An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Ultraviolet (Milla Jovovich)
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Ultraviolet (Milla Jovovich)
Falkbøll

Ultraviolet (Milla Jovovich) Ultraviolet (Milla Jovovich) (Blu-ray) Ultraviolet (Milla Jovovich) (Blu-ray) Ultraviolet: Steelbook (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2008/07/19 22:13:09 IP: Logget Svar...

Cool nok Svend E.

Helt sikkert historien er tyndere end bongo-trummerneskindet hos en retard fra Zimbabwe. Og nej filmen er ikke særlig fed, mangler i HØJ! grad noget splat - især da scenen med alle "soldaterne" iklædt totalt hvidt (der havde jeg sku regnet lidt med noget af det røde - især i den "unratede" udgave). 100% den' kunne sagtens ha været lavet bedre.. Men jeg bliver nød til at sige det igen : Mila?..... Mums!.
Faktisk, der hvor jeg syntes filmen halter mest - helt sikkert ham der skurken (som også er med i Riddick).. FUCK! 'en klaphat - og den der næseklemme?.. han ligner bare 'en der har en ordentlig "metal-busser" oppe i krabaten.
Så hvis jeg må omfordele mine 4 stjerner til "Ultraviolet" - Så ligger de således.. 1 stjerne går til ide'en om, bare det' at lave en film over tegneserien (bare det af der, var nogen der gad, at samle den titel op - Cool!)... Og de sidste 3, må gå til Millas Bud...i
Falkbøll

Sendt 2008/07/20 22:47:02 IP: Logget Svar...

Moralsk støtte - ja tak.

det er altid rart med lidt støtte... Ja mon ikke, at CGI effekterne gerne må se lidt animeret ud - det er 'jeg heller ikke i tvivl om (nærmest som en slags Sin City, bare godt med Color).
Svend Erik

Sendt 2008/07/24 21:41:06 IP: Logget Svar...

Millas røv

Lad det være klart: jeg har ikke uddelt kors for at nedgøre Millas den der hun sidder på. Jeg så gerne et eller andet med eller uden CGI, der i endnu højere grad spillede på denne formidable attribut + resten af tøsen. Og når de nu har så mange computere til rådighed, kunne de jo sætte en af dem til at sørge for et manus. Hvor hårtd kan det være? Ellers ku' de bare ringe til mig.
Falkbøll

Sendt 2008/07/25 10:49:54 IP: Logget Svar...

en anden type "Chick-flick"......

Og netop af selv-samme grund, vokser ens Asiatiske DVD-samling måned for måned. Har de et halvtdårligt manus? så får det bare et "spin", og VUPTI! så har du en rimelig fed film afligevel.
Hvad angård "Ultraviolet"/Milla, og alt det der "T&A".. Ja så fik jeg en helt difrent en af slagsen forleden.. "SHOWGIRLS" V.I.P. EDTION!. (vi snakker sko-æske størelse, med nøgen plakat, shotglas, spillekort, og et væld af andre små props) Et rimeligt griner komentarspor, og vist nok den hidtil længeste udgave af dette "episke mesterværk". Den film er bare så dårlig, at den er god. Og sikke nogen "bevægelser"... høj-øjøj
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45