An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Blade Runner
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Blade Runner
Monkeyman

Blade Runner: The Final   Cut (2-disc) Blade Runner:   The Final  Cut (2-disc) (Blu-ray) Blade Runner:   The Final  Cut (Blu-ray) Blade Runner:   The Final  Cut (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2011/01/22 18:13:14 IP: Logget Svar...

Grab a coke... and shut the fuck up!

Hvor var det dog en opløftende anmeldelse, som HenryFonda har skrevet om "Blade Runner".... Ikke nok med at han har misset og overset filmens mange smukke elementer, men så mener han guddødme også at filmen er overdreven!!! Jamen, hallo der skal næsten alle sci-fi film på den ene eller anden måde da være, ellers ville de da ikke leve op til genren!

Kunne heller ikke la' være med at lægge mærke til at HenryFonda har valgt at gi' "Blade Runner" 0 stjerner, hvorimod han giver 4 stjerner til "Robocop", som jo slet slet ikke er overdrevet???

René

Sendt 2011/01/23 11:07:13 IP: Logget Svar...

Der kommer et tidspunkt

.... i enhver film-entusiasts liv, hvor man bare bliver nødt til at se i øjnene, at ikke alle synes lige så godt om éns yndlingsfilm, som man selv gør. Og det føles sjældent rart, når øjeblikket så indtræffer.

Det er en ond verden vi lever i.
Holliday

Sendt 2011/01/24 02:06:07 IP: Logget Svar...

Men..men..men?

Er spørgsmålet ikke mere, om Harrison Ford spiller dårligt og Blade Runner er en dødssyg film? Det kunne man jo godt gentage minimum to gang i sin anmeldelse...og måske endnu vigtigere...kan børn under 18 se den??
Thomas Aquinas

Sendt 2011/01/24 13:18:15 IP: Logget Svar...

Humor

Muhahahaha. Doc, din humor er saa knastoer at det er en ren fryd!
Ulrich

Sendt 2011/01/26 10:09:59 IP: Logget Svar...

Haha.

I Love You, Monkeyman.
richthofen

Sendt 2011/01/28 12:00:02 IP: Logget Svar...

hahaha

simpelthen sjovt!
Mick

Sendt 2011/11/24 21:49:59 IP: Logget Svar...

kære monkeyman

det er ikke for at være ond eller noget men jeg er enig med henryfondas anmeldelse jeg så ganske vist kun den første time af filmen men jeg synes den var virkelig kedelig der skete knapt nok noget og den var ikke særlig spændene jeg har prøvet at se den hele men jeg kan simpelthen ikke holde den ud det er en fed ide men den er bare alt for kedelig synes jeg og jeg har det fint med science fiction der ikke er ligesom star wars foreksempel men jeg synes bare at i denne her film sker der ikke meget andet end at folk har meningsløse samtaler
Monkeyman

Sendt 2011/11/25 02:03:33 IP: Logget Svar...

Re: kære monkeyman

Jamen Mick, grunden til at du synes at samtalerne er meningsløse i "Blade Runner", er nok fordi du ikke har sat dig ind i dem... og svært sprog er det ikke helt!
Jeg tror du udelukkende kun er til lige ud af lande vejen Sci-Fi/Action, hvor man skyder istedent for at snakke.
"Blade Runner", er en film der skal nydes som et stykke dyrt chockolade, hvor man skal smage på alle detaljerne, istedent for at tylle billig tysk chock-knas fra netto ned, hvilket kan være godt, men ikke er en oplevelse!

At dig og HenryFonda ikke kan lide filmen, er da okay... det jeg er lidt efter den gode Fonda, er at han synes filmen er overdreven... Ja tak, hvor mange Sci-Fi film er ikke det!

Vi har alle forskellige filmsmag, og tak og lov for det, men "Blade Runner" er i mit univers et rent mesterværk, hvilket er en holdning jeg deler med millioner af andre mennesker. Og så kommer der en 2'er... GLÆDER MIG!
Mick

Sendt 2012/07/31 22:17:39 IP: Logget Svar...

......

