og da filmen samtidig er helt suveræn i billed- og lydkvaliteten, så kan jeg ikke komme udenom at give denne DVD-udgivelse et 13-tal!


SÅDAN!

Eskil Jefsen

Sendt 2002/07/14 12:21:40 IP: Logget Svar...

hørt!

Magnolia er i mine øjne en af de smukkeste film der nogensinde er lavet, og når der så findes en dobbelt-disk med læssevis af ekstra info og sjove fraklip (Jeg synes særligt klippet hvor John C Riley sidder bøjet ind over sengen er sjovt...) bliver det hele bare meget sjovere!

Køb den nu!

Jefsen
Jesper TK

Sendt 2002/07/14 14:05:41 IP: Logget Svar...

hørt igen!

kan ikke være mere enig, "Magnolia" er en fantastisk film, et moderne mesterværk, hvor alt bare går op i en højere enhed. Skuespillerne er fremragende,manuskriptet,musikken...alt!

glæder mig helt vildt til p.t.'s næste film "punch-drunk love"...
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45