An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Day After Tomorrow, The
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Day After Tomorrow, The


Day After Tomorrow, The Day After Tomorrow, The (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2004/08/30 19:50:24 IP: Logget Svar...

i think so jens olsen

hva fanden er dog det for noget shit at skrive det er muligt at du ikke kan lide den tybe film her og hvis ikke then stad away det her er klart den bedste af slagsen jeg mener hva ville du sige er den bedste twister måske for den stinker.... jeg blev revet med her og mine popkorn blev faktisk først rigtig spist efter filem da den var spædene hele vejen igennem du har ikke smag for den har slags film hva mere kan jeg sige....
Kubrick7007

Sendt 2004/08/31 18:22:48 IP: Logget Svar...

Korrekt, Michael, jeg bryder mig ikke om den slags film. For mig er én af dem lig med alle af dem; The Matrix, Twister, Terminator what ever. Den samme film, det samme land, den samme skabelon.
Og så lige én ting, hold lige tonen på et ordentligt niveau næste gang. Tak!


Sendt 2004/08/31 19:48:44 IP: Logget Svar...

kan du ikke engang et navn

for det første hedder jeg morten og ik michael og for det
andet er det den tone jeg taler i der er ikke mendt noget ondt med det men fater sku ik at du ser sådan en film når du ik bryder dig om den slags film min mening.
Baronen

Sendt 2004/08/31 21:46:44 IP: Logget Svar...

arj nu må du da stoppe mj

day after tomorrow er en fed film ja... men en skod, og alt for brugt handling... altså comeon... jorden fryser ned og så vil han redde sin søn??? og han klare den??? det er da for plat... de har haft en rigtig fed idé der, men de har bare ikke udnyttet den ordentligt... to bad... og jeg kan godt li den slags film...


Sendt 2004/09/01 10:28:41 IP: Logget Svar...

tja...

hvem siger de klare den finder man jo aldrig ud de sluter med hinanden ja men isen må jo smelte før eller siden og så drukner de højst sandsynligt men smag er jo smag kan rigtig godt lide filmen også selv om du kan havde fat i noget med den happy ending
Kubrick7007

Sendt 2004/09/01 11:06:16 IP: Logget Svar...

The Day after Tomorrow. The end.

Beklager det med navnet, Morten. Dét skyldes min distæte personlighed.
Men ja, smag og behag er selvfølgelig individuelt, at du synes, den er et mestervæk er godt for dig. Jeg er blot dybt uenig. Et mesterværk skal for mig at se være original, af en bestemt objektiv kvalitet og innovativ, dvs. evt. sprænge de konventionelle rammer, man normalt tillægger filmmediet og dermed overraske. The Day after Tomorrow fejler fælt i alle kategorier.
Den er, som antydet ovenfor, kun endnu et Hollywood-samlebåndsprodukt. Effekterne dér, som indrømmet er flotte, er langtfra tilstrækkelig - og dermed er DE også DET ENESTE, den film rummer af "kvaliteter". Man må kunne ønske sig mere - eller bare andet. Se Terminator (den første!) - så behøver man egentlig ikke se flere af disse tjubang-actionfilm.

Take care MORTEN.
JernAbe

Sendt 2004/09/01 19:36:42 IP: Logget Svar...

Day after Tomorrow

Tænk at man ka få så lidt ud af så meget Lucio har sagt det meste og det ER endnu et typisk plastik fantastik hollywood samlebånds produkt man sidder og krummer tæer til (se også Van helsing hvis du er ligeglad med indhold).
Seføli ska folk ytre sin mening om film som jeg lige har gjort men hold tonen sober jeres mening om filmen blir ik mere betydningsfuld af at bande.Sendt 2004/09/01 20:41:03 IP: Logget Svar...

syntes bare at denne film har meget mere en bare fede xfecter men det er jo igen det der med smag... take care 2..
master3d@stofanet.dk

Sendt 2004/09/12 15:09:57 IP: Logget Svar...

Tsk, tsk, tsk...