Kære Monkeyman.....IGEN
for det første er det svært at sætte sig ind i en film når man er ved at falde i søvn pga der ikke sker noget den første times tid og tro mig jeg er IKKE en fan af film hvor folk skyder hele tiden jeg kan bare ikke lide blade runner skal jeg være ærlig kan jeg godt forstå de anmeldelser den fik til at starte med og hvorfor den er en "kult" klassiker (og hvis du ikke ved hvad det er så en beskrivelse er at foreksempel 100 mennesker interesserer sig meget for en film og gør meget ud af at se den osv) og noget jeg virkelig har gået og tænkt over længe er hvordan du kan mene at det er okay at vi ikke kan lide den men alligevel laver en hel debat hvor du gør dig selv til grin hvorefter du svarer igen til en der ikke har den samme mening som dig (jeg indrømmer det jeg har også gjort det selv her på laserdisken og det var først da jeg indså at de andre nærmest svarer igen på alles anmeldelser HVER gang de ikke er enige hvilket viser hvorfor jeg er holdt op med at bruge denne side (jeg ved godt at jeg selv er lidt umoden nogle gange når det kommer til andres meninger men jeg havde forventet at andre folk her på laserdisken var bedre end det) og en sidste ting grunden til at jeg først svarer igen nu er pga jeg ikke havde regnet med at du rent faktisk ville svare igen
Monkeyman

Sendt 2012/07/31 23:41:00 IP: Logget Svar...

Hmmmm

Gør mig til grin?

Jamen Mick, hvis du kigger på det jeg skrev, så er det ikke HenryFonda's filmsmag... men fordi han mener at "Blade Runner" er overdreven!!! Han giver denne film 0 stjerner, men Robocop får fuldt hus.... vidt forskellige film ja, men lige meget overdrevent, da det jo er Sci-Fi genren vi er ovre i!
Så hvad jeg savnede var at Fonda forklarede hvorfor denne film er overdreven, og andre Sci-Fi film ikke er.

Og hvad angår at svarer igen, ja så er det en del af ´´gamet´´ for at være med i dette filmforum, håber ikke det skræmmer dig væk, men nogle gange får man ørene i maskinen og må forklare sig, og andre gange får man kammeratlig ros fra de herre og damer herinde på sitet.
Jeg er da et par gange blev kaldt racist og lidt andet, og har også blevet taget i anmeldelses-doping, da jeg muligvis har et dusin anmeldelser herinde, der er rippet af fra en kløgtig god filmbog, selvom jeg dog mener det samme som forfatteren.... men de tæsk må man tage, og så det op på hesten igen.

Så skriv endeligt noget mere herinde, og gør Laserdiskens side til en levende oplevelse for alle interesserede filmelskere!
Mick

Sendt 2012/08/04 19:42:33 IP: Logget Svar...

.

beklager men jeg mistede lysten det øjeblik folk begyndte at svare igen på det jeg skrev foreksempel om tv serien "the untouchables" fra 1959 jeg havde hørt det var en klassiker og jeg lavede en masse research om den så jeg vidste præcist hvad det var jeg købte der stod den var baseret på bogen af samme navn af eliot ness som jeg endda læste først og pilot episode følger bogen meget godt men når jeg så ser mere af serien viser det sig at det bare er en serie hvor the untouchables er hoved personerne (eller det påstår introen ihvertfald men man ser dem knapt nok pga gæstestjernerne er de eneste ægte personer i historierne) da jeg fandt ud af det skrev jeg en anmeldelse her på siden om det hvor jeg omtalte serien som "the unwatchables" også senere kommer der en og anmelder den og skriver alt muligt "jeg er overhovedet ikke enig med den anden anmelder" og "grunden til at han ikke kan lide den er nok pga de unge i dag synes det er kedeligt med det samme der ikke er eksplosioner hele tiden og bla bla bla bla" men problemet med det er at jeg havde fået at vide at det var baseret på eliots bog og jeg havde ingen ide om hvordan de kunne lave det til en hel tv serie men jeg blev virkelig skuffet da jeg fandt ud af det og grunden til at jeg ikke gider denne side mere er pga folk som ham man skriver en anmeldelse også kommer der en idiot og siger en imod osv og JA jeg har gjort det selv men jeg har netop besluttet mig for at slette den anmeldelse da jeg faktisk er lidt uenig med mit nutidige jeg om den film men problemet er at jeg har det som om at på denne side kan enhver lave en bruger og anmelde film hvilket er tydeligvis hvad der sker folk kommer med små og udetaljeret anmeldelser de nøjes måske med at skrive "spild af tid" uden at forklare hvorfor jeg synes dog at dig og T.A er de 2 eneste gode her men et andet problem med den her side er at jeg nogle gange har det som om at det er børn der anmelder film blandt andet pga der er en der beskrev en film (eller også var det TV serie) hvor han skrev at det blev "bedere og bedere" også er der en debat om V remaken hvor de sammenligner den nye V tv serie med det nye battlestar galactica som er 2 FULDKOMMEN forskellige ting battlestar galactica foregår i rummet V foregår på jorden også er der selve folkene der arbejder på laserdisken der ikke engang kan regne ud at hovedpersonen i "the prisoner" fra 60'erne er en agent når det ikke kunne være mere tydeligt
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45