An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Twister (Bill Paxton)
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Twister (Bill Paxton)
Holliday

Twister (BRUGT) Twister (Special Edition/DTS) Twister (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2005/07/12 15:40:35 IP: Logget Svar...

"Kun" underholdning

Jeg må indrømme, at jeg ikke helt forstår hvorfor de kritiske parameter skal sættes ud af spil, "blot" fordi vi snakker en spændings film?

Hvis der er noget den amerikanske filmindustri er rig på (og god til) så er det netop den såkaldte tyndbenet underholdning i forklædning af spændings/actionfilm.

Og set i lyset af dette, må man da netop kunne tillade sig, at forholde sig kritisk overfor dette produkt - om noget?

Indrømmet at det ikke er essentielle Bergmanske tematikker, der som oftest bliver ristet på panden. Men derfor er der jo stadig stor forskel på kraft og virilitet om det er Traci Lords eller mr. willis der spænder hanen.


Svend Erik

Sendt 2008/02/06 11:18:54 IP: Logget Svar...

Twisterrevival?

Jeg må i anledning af det tilsyneladende forsøg på at trække Twister frem i lyset som brugbar underholdning tilslutte mig Hollidays mere end to år gamle betragtninger:
Blot fordi en film hævder at være en spændingsfilm, bør man ikke parkere sin kritiske sans og de kritiske parametre, man anvender på andre spændingsfilm. Man skulle jo nødigt stimulere nogen til at lave mere af Twister-slagsen (jeg ville belønne den med et kors!).
Min pointe er, at der kan produceres gode spændingsfilm, som overholder en række vigtige kvalitetskriterier og samtidigt opnår stor publikums- og kritikeryndest. Jeg kan komme i tanker om (nævnt i arbitrær orden): Shawshenk Redemtion, Godfather trilogi, det meste af Tarantino, Gladiator, Bladerunner, Crimson Tide - nu kan jeg mærke, at jeg kunne blive ved længe.

Jeg har selv i anmeldelser indrømmet, at jeg har set bort fra visse kvalitetskriterier, f.eks. hos National Treasure - og se så, hvad der sker! De laver en 2'er!
Lad os da forlange kvalitetsunderholdning. De kan jo godt.
René

Sendt 2008/02/06 12:09:19 IP: Logget Svar...

Twist(er) and Shout

WOW !!!
Hele fem gange topkaraktér, og tre kirkegårdskors - og absolut intet imellem? Jeg er imponeret. En film, der i dén grad formår at dele vandene, kan da umuligt være helt ligegyldig. Jeg kender ikke "Twister", men nu skal den søreme ses - hurtigst muligt.

Som udgangspunkt tilslutter jeg mig også den gældende holdning med, at man ikke bare skal sætte sin kritiske sans på "standby", når man kigger action- eller spændingsfilm. Men også jeg har da i tidens løb - imod bedre vidende, og flertallets filmsmag - givet dispensation til visse action- eller katastrofefilm, der ikke just opfylder kriteriet: 'Kvalitetsfilm'. Men alligevel ikke desto mindre er god underholdning. (Tør jeg mon nævne navnet:
Roland Emmerich - tyskeren vi elsker at hade? )

Og hvem véd: Måske gør jeg det også med "Twister"?
Holliday

Sendt 2008/02/06 13:29:59 IP: Logget Svar...

Ang. Twister...

Jeg elsker hvor Paxton står og kigger ud over markerne og de truende skyer og samler jord op fra vejen og mærker på det. Sådan lokaliserer man tornadoer.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45