An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Brazil
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her.



 Forfatter Emne: Brazil
vandelay

Brazil: Director's    Cut (BRUGT) Brazil: Deluxe Edition 3-disc (Criterion) Brazil: U.S. Theatrical Version (Blu-ray) Brazil: Deluxe Edition 2-disc (Criterion) (Blu-ray) Brazil: Director's  Cut (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/07/10 17:35:43 IP: Logget Svar...

Criterion har gjort det...endnu engang!

Jeg sidder her med min nyerhvervede udgave af Terry Gilliams Brazil, og føler mig intet mindre, end i den syvende himmel! Foruden det faktum at selve filmen er et unikum, udi genial (se: Original, superfantastisk, sprudlende satirisk) filmkunst, må det siges at Criterion ikke skuffer med Deres 3-disc udgivelse.
Disc 1 er Terry Gilliams "final cut", der egentlig bare dækker over at det er den version som IKKE indeholder nogle af de ændringer, Universal i første omgang krævede.
Disc 2 er fyldt til randen med dokumentar programmer, storyboards og des lignende. Programmet "The battle of Brazil" er Jack Mathews bevingede afdækning af, hvad der virkelig skete dengang i midten af firserne. Gilliams "krig" mod filmselskabet, der ikke kunne placere filmen i nogen kendte kategorier. De hemmelige forevisninger. Annoncen i Variety. Og tilsidst L.A kritikkerne, der udnævner film, manuskript og instruktør til 1985's bedste.
Disc 3 er den morsomste og samtidigt mest deprimerende af de tre DVD'er. "Love conquers all"-versionen af Brazil, er en voldtægt af de større. Det er mærkeligt at se hvor lidt der skal til, før en film af høj karat kan blive til noget nær makværk (Universal udsendte filmen til tv distribution!). Hvis man ikke tåle at se denne, ret beset, forfærdelige udgave af filmen (jeg kunne ikke) så kan man slå kommentarsporet til, og høre Gilliam experten David Morgan kommentere ændringerne fra originalen.
Pengene er godt givet ud, hvis man, som jeg, sætter pris på Gilliams film i almindelighed og Brazil i særdeleshed!
Godt gået Criterion! (Igen)
Danny Mattissen

Sendt 2002/07/10 21:06:18 IP: Logget Svar...

Brazil = Kunst

Jeg er fuldstændig enig......denne box er et must have, havde denne film/box været en pige så havde jeg inviteret hende ud at spise.
tauler

Sendt 2002/07/11 10:02:39 IP: Logget Svar...

Brazil

Jeg har laserdiscudgaven af Brazil (Criterons ), og kan kun give jer ret, den er helt speciel og det er det man elsker Terry Gilliam for,- kun han kunne lave den film. Meget humoristisk, men osse meget dyster.
TDF

Sendt 2002/07/12 00:18:58 IP: Logget Svar...

It's only a state of mind....

We're all in it together
Morten Kaa (Laserdisken)

Sendt 2002/08/12 17:13:00 IP: Logget Svar...

...Here I am

Intet mindre end verdens bedste film... hvis man spørger mig!

- Have a nice trip
Raz-1

Sendt 2003/06/06 16:14:24 IP: Logget Svar...

Ultimativt

Ja, jeg skal nok skrive, hvis jeg finder noget bedre...
Måske en gang i fremtiden, hvem ved.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45