Mj,
Det er rimeligt svært at tage dig alvorligt, når du ikke engang kan stave rigtigt. Det er ret dumt at gå ind i sådan en debat som denne, hvis man ikke kan stave til helt alm. ord som: type, filmen, spændende, fatter, slutter osv.
Prøv også at indsætte et komma eller punktum engang imellem.
Deruover har det været ret underholdende at læse dine indlæg.
Peace!!!
Svend Erik

Sendt 2004/09/13 14:49:32 IP: Logget Svar...

Stavning

Det er rigtigt interessant at se, hvad folk mener om de forskellige filmtyper. Jeg bilder mig ind, at jeg kan lære noget om såvel film som filmelskere - og dermed også noget om, hvorfor Hollywood i øjeblikket laver så mange store, indholdsløse og effektjagende film - ved at følge en debat som denne.
Derfor har jeg lyst til at sige til Mr3d, at din opfordring til MJ om at blande sig udenom debatten p.gr. af nogle utraditionelle stavemåder burde du genoverveje. Jeg synes, at vi skulle opfordre alle til at lufte deres meninger om filmmediet og filmene - uanset stavemåde og evt. tastefejl. Til syvende og sidst virker det frygteligt lidt demokratisk at forsøge at udelukke nogen af det gode selskab på grund af nogle staveregler.
Til MJ: Keep up the good work!
René

Sendt 2004/09/13 16:46:57 IP: Logget Svar...

Angående stavning

Jeg tilslutter mig fuldt ud Svend Eriks synspunkter m.h.t. stavning.

Jeg har været vidne til en del yderst interessante indlæg her på sitet, som i visse tilfælde også har været præget af .... hmm, skal vi kalde det: højst individuelle stavemåder. Men ..... hvor ville debatten dog have været fattigere, hvis disse bidrags-ydere havde undladt at deltage, pga. ordblindhed eller lignende.

Én gang har jeg selv reageret på et indlæg, som jeg syntes var gennemsyret af en mængde pinlige stavefejl, fordi forfatteren gerne ville bruge nogen smarte engelske udtryk, som han eller hende uheldigvis ikke lige havde taget sig tid til at sætte sig ind i stavemåden af. Men det skulle forhåbentlig ikke afholde vedkommende fra at give sit besyv med en anden go' gang.
På med vanten - og op på hesten igen, som man siger ..........

TIL GENGÆLD støtter jeg ubetinget mr3d's opfordring til mj - med flere - om at gøre os andre den tjeneste at sætte komma - eller i hvert fald punktum - i ny og næ. Det ville hjælpe utroligt på læsbarheden. Der er faktisk ikke noget mere frustrerende, end at skulle prøve at finde hovede og hale i en længere smøre, der er forfattet i en gennemført telegramstil uden mindste spor af tegnsætning.
Ken

Sendt 2004/09/13 23:06:36 IP: Logget Svar...

Stavefejl og Filmsmag.

Jeg må siger at det der med stavefejl kan vær ligegyldig til et vis punkt, selvfølglige skulle det gerne give meningen med det man skriver. Så kan jeg sagtens hold til at læse det.

Der er os nogen der gør det fordi det er deres stil og det skal de have lov til sålænge det giver meningen alså.

Filmen synes jeg nu er meget god, den indhold både Action, og beskrivelser om hvad svær beslutning de enkelte personer må tag, for at klar sig med hensyn til det de må gå igennem.

Det kan godt være at den virker som en stor bunke effekter for nogen, men det handler os her om folk har forskellige smag, med hensyn til film og heldigvis for det. Ellers vil vi jo kun se en slags film, og det ville ikke være sjovt i det lange løb.

Jeg plejer altid at siger til folk som siger :
"Det der kunne han ikke have overlevet!" eller "Det der kunne slet ikke ske i virkeligheden!."

Og mit svar til det er :
"Vis det er virkeligheden du vil have, skulle du måske heller lad vær med at se film, og i stedet blive i det virkelige liv.
Det er ligenetop i det utrorlige og det uvirkelige, der ligge en god historie."

Det er bare min meningen!

