An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

10 Faces of Sonny Chiba, The (10-Movie Set) (DVD) 10 Faces of Sonny Chiba, The (10-Movie Set)

Udgivet 7. juni 2002 af Brentwood BREW44010 / UPC# 787364401093

10 Faces of Sonny Chiba, The (10-Movie Set) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1973-1983
Japan - Farve - 977 min
Ønskeliste
ActionAsian CinemaMartial Arts
Filmens specifikationer
Original titel: 10 Faces of Sonny Chiba, The
Medvirkende:
  Sonny Chiba
Stikord: Kult-favorit
Slå-på-tæven
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 0.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 5Denne udgivelse indeholder 5 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox Pan & Scan
DD 1.0
Engelsk
Ingen
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
  Box Set DVD10 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 8.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Et tilbud, du ikke kan afslå

Da jeg første gang så Sonny Chiba-boksen, troede jeg, at det var løgn. 10 film med legendariske Chiba til kun 199 kroner!? Jeg købte den straks og måtte lade al tvivl forsvinde som dug for solen. De 10 film kommer på 5 discs. De er en blanding af lige-på-og-hård action med Chiba som rå fåmælt helt, og så en række action-eventyr med spøgelseskrigere og lignende. Boksen indeholder de legendariske "Street Fighter"-film, som kan prale af nogle dejligt voldsomme dødsfald (det er iøvrigt dem, som Christian Slater går i biffen og ser i "True Romance").

Til jer, som ikke kender "Street Fighter", kan det fortælles, at helten Terry Tsuguri er en særdeles kold og pengegridsk kampsportsmester, som altid er til leje for højstbydende. Han bliver hyret til at frelse en dødsdømt fra fængslet. Dette udvikler sig selvfølgelig, så vor helt må hævne alt og alle i sin nærhed. Det, som gør især "Street Fighter" meget seværdig, er hvor stor en anti-helt Chiba er i filmen. Han har ingen loyalitet og skifter side konstant. Filmene er krydret med brutale kampscener og spektakulære nedslagtninger.
Dennis

Specielt om denne udgivelse:

På den første "Street Fighter" er der en smule features og mulighed for at se filmen enten dubbed på engelsk eller med originalt lydspor. Desværre er der ingen mulighed for undertekster, så reelt er man nødt til at se den eftersynkroniserede udgave. De resterende film er uden features og er alle dubbede på engelsk.

Den komplette liste over film er som følger:
  • Street Fighter
  • Legend of the Eight Samurai
  • Return of the Street Fighter
  • The Bodyguard
  • Street Fighter's Last Revenge
  • Shogun's Ninja
  • Sister Street Fighter
  • Dragon Princess
  • Samurai Reincarnation
  • Karate Warriors
Således kan det lade sig gøre at få 10 film for under 200 kroner. Køb Sonny Chiba-boksen og tro dine egne øjne. Der er underholdning til flere nætter!

Bemærk: Brentwood har udover denne titel udgivet en hel masse interessante 5-disc sets med 10 film på hver til samme lave pris. Klik her for en total liste.

Brugerne skriver om 10 Faces of Sonny Chiba, The:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 10. april 2018
Sonny Streetfighter
"Streetfighter" er en ganske effektiv slagsmålsfilm om en karate-ekvilibrist, der kommer i åben krig med flere gangsterklaner i forbindelse med, at han befrier en dødsdømt fra fængslet og efterfølgende bliver snydt for sit honorar. Filmens handling er ikke overraskende meget tynd, men de mange slagsmål er iscenesat med potens og i et tempo som Bruce Lee ville have applauderet. Sonny Chiba er en hektisk herre.
I efterfølgeren "Return of the Street Fighter" deler Chiba endnu flere tæsk ud i en knap så sammenhængende historie, hvor han også møder en tidligere fjende. Denne film får også 2 1/2 stjerne.
Det tredie kapitel "The Last Revenge of the Street Fighter" er seriens svageste led med en unødigt kompliceret historie om jagten på en formular til billig fremstilling af heroin. Chiba's akrobatik er hele filmens grundlag og måske meget godt at man endte serien her for det skorter noget på idéer.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 19. december 2016
Sonny Chiba ser rødt
10 Faces of Sonny Chiba, The The Street Fighter(1974)
. Dansk Titel: Den sorte drage

Vi er i karatens hjemland, Japan, hvor de kan lide deres karate rød og knogleknusende. Hovedpersonen er lejemorderen Takuman(som i eftersynkroniserede versioner hedder Terry) og spilles af ingen ringere end Sonny Chiba, der har omtrent samme status i Japan som Bruce Lee og Jackie Chan har i Hong Kong - Tilsammen! Takuma få en fange befriet fra dødsgangen i Japan, men bliver snydt for betalingen og snart er han i krig med den kinesiske mafia. Takuma går ikke af vejen for at stikke øjne ud, smadre hele gebisset, forårsage knusende kraniebrud, flå struben eller klokkeværket af sin modstander. Og - i lighed med Bruce Lee - hopper op på sine modstander for at knuse dem. Takuma er med andre ord ikke nogen rar person, men han har et karate-repetoriere han glædeligt udsætter sine modstandere for, som gør at man ikke kan andet end at knus-elske ham. Filmens hovedscener er en hvor han kommer op mod the bad guys i deres dojo og en finalen ombord på et handelsskib

Bemærk!
The Street Fighter i 10 Faces of Sonny Chiba er i 1,33:1 format og eftersynkroniseret til engelsk. Det anmeldte eksemplar er fra The Street Fighter Box Set fra Optimum, Storbritanien er i anamorfisk widescreen og på japansk med engelske undertekster.


Ret din egen anmeldelse af 10 Faces of Sonny Chiba, The - klik her

Start en debat om filmen 10 Faces of Sonny Chiba, The - klik her

Start en debat om denne udgave af 10 Faces of Sonny Chiba, The (10-Movie Set) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest