An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Open Water (BRUGT)  (DVD) Open Water (BRUGT)

Udgivet 26. januar 2005 af Scanbox DVD6564 / UPC# 5706102365645

Open Water (BRUGT)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 2004
USA - Farve - 79 min
Ønskeliste
DramaGysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Open Water
Instruktør: Chris Kentis
Medvirkende:
Susan  Blanchard Ryan
Daniel  Daniel Travis
Seth  Saul Stein
Estelle  Estelle Lau
Davis  Michael E. Williamson
Linda  Cristina Zenarro
Junior  John Charles
Stikord: Independent Film
Hajer
Overlevelse
Under vandoverfladen
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 26

Gennemsnit: 8.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


Swimming with Sharks

Et yngre ægtepar er taget på sydhavsferie med dertil hørende dykkerudflugt, der tager en helt uventet drejning. Ved en fejltagelse efterlades de to scuba-dykkere i hajfyldt farvand af det dykkerteam, de er taget på tur med. I denne ude-af-syne-ude-af-tanke tilspidsede situation må parret snart sande, at virkelighedens hajer ikke kun spiser fisk. Det bliver til mange timers sej kamp for at holde hovedet oven vande, bevare roen og forsikre hinanden om, at hjælpen er på vej. Imens øges antallet af omkringsvømmende hajer, det trækker op til uvejr, og mørket trænger sig langsomt på. "Det her er en historie, vi vil fortælle resten af vores liv" overbeviser Susan og Daniel hinanden om, imens de prøver at bevare håbet om at overleve.

I Chris Kentis’ psykologiske drama foldes historien yderst realistisk ud, fortalt med små, effektfulde midler. Her er ikke tale om forkromede tørrestativer forklædt som frådende haj-gab – det her er den ægte vare.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Open Water:

Anmeldt af lbk, Smørum 13. januar 2013
Deler vandene
Det er forståeligt, at denne film deler vandene blandt publikum. Tju-bang segmentet vil ikke fatte en bjælde. Eftertanke-segmentet vil finde den genial.

Filmen er genial fordi den giver stof til eftertanke. Og mens man ser den, kryber desperationen, håbløsheden, frygten, uafvendeligheden ind under huden. En monster gyser for de eftertænksomme.

Anmeldt af lookalot, København K 29. juni 2010
Åbent Vand
Effektiv lowbudget film, der løber linen ud, men samtidigt også efterlader sit publikum i en noget deprimeret tilstand.
Filmen skal iøvrigt have ros for at give et hæderligt portræt af hajfiskene. De er slet ikke så farlige som mange løber omkring og tror!


Anmeldt af richthofen, Valby 27. december 2009
MTV generationen og deres håndgranater
I skal IKKE lytte til de typiske MTV generations bemørkninger nedenunder. Når der ikke er en eksplosion hver andet minut, så keder de sig. Bevæger filmen sig langtsomt frem, så keder de sig. Giv dem deres Hollywood udstyrs kliché film med kliché stjernerne og de hygger sig. Argghh! :o)

Denne her lille perle af en realistisk gyser gik lige i kroppen på mig og især de sidste 15-20 minutter er totalt svedige!

Anmeldt af Monkeyman, København S 26. juni 2007
Dogme gyser
Open Water ser alt for amatøragtig ud. Den er filmet med et billig håndholdt kamera, som gør at det hele bliver mere uinteressant.
Et dårligt køb

Anmeldt af John Petersen, Nakskov 29. januar 2007
hvad var det ?????????????????
filmen hvar total dårligt filmet det lignede noget der var filmet med et hånd kamera det var det garandteret også jeg vil så sige lad vær med at købe den særiøst

Anmeldt af Wannabe Darth Vader, Gistrup 21. oktober 2006
Virkelig ringe
Nok en af de dårligste film jeg har set. Ud fra traileren og coveret ser filmen lovende ud, men når den ryger i dvden, går alt galt, elendig.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 16. december 2005
Kun en tåbe...
Effektivt lavet med sin helt egen stil. Man skal lige vende sig til den realistiske billedside og det lidt tynde skuespil, men som handlingen skrider frem arbejder dens usædvanlige form mere og mere for den. Resultatet er overraskende vellykket. Filmen bliver hos én bagefter.

