An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

  Emne: Robin Hood: Prince of Thieves
 

Du er ikke logget ind, for at deltage i debatten skal du være logget ind...
Brugernavn:
Password:

Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger kan du gøre det her. Forfatter Emne: Robin Hood: Prince of Thieves
René

Robin Hood: Prince of Thieves Robin Hood: Prince of Thieves - Extended (Blu-ray) Robin Hood: Prince of Thieves Robin Hood: Prince of Thieves (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2011/07/03 01:05:28 IP: Logget Svar...

Den sproglige mangfoldighed i "Robin Hood"

Det bliver fra flere anmelderes side kritiseret, at filmens skuespillere taler med forskellige varianter af britisk og amerikansk accent.

Men man kunne måske også godt være lidt fræk og påpege, at der i 1100-tallets Britannien utvivlsomt har hersket en endnu større grad af babylonsk sprog-forvirring. Der var jo anglere, saxere, normannere, corniere, walisere, gælere, keltere, danere - plus det løse.

Et standardiseret "Shakespeare-engelsk" var endnu ikke opfundet på dén tid, så Kevin Costner og Christian Slater's accenter bidrager vel i virkeligheden blot med lidt 'autenticitet' i filmen.
Holliday

Sendt 2011/07/03 18:34:43 IP: Logget Svar...

Robin Hood's mange ansigter

Tjae, på trods af min mindre positive anmeldelse, må jeg erkende, at jeg faktisk finder Costner udgaven ganske underholdene. Genså den for et stykke tid siden og ja, der er absolut ikke tale om stor filmkunst og den har stadig mange irriterende elementer, men evner man at se igen dem, er der faktisk god søndagsunderholdning. Lidt som med Hollowman René

P.S. Bryan Adams titelsang er i hård konkurrence med Celine Dions til Titanic som verdens mest irriterende titelsang.
René

Sendt 2011/07/03 20:35:07 IP: Logget Svar...

Irriterende titelsange ...

Er fuldstændig enig med især Bryan Adams' titelsang - den kunne jeg absolut godt ha' været foruden. Og hvis nogen skulle påtænke at sammenstille en top 10 liste, så vil jeg da godt allerede nu tilføje Art Garfunkel's: "Bright Eyes" fra 'Kaninbjerget'. Og også: "Somewhere Out There" fra 'An American Tail', hvor to små snotunger synger henrivende falsk.

"The Hollow Man"? ... Ak ja - nok desværre en lige lovlig hård prøvelse for min tålmodighed. Men det er faktisk ikke særlig længe siden, at Blu-ray udgaven af filmen røg hen i Køb/Salg/Bytte-biksen - sammen med en hel masse andet skrammel. Så den overlevede da i det mindste godt to år på filmhylden.
 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45