An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

House of 1000 Corpses (DVD) House of 1000 Corpses

Udgivet 16. marts 2004 af Scanbox DVD6131 / UPC# 5706141761316

House of 1000 Corpses (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2003
USA - Farve - 88 min
Ønskeliste
GysSkrækSplatter
Filmens specifikationer
Original titel: House of 1000 Corpses
Instruktør: Rob Zombie
Medvirkende:
Captain Spaulding  Sid Haig
Otis Driftwood  Bill Moseley
Baby Firefly  Sheri Moon Zombie
Mother Firefly  Karen Black
Jerry Goldsmith  Chris Hardwick
Denise Willis  Erin Daniels
Mary Knowles  Jennifer Jostyn
Bill Hudley  Rainn Wilson
Deputy Steve Naish  Walton Goggins
Lt. George Wydell  Tom Towles
Vis alle medvirkende...
Stikord: Kannibalisme
Old Dark House
Orkan / stormvejr
Spøgelser / onde ånder
Surrealisme
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
  DD 3.0
Engelsk
Dansk
Svensk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 21

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


House of 1000 Corpses:

Lad os lige kridte banen op. Filmen er skrevet og instrueret af horror-rockstjernen Rob Zombie! Lad os desuden konstatere, at det er en dødfødt idé at tage en blaffer op. Specielt når det er Halloween. Og helt specielt når man lige har besøgt stedet, hvor Dr. Satan i sin tid blev hængt.
    Yderligere er det ikke smart at sige ja tak til at overnatte i et skummelt hus, når bilen "tilfældigvis" går i stå. Herefter drejer alt sig om overlevelse, om at undgå at ende som blodig hakkemad i et af mange bizarre ritualer, husets beboere ynder at fordrive de lange mørke nætter med.

Kanibalisme, satanisme, ofringer, simpel lemlæstelse, avanceret lemlæstelse, her & nu amputationer, udtagning af indvolde, eksperimental heksekunst.

This is one Hell of a party!
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

 • Bemærk: Der kan i denne udgivelse forekommer korte øjeblikke hvor billedet bliver en smule uskarpt.

 • Brugerne skriver om House of 1000 Corpses:

  Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 14. oktober 2011
  Dr.Satan og kannibalerne
  Det kan godt være at man skal nøjes med at se denne film som en slags hommage til genren (Zombie klipper da ihvertfald tilstrækkeligt mange bidder fra en lang række horrorfilm ind undervejs til at man ikke kan tænke andet), men den er hverken særlig morsom eller skræmmende. Måske hopper man lidt i sædet i de sidste 10 minutter, men ellers var en lidt tam oplevelse.
  Der er mere gang i "The Devil´s Rejects".

  Anmeldt af Daniel Dikov, Frederiksberg 21. maj 2004
  ½ film
  Jeg vil råde alle og en hver at UNDGÅ at købe denne film! - den er cencureret med 17 min.!!!!!! altså er en EKSTEM CUT!. vent heller til der kommer en Uncut version eller Directors cut!.

  Anmeldt af Jesper Nielsen, Højslev 16. september 2003
  Horror a la 70'erne
  Filmen er en slags hyldest til de gamle gyserfilm fra 70- 80'erne. Den er fyldt til randen med splat og meningsløs vold. Der er mange gode karaktere i filmen, som ville være en fryd at komme til at opleve i en 2'er.

  Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 17. juni 2003
  Chop-top ER tilbage!!
  Alle i horror-hunde, Glæd! jer til "House of 1000 corpses". Rob Zombie (instruktør og forfatteren), har pustet nyt liv i den længe elskede kult/splatter a'la "Texas Chainsaw" genre. Mit håb om en fed film oplevlse, blev opfylt, og med stor overraskelse opdagede jeg at gode gamle "Chop-top" alias Bill Moseley spillede over-psycho'en, og endnu en gang med en exellence der ville være en "Leatherface" værdig!. Karen Black, og Tom Towles er også med, og det bliver det' jo ikke mindre kult af. Rob Zombie har formået at lave en helt unik horrorfilm, den er rå, og med et svedigt soundtrack - lavet af Rob selv, rigtigt godt filmet med små sjove detaljer. Kort sagt en fed blanding af Natural Born Killers, Texas Chainsaw Massacre, og Alice i Eventyrland. (og "House of 1000 Corpses 2" skulle gå i gang med optagelserne til efteråret)

  Ret din egen anmeldelse af House of 1000 Corpses - klik her

  Deltag i debatten om filmen House of 1000 Corpses - klik på "svar"

   Forfatter Emne: House of 1000 Corpses
  DrSatan

  House of 1000 Corpses House of 1000 Corpses (Special Edition) House of 1000 Corpses
  Se alle titler her
  Sendt 2003/06/17 22:39:22 IP: Logget Svar...

  jeg er enig med Hr. Falkbøll

  Denne film er en lækker saTan, Fyldt med mange forskruede personligheder og en ordentlig omgang splat. Captain Spaulding længe leve.
  Grislo

  Sendt 2003/06/25 12:51:38 IP: Logget Svar...

  Jeg synes det var den værste gang pap jeg nogensinde har set. Fair nok at ville lave en homage til Leatherface og de andre klassikere, men det her var da på grænsen til et ripoff. Når filmen så heller ikke er hverken skræmmende, shockerende eller nyskabende er den virkelig ikke værd at bruge tid eller penge på. Jeg ville foreslå Hr. Zombie at holde sig til musikken, men det kan han jo egentlig heller ikke finde ud af, så...
  Falkbøll

  Sendt 2003/07/01 20:51:52 IP: Logget Svar...

  Grislo - Grislo - Grislo.....

  For det første, findes der snart andet end "Rip-off" ?, og hvad er det med Rob Zombies musik? - SKAMME sig, hvis man ikke er til genren, så er det jo en ærlig sag. Lad mig gætte - du er nok heller ikke så vild med Marilyn Manson. Jeg syntes Rob Zombie har lavet en rigtig lovende første gangs horror, og hans sans for skuespilere er FUCKING FENOMENAL! : Tom Towles (Otis)fra "Henry", Bill Moseley (Chop-Top) fra "Chainsaw"....I like it A LOT!!. Hvad med scenen hvor Otis (Bill Moseley) skyder panseren - filmet langt oppe fra?....Smoking!. Jeg syntes den har en masse sort humor, og vil helt! sikkert fremstå som KULT!.
  Grislo

  Sendt 2003/07/03 14:30:25 IP: Logget Svar...

  Enig, filmen starter meget lovende. Den første scene med hold-up forsøget i Spauldings butik er rigtig fed. Det går desværre stærkt ned af bakke derfra, og filmen bliver hurtigt en stor cliche. Jeg havde bare forventet mig mere af filmen, da Rob Zombie selv har hypet den temmelig meget.

  Skuespillet var generelt godt, ja, men så var det vist heller ikke bedre. At caste en masse b-films legender hæver ikke automatisk standarden for en film, det minder os bare om, at der er en masse instruktører, der har lavet bedre film for færre penge. Der er da enkelte scener der viser lidt nytænkning, men der er så få af dem at de på ingen måde kan redde filmen.

  Med hensyn til Zombies musik: Rædselsfuldt. Nej, jeg er heller ikke vild med Manson, jeg synes han har været meget bedre. Hans seneste udspil har været lidt skuffende.
  Falkbøll

  Sendt 2003/07/03 15:42:07 IP: Logget Svar...

  det er nok også bare mig.

  Tusind tak for dit svar Grislo. Jeg har nok bare suget for hårdt i pipen! - men man er vel 'en gammel B-film Freak. Enig med at Mansons nye ikke er den bedste, men fed nok. Speaking of musik, hvad med Metallica's nyeste - KANON FED! bonus DVD, og hvor OVER! syret, at lægge hele albumet ind som Live(øvelokale) DVD. - Man får jo helt lyst til at høre sine gamle CDer. Hvad med basisten?, han ligner sku 'da en fra P.O.D. på Crack! (joke).
  Grislo

  Sendt 2003/07/03 17:29:04 IP: Logget Svar...

  Ja, jeg måtte også lige ud og købe den nye Metallica, det er et fedt album.

  Jeg er egentlig også rigtig glad for de gamle b-film, så jeg havde faktisk regnet med at blive rigtig vild med "House of a 1000 corpses", det skete bare ikke. Det er da heldigvis bare et spørgsmål om smag, og på ingen måde noget personligt, at jeg ikke er enig med jer
  Ondskapt666

  Sendt 2003/07/03 23:29:47 IP: Logget Svar...