Scanbox udgiver tilsyneladende med jævne mellemrum titler hvor de lover guld og grønne skove på coveret, men ikke kan leve op til det når disc´en ryger i maskinen. Det er i grunden for groft.


Anmeldt af Svend Erik, Løkken 26. august 2005
Leave only bubbles
Det er dristigt at lave en film, der væsentligst foregår i havoverfladen med kun to medvirkende og et par fisk. Resultatet fungerer på en måde godt. Det er jo essentielt spændende, at man ikke ved, hvad der foregår lige under en, og det har disse low-budget-video-filmagere udnyttet til det yderste. Det meget autentiske set-up hjælper spændingen godt på vej. Mange gode takter.

Anmeldt af Lugosi, Aarhus C 1. juni 2005
Skuffende !!
Et par bliver efterladt af en dykkerbåd midt i de åbne hav. Iført dykkerudstyr og kniv er de overladt til deres skæbne blandt hajer, og brændende gobler. Det der kunne have været en rigtig god historie, bliver ikke andet end halvtrist affære. Historien er baseret på "true events" og er egentlig et rigtig godt fundament for en independent film med lav budget. Problemet er af handlingsmæssig karakter: vi følger parret en lille times tid plaske rundt i havet, og det kræver altså et godt manuskript og gode skuespillere. Desværre har filmen ingen af delene. Parrets psykologiske udvikling, der er problemer med ægteskabet, bliver aldrig rigtig nærværende og det samme kan siges om hajerne - de minder mest om "stock footage"(en hilsen til Bruno Mattei?). Lyden er utydelig, specielt dialogen, og filmen er optaget på video(DV) i en ringe kvalitet. Det bringer minder om Verdens Værste Værter hvor Onkel Glen(Mel Smith) laver sin egen version af Jaws i akvariet i stuen med en actionmand og en gummihaj- den var i det mindste sjov!

Anmeldt af DannX, København SV 4. marts 2005
Skræmmende!!
Jeg synes filmen er fantastisk, når man ser den i biografen, føler man virkelig man ligger i bølgerne og kæmper med personerne.

Det bedste er, at det ikke er CGI-hajer...jeg tror vi er mange der ønsker os tilbage til før den tid hvor computerne gjorde deres indtog i filmindustrien...

Men....er JEG den eneste der føler mig snydt over den danske udgave? Der bliver skrevet bagpå, at der er det samme ekstramateriale som på den amerikanske udgave, men jeg kan ikke finde det....er det et fejl-eksemplar jeg har fået, eller er det en fejl fra scanbox's side? Andre der har erfaret dette??


Anmeldt af Holliday, Aalborg 3. februar 2005
Fish N' Chips
Fin lille lowbudget film hvor et efterladt ægtepar på en dykkerudflugt stifter bekendskab med alt godt fra havet på nær Nemo.
Filmen beskriver godt den pyskologiske blender som parret plumper rundt i, som timerne på det åbne hav bliver flere og mørket falder på. Velspillet og stemningsfuld.

Anmeldt af JernAbe, Søborg 7. december 2004
the blair fish project.
superfed film, efter min mening en af de mest vellykkede film i 04,
de sidste 10 min løb mig koldt ned af ryggen.
Så hvis man godt ka lide at se folk knække under pres med dertilhørende paranoia,skyldfølelse,sult,kulde og seføli......Hajer
så er open water en lille perle.

Ret din egen anmeldelse af Open Water - klik her

Deltag i debatten om filmen Open Water - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Open Water
richthofen

Open Water (BRUGT)
Se alle titler her
Sendt 2009/12/27 20:01:11 IP: Logget Svar...

MTV generationen og deres håndgranater

I skal IKKE lytte til de typiske MTV generations bemørkninger når der ikke er en eksplosion hver andet minut, så keder de sig. Bevæger filmen sig langtsomt frem, så keder de sig. Giv dem deres Hollywood udstyrs kliché film med kliché stjernerne og de hygger sig. Argghh!

Denne her lille perle af en realistisk gyser gik lige i kroppen på mig og især de sidste 15-20 minutter er totalt svedige!

Start en debat om denne udgave af Open Water (BRUGT) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45