An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Green Mile, The
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Green Mile, The
Karina

Green Mile,  The Green Mile,    The (Blu-ray) Green Mile, The: 15th Anniversary (2-disc) (Blu-ray) Green Mile, The (4K UHD) Green Mile, The: Steelbook (4K UHD) Green Mile, The: Ultimate Collector’s Edition (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2006/04/06 21:40:54 IP: Logget Svar...

Kings fokus

Jeg vil gerne tilslutte mig T.A.s synspunkt omkring brugen af det magiske/overnaturlige i denne film... og andre filmatiseringer af Kings romaner og noveller. Sådan som jeg ser det, er det nemlig netop det menneskelige, der er Stephens Kings mål, og han bruger så det overnaturlige til at fremhæve menneskets indre og ydre kampe. Dette virker rigtig godt på skrift, men ofte lidt påklistret på film. Derfor er det også oftest hans mindre magiske romaner, der gør sig godt på film (Eksempelvis En verden udenfor og Dolores Claiborn).
René

Sendt 2008/03/08 15:33:25 IP: Logget Svar...

Horror-komedie?!

Bjarke Sørensen, Brønshøj:
Jeg synes næsten du skulle unde dig selv at se "The Green Mile" igen. Måske åbenbarer der sig også andre oplevelser for dig, næste gang du ser filmen.

Udlægningen med, at "negeren gjorde det" er dog lidt af et postulat, som jeg synes stemmer dårligt overens med dén udgave af filmen jeg kender. (Findes der andre? ) For ikke tale om den romen-føljeton, som filmen er bygget over. - Men på sin vis en interessant teori
Thomas Aquinas

Sendt 2008/03/08 15:49:31 IP: Logget Svar...

Karina om "The Green Mile"

Dejligt for en gang skyld at få ros for sin mening!
B.

Sendt 2008/03/10 22:42:02 IP: Logget Svar...

Dejligt!

Efter hvad jeg kan se er den eneste henvisning til at John Coffey er uskyldig igennem den Vision han gir Tom Hanks,
omkring mordet. Og læg mærke til den røde maler pensel, som maler og maler...i starten af denne Vision.
Hvad for os til at stole på John Coffey?

Det var her den anden dag at jeg genså Green Mile og jeg ser den helt anderledes end jeg gjorde første gang.

Jeg var rigtigt godt underholdt igennem filmen med dens morbide humor, og brutalitet. Også det at den er bygget med dette dobbelt lag, John Coffey bliver umiddelbart henrettet som uskyldig( i kræft af filmens "bedrag" ), men under dette lag af filmisk opbygning griner instrukøren hæhæ.. Han leger med os... Læg mærke til det andet stykke musik der bliver spiller under rulleteksterne...

Det er helt sikkert den samme version vi har set Rene.
men det er ikke retfærdigt at forsvare filmen med at inddrage bogen, for så binder bogen bare de løse ender sammen i ens hjerne...og blir til filmen,... nej?


Kys kys jeg havde ikke regnet med at der ville komme en debat op
Karina

Sendt 2008/03/11 21:05:29 IP: Logget Svar...

En dyb, dyb tolkning

Jeg ved ikke... jeg synes, at det er at tolke filmen meget langt ned, når man når frem til, at Coffey er skyldig og hele clairvoyance-konceptet er ren propaganda. Det synes jeg slet ikke, at filmen lægger op til. Sandt nok er jeg farvet af at have læst bogen, men alligevel... Jeg kan da godt følge tanken, men kan slet ikke se, hvorfor den overhovedet opstod. De fleste Stephen King romaner har en ret ren eventyropbygning, hvor der er det gode mod det onde, og hvor de gode så er filtret ind i sin egen fortid på en eller anden problematisk måde.
Hvad er filmens formål, hvis vi følger propagandatanken? Hvad skal vi lære? At en mand, som kan helbrede godt kan være ond? At Herren gir og herren tar og herren er en guitar? Eller hvad?
Svend Erik

Sendt 2008/06/01 20:36:24 IP: Logget Svar...

Hej Christian Krogh

Tak for din anmeldelse af The Green Mile. Vi er nogle stykker, der bruger denne side meget, fordi vi synes, vi kan få ideer til andre tolkninger af filmene end vores egen. Måske kan vi lære noget nyt af det.
Derfor er vi enige med Laserdisken om, at såfremt vi kommenterer hinandens indlæg med en vis respkt, kan denne side give et udbytte for mange.
Hvis vi kunne overtale dig til at koncentrere dig om at give udtryk for dine egne meninger om FILMENE i stedet for de andre anmelderes anmeldelser, er jeg sikker på, at det vil være interessant at læse dine indlæg.
Kunne du evt. undvære at anvende det der lidt terroragtige sprog, du har gang i lige nu? og i stedet forklare dit interessante synspunkt lidt tydeligere? Så kunne det være, at vi var nogle stykker, der fik udvidet vores forståelse af filmen - det ville være morsomt og givende.
Falkbøll

Sendt 2008/06/03 10:48:39 IP: Logget Svar...

Tak BS.

Så var der sku godt nok en' der er mere "bøvet" end mig selv!... Kanonje debat - SUPER!.
Men tænk over det... "Coffey" - slang for "Cofin" = "Kiste" = John Coffey ER DØDEN!!!!. TaDaaaaaaeeeeee...
Ellers er det måske bare en historie om at gå den ekstra "Mil" - Gøre det "rigtige" - lige gyldigt hvem du er, hvad farve du har, hvad farve DE har, og lige gyldigt hvor du er?.... Nu glæder jeg mig bare til at se den seneste Frank Darabont, Stephen King-adaption "the MIST".
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45