An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Hellboy
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Hellboy
Tumbleweed

Hellboy: Biografversion Hellboy:  Theatrical Version (2-disc) Hellboy: Director's Cut (BRUGT) (3-disc) Hellboy:  Theatrical  Version Hellboy: Director's Cut (Blu-ray) Hellboy: Theatrical & Director's Cut (4K UHD) Hellboy:  Theatrical   Version (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2004/09/18 17:14:55 IP: Logget Svar...

Hellboy

Lige et par meget hurtige ord på vejen:
Mjaa .. det var definitivt Ron Permans (Hellboys) film. Han var god og bar det hele! Ellers var den fyldt med alt for store huller og alt for mange og alt for kedelige slagsmål med de der helvedshunde eller hvad det var de hed.
Jeg kedede mig desværre bravt - og jeg holder meget af den genre! Spørgsmål: Hvad var det lige at nazisterne ville få ud af verdens - og dermed menneskernes OG naziernes - undergang, når de ikke engang ville være i live til at nyde den?
Personligt ville jeg nok give den tre små(!) stjerner ud af seks for en gennemsnits og middelmådig film med få gode elementer.
exciter

Sendt 2004/09/18 21:30:55 IP: Logget Svar...

dv: Hellboy

Jeg synes nu den var noget bedre end hvad jeg regnede med, den er lige en tand mere ond end hvad hollywood ellers disker op med af superheltefilm. Det med nazisterne og verdens undergang - var det ikke noget med at de(nazisterne) ville blive ophøjet til et guddommeligt plan??
4½ ud af 6 stjerne for en veludført action film med noget så sjældent som tålelige CGI effekter. Regner med at director's cut vil få en ½ stjerne mere pga. de scener som var for grove til pg-13 rating forhåbentlig bliver sat ind.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45