An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: X2
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: X2
Falkbøll

X-Men   2 X-Men   2 (Blu-ray) X-Men   2 (2-disc) (Blu-ray) X-Men   2 (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2003/05/31 12:44:51 IP: Logget Svar...

OK - but no biggie.

"X2" Er da ganske fin, jeg var godt underholt, men ham "Wolverine", han er da lidt af en - øhh, PUSSY!. Kan i huske hvordan man sad og beundrede Indie (Jones) i gamle dage - Jones måtte simpelthen bare ikke! dø. Hvis Wolverine fik lagt den trætte Elvis-frits ned? - Who gives a shit?. Han mangler simpelthen noget af det, både Indie havde, og Neo HAR! (det er hvad der sker, når man kaster en lover-boy, til at spille macho-hero). Og når der så endelig kommer noget der minder lidt om en female-wolverine, hvad sker der?, hun skulle dø - Er Brian Singer homo?.....(joke). Ud over det, så var den da fed nok, men bedre end nr 1 - NÆPPE.
lunddal

Sendt 2003/05/31 20:36:45 IP: Logget Svar...

Ja, Singer er homoseksuel (den havde du nok ikke regnet med :P )
Falkbøll

Sendt 2003/06/01 21:05:11 IP: Logget Svar...

Tak til Lunddal

Nej det har du helt ret i, jeg syntes bare det var lidt "fimset". Tænk på alle de muligheder de to "katte" havde, han kunne da ha sagt : Hey hey! - stop lige en halv babe, hva med at prøve... the real "Wolf-Style". Og samtidig starter "Blue Moon" svagt i bagrunden - Nej den går ikke - Jo i en Lloyd Kaufman film. And on that note - we kill the music. K Pedersen.
McFLY

Sendt 2003/10/04 10:48:12 IP: Logget Svar...

elvis hår ok

JEG MENER AT DET ER FULDT BERRETIGET, AT WOLVERRINE HAR DEN KARAKTERISTISKE FRISURE. MAN SKAL JO IKKE GLEMME AT X-MEN
FAKTISK ER BASERET PÅ EN TEGNESERIE, HVOR DEN SLAGS HØRER HJEMME...OG DESUDEN ER HANS YDRE JO I FORVEJEN TONET NED TIL FILMEN. MED HENSYN TIL FILMEN SYNTES JEG AT SINGER HAR
GJORT DET SAMME SOM CAMERON GJORDE MED T2, NEMLIG AT FORBEDRE SIN ETTER, LAVE ET SJOVT TWIST, SÅ SOM AT THE BAD GUYS SLUTTER SIG SAMMEN MED VORES HELTE, OG SÅ ALLIGEVEL IKKE... X2 ER ET BRAG AF EN SUPERHELTEFILM, OG BIGGER IS BETTER.
Bøddel

Sendt 2003/10/05 20:02:22 IP: Logget Svar...

X-men 2

Neo er fandeme den største pussy siden Clark Kent trak i sit superheltekostume. (Jeg er ikke den store Superman-fan, forstår I nok.) Derudover har Keanu Reeves ligeså meget karisma som et stk. vådt, brugt toiletpapir. Men det er jo bare min mening.

X-men 2 er bedre end 1'eren, synes jeg, da Singer har fået styr på sine hovedpersoner, skabt bedre actionfrekvenser og bruger humøren langt bedre. Det er en fed film.

T2 er ikke halv så god som Terminator 1, hvor atmosfæren er langt mere dunkel og knapt så poleret som 2.

Stoney

Sendt 2003/11/11 01:16:19 IP: Logget Svar...

Ikke "disse" Superman! ALLE superhelte er et ripoff af den figur. Og ingen film når op på siden af den originale Richard Donner Superman film fra 1978. INGEN!

Og angående X-Men...For mange figurer at holde styr på. Og for meget CGI.

Feh.
Bemo

Sendt 2003/11/12 00:04:10 IP: Logget Svar...

Mange figurer

Ideen med mange figurer på samme tid, stammer jo fra tegneserier, så det er vel ikke negativt at Singer bruger det i sin film. I Hulk bruger Ang Lee det jo virkelig flot når en scene bliver fra forskellige vinkler i samme billed.
En rigtig fed og anderledes Super helt film
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45