  St.Dance

  hmmm...må checke house o 1000 corpses ud....har i forøvrigt set Necrophagias "Staring through the eyes of the dead"(RedStream)?der er fand´me goremetal sleaze for skillingerne...når i nu bringer metal på banen...Metallica skuffer endnu engang...kagedåselyd..og nej det er fandme ikke råt...dette makværk minus solo(=neo!)...studie-kuller eller hva?Rob Tortilla's krabbedans sucks!snæversynet og fordomsfuld?ja...det er = HEAVY METAL!!!
  Falkbøll

  Sendt 2003/07/04 18:44:05 IP: Logget Svar...

  telle me........TELLE ME!!

  Jeg har lige set "Problem Child" igen, og den replik er bare skide sjov!. Bortset fra det hvad er "Staring Through The Eyes OF The Dead"??? - Forklar os. Og ja! det ville ha været rart med en lille G-solo på den nye Metallica, men ud over den lille "Ups!", så bliver den bare bedre, og bedre ved genhør. Hvad med navnet "St.Anger" - Hvis du fjerner "punktumet", og putter et "R" ind istedet for, så står der "Stranger"......Der har du svaret...HALØJ - HVA!!!
  DrSatan

  Sendt 2003/07/07 16:27:28 IP: Logget Svar...

  Debat på afveje

  Debatten om House of.... er vist kommet lidt på afveje. Jeg synes, det er længe siden man har set en film, der bruger 70´er 80´er opskriften(ihvertfald så vellykket), og jeg synes det fungere rigtigt godt.
  Remaket af Texas Chainsaw... er også en film jeg ser frem til, man må håbe de kan skabe noget af magien fra den originale film.
  Lige noget helt andet, jeg så MetallicA på Roskilde, der sparkede de ASS. Men jeg er ikke stor fan af St.Anger, jeg hører og hører den, men den er aldrig rigtig kommet under huden på mig.
  Dikova

  Sendt 2004/05/21 21:16:55 IP: Logget Svar...

  .

  .
  DrSatan

  Sendt 2004/05/24 18:11:12 IP: Logget Svar...

  Til Daniel

  Hvor har du det fra?... læg venligst et link eller uddyb det, tak. Du har gjort mig lidt nysgerrig.
  Dikova

  Sendt 2004/05/24 18:40:47 IP: Logget Svar...

  Har det fra www.uncut.dk
  Scython

  Sendt 2004/06/05 17:59:15 IP: Logget Svar...

  Ifølge Rob Zombie selv, er der ingen uncut-version af denne film (i hvert fald ikke en offentligheden kommer til at se)

  Taget fra IMDB: "when I asked some of the actors in the movie first hand, they said there is NO UNCUT VERSION... I assume there is. All movies have them, but this one apparently isn't going to leave the editing room. As far as I know straight from the actor's mouth and Rob Zombie's assistant, there is absolutely no uncut version that will be released for the public to view."

  og...: "The version we have is 88 minutes. Bill and Sid made the comment that the only things that have been cut are longer scenes of the ones already in the movie... like Baby stabbing the bunny girl 10 times instead of 4 (or however many times it happened)"
  Dikova

  Sendt 2004/06/22 20:51:44 IP: Logget Svar...

  DrSatan

  Sendt 2004/06/28 22:32:59 IP: Logget Svar...

  The Devil's Rejects....

  ... er navnet på fortsætteren, jeg mener, US præmieren er sat til Oktober i år.


  Sendt 2005/02/26 13:51:16 IP: Logget Svar...

  The Devil's Rejects dato

  Lion gate har heldigvis sat datoen fra august til July 22..weEEEE Sweet.
  http://www.bloody-disgusting.com/index.php?Show=3430&Template=newsfull
  Falkbøll

  Sendt 2005/02/26 16:02:45 IP: Logget Svar...

  Hell-O Again! ; )

  Hvor det fedt! at der stadig er nogle der har gang i debatten - Glæder mig også som syg til at se nummer 2 i serien, fik i set "Manson" (Charles Manson filmen) - Faktisk rimelig OK - Ellers hvis man er til "Kult/Splatter/Babe" genren?, så prøv "Tales fom the Crapper" - Et Must på DVD hylden. og i mens vi venter på "the Devil's Reject's" - så prøv med "Orgazmo" special edition 29/3. Vi snakker 100% Cock-Rocket underholdning.
  Nico

  Sendt 2005/07/21 18:52:11 IP: Logget Svar...

  Jeg har squ aldrig fået taget mig sammen til House Of 1000 Corpses.. noget helt andet.. Glæder mig squ godt nok også til The Devil's Reject.

  Start en debat om denne udgave af House of 1000 Corpses - klik her

  Klik her for print-venlig udgave

   
  Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
  testtest