Med venlige hilsen
Ken
runepedersen310@msn.com

Sendt 2004/09/29 11:50:12 IP: Logget Svar...

flot!

MJ. (sikkert blevet skrevet, men læste ikke de andre poster, take care...)man kan ikke diskutere smag! hvem siger du har smag for "den slags film"... synes selv filmen stinker og er heller ikke meget for twister... The day aft... har jo den ringeste handling, og man ser intet andet end havd den familie går igennem og så få glimt af resten af landet, stort set intet fra resten af verden... fedt nok! ej vel.. hvad gør filmen god? flotte billder er ikke nok...
Kim Sertangkai

Sendt 2004/10/02 15:13:14 IP: Logget Svar...

Stavefejl og lign.

Uha - uha! Så blev der sandelig taget hul på stavedebatten,
så her kommer mit besyv:
Ingen er vel forpligtet ud over deres evner, og hvis der er nogen som på grund af ordblindhed eller lign. ikke lige kan stave rigtigt på alle ord, må det vel være sådan. Alle har naturligvis ret til at udtrykke sig, og det er vel også vigtigere, hvad en person siger, end hvordan han/hun evner at sige det. For forståelsens skyld kan jeg dog anbefale, at man i disse tilfælde dog til enhver tid gør sit bedste og/eller får en anden til at læse korrektur på det, man vil sende. Så ville mange misfortolkninger formentlig kunne undgås.
Derimod synes jeg nok det er forkasteligt, hvis man godt ved, hvordan tingene staves, og så alligevel finder på sine egne, ja undskyld udtrykket, dumsmarte alternative metoder at gøre det på. Det er efter min bedste overbevisning ganske unødvendigt. Dette gælder naturligvis også banderiet.
Det bliver man kun "mindre" af.
Der er ingen grund til at ødelægge vort sprog mere end det allerede er. Så vis nu lidt værdighed!
Skulle der have indsneget sig fejl i mit indlæg, beklager jeg naturligvis dette. Men jeg er jo heller ikke forpligtet ud over mine evner.

God vind alle sammen!
Bemo

Sendt 2004/10/03 16:20:05 IP: Logget Svar...

Dejligt med en der ved, hvad det hele handler om. Respekt for hinanden og en sober tone.
Kim Sertangkai

Sendt 2004/10/03 18:15:35 IP: Logget Svar...

Tak Bemo! Det er naturligvis altid rart at vide, at man ikke
står alene med sine synspunkter.

M.v.h. Kim.


Sendt 2004/10/08 07:24:07 IP: Logget Svar...

det kan godt ske at jeg har stavet nogle ord af røv men nu sider jeg også med en ny bærebar og skal lige vende mig til tasterne jeg er da ked af hvis det forhindre jer i at tage min indlæg advorlig da jeg er en filmfreak på lige for med jer andre....
Kolmos

Sendt 2004/10/10 00:48:48 IP: Logget Svar...

Man føler sig lidt snydt...

Morten, du staver ikke kun noget "af røv til", men næsten det hele. Gør dig lidt mere umage, så bliver du ikke misforstået.
Jens Olsen går vel heller ikke helt forkert i byen, når han kalder filmen "godt skjult makværk". Effekterne er storslåede og idéen rigtig god, men når man har set filmen, sidder man alligevel tilbage med en underlig tom fornemmelse. Det nok fordi de flotte effekter ikke kan gøre det alene. Der mangler simpelthen kød på historien, nogle holbare personbeskrivelser o.s.v.. Tæt på personerne kommer man da overhovedet ikke.
Alt i alt er det vel også, hvad man kan forvente fra Roland Emmerich. Independence Day var jo heller ikke noget mesterværk.
Jeg tror nu alligevel, at jeg skal se The Day After Tomorrow én gang til - bare for effekternes skyld...
Det er ikke sådan, at være film freak.


Sendt 2004/10/10 12:15:44 IP: Logget Svar...

ja det er så en fucking løgn jeg staver forkert/skriver for hurtigt nogle gange ja men så er det sku også det kan slet ikke give dig ret,

og så tag dig sammen mand, når man ikke kan lide en skudespiler/director så ser man sku ikke filmen og hvis den stinker ser man den sku ikke igen tag dig sammen eller luk røven, min samling af dvd film er på over 400 plus season set box set og meget mere så kom ikke her at kalde dig selv for filmfreak.

Desuden hvis du kigger min andmeldelse igennem oppe i topen er den eneste fejl at jeg ikke har sat tegn hvilket jeg er meget dårlig til men sådan er det jo bare lev med det for bliver ved med at skrive om film her og kan du ikke lide det så lad være med at læse dem.
Kolmos

Sendt 2004/10/14 00:22:07 IP: Logget Svar...

"Luk røven"?

Hov, hov Morten. Hids dig dog ned. Der skal vel være plads til alles holdninger. Eller hvad? Der er ingen grund til at komme med primitive udfald, fordi du ikke er enig. 400 DVD film og et box set gør jo ikke dig til en større "ekspert" end alle os andre.

Ud fra dit simple sprogbrug kan man næsten få den tanke, at det er halvdårlige, platte b-film, du har investeret i. I så fald en rigtig dårlig investering efter min mening.
Kubrick7007

Sendt 2004/10/14 13:34:15 IP: Logget Svar...

Hvad er der galt med "halvdårlige, platte b-film"?
Hellere dét end Tomorrow plus andre såkaldte "a-film".


Sendt 2004/10/15 07:27:38 IP: Logget Svar...

he he nej jeg køber sku ikke b-film eller jo der kommer da en engang imellem da jeg ikke altid har set filmen enden jeg køber,

det jeg mendte er ganske simpelt at en person med en stor dvdsamling er en person der har set mange film og dermed har ret til at udtryge sin menning om film uden at blive hængt ud pga taste/stavefejl efter min mening.

Min saling består bla af x-files har alle sæsoner og csi og sådan lidt b-serie syntes jeg nu ikke at det er, jeg er glad for mine køb, nå men jo du har ret til din mening føldte bare at du pisede mig af og så svare jeg igen.
Kolmos

Sendt 2004/10/15 17:35:04 IP: Logget Svar...

OK Morten. Godt ord igen. Du er jo selv lidt barsk i tonen. Jeg tror nu heller ikke, at der er nogen, der investerer i 400 dårlige eller halvdårlige film.

Man kan i øvrigt, for den sags skyld, godt have set mange film uden nødvendigvis at have en stor DVD samling.

Det jeg mente med mit første indlæg var, at man godt kan være ambivalent i forhold til nogle film. Sådan har jeg det med Tomorrow. Effekterne er vildt gode, men persongalleriet og handlingen er der kun for effekternes skyld, synes jeg. Men det afholder bare ikke mig fra at se filmen igen - for effekternes skyld.
dena

Sendt 2005/01/29 16:48:23 IP: Logget Svar...

Lidt sent svar..

Personligt finder jeg det meget interessant at der findes folk, som har travlt med at nedgøre Hollywood for deres stil.. Hvorfor dog? Ærligt talt har jeg ikke altid lyst til at se melodramatiske spanske dramaer, selvironiske engelske tragedier eller samfundskritiske danske dogmefilm. Nogen gange er det rart med den evigt optimistiske amerikanske eventyrverden, hvor alt alligevel går godt og helten reder verden. Nogen gange har jeg brug for netop at blive bildt ind at verden kan rumme øer med dinosauere, at man kan blive sendt tilbage i tiden, at der er en galakse lang lang væk fyldt med liv.. og af en eller anden grund er det nu engang stort set kun Hollywood, der producerer den slags film.

Jeg fandt ikke TDAT særlig prangende hvad plot angik, men jeg var underholdt af forsøget på en realisering af endnu en dommedag. Effekterne var nok for mig til at fortælle en god historie, pyt med menneskene - den havde måske været bedre hvis der ikke var personskildringer
Jeg fik hvad jeg forventede da jeg satte mig ind og så den, og det var på grundlag af at jeg kunne sige det samme kritik og ros om Independence Day; "Underhold mig"
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45