An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

10,000     BC (DVD) 10,000 BC

Udgivet 10. maj 2011 af Warner Bros. 1000156422 / UPC# 5051895034699

10,000     BC (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2008
USA - Farve - 109 min
Ønskeliste
ActionRomantikAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: 10,000 BC
Instruktør: Roland Emmerich
Medvirkende:
D'Leh  Steven Strait
Evolet  Camilla Belle
Tic'Tic  Cliff Curtis
Nakudu  Joel Virgel
Warlord  Affif Ben Badra
Ka'Ren  Mo Zinal
Baku  Nathanael Baring
Old Mother  Mona Hammond
One-Eye  Marco Khan
Moha  Reece Ritchie
Vis alle medvirkende...
Stikord: Forhistorisk
Giant Animal
Overlevelse
Stenalder
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 28

Gennemsnit: 6.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


10,000 BC

I tidernes morgen, da både mand og dyr var utæmmede, og de store mammutter vandrede over sletterne, var idéer og overbevisninger med til at skabe menneskeheden.

Langt ude på sletterne lever den primitive bjergstamme Yagahl. Hvert år, når de store, majestætiske mammutter vandrer, gør stammen klar til jagt. Stammens overlevelse er afhængig af mammutternes vandring. Og den jæger, der nedlægger den første mammut, får æren af at bære Det Hvide Spyd. Den unge jæger D’Lehs (Steven Strait) far forlod stammen, da han var lille, og hele stammen har derfor altid kaldt ham søn af en kujon. D’Leh er forelsket i den smukke Evolet (Camilla Belle), men de holder det som en hemmelighed. Evolet er nemlig blevet spået, at hun skal lede folket til et nyt liv sammen med en stor kriger.
     En dag bliver stammen overfaldet af en bande fremmede krigsherrer. De slår mange ihjel og tager de unge og arbejdsdygtige med sig som krigsbytte – deriblandt Evolet. Men ikke alle var i lejren på det tidspunkt, overfaldet skete. D’Leh er sammen med en lille flok fast besluttet på, at de vil befri de tilfangetagne. Han bliver nu kastet ud i en livsfarlig rejse over sneklædte sletter og store dale og står undervejs ansigt til ansigt med sabeltigre, terror-fugle og fremmede stammer for at redde den kvinde, han elsker.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

 • Audio: Engelsk DD5.1
 • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, hollandsk, portugisisk
Special features:
 • A Wild and Wooly Ride - bringing prehistory to vivid screen life from pyramids to period animals
 • Inspiring an Epic - how real history influenced story and design elements
 • Exciting alternate ending
 • Awesome additional scenes

Brugerne skriver om 10,000 BC:

Anmeldt af lookalot, København K 17. august 2010
........Sabeltigeren er et meget farligt u(d)dødt dyr
Der skal normalt meget til for at jeg ikke ser en film helt til ende, men jeg må ærligt tilstå at efter at have været ca.35 minutter 10.000 år tilbage i tiden i 10.000 BC, måtte jeg smide mit koldsvedsbefængte håndklæde ind i ringen og kapitulere! Magen til bræk findes normalt kun på fortovet udenfor en pizzasælgende 7-11 søndag morgen efter nylig lønningsdag! Skam dig Emmerich!


Anmeldt af Extract, Dyssegård 29. december 2009
Emmerichs forhistorieepos
10,000 BC Flot filmet forhistorisk epos, effekterne halter her og der og Emmerich har tydeligvis hverken styr på tiden eller geografien., idet vi havner i Ægypten mens pyramiderne blev bygget. Som så meget i Emmerichs film er det noget vrøvl år 10.000 fvt., men hænger man sig i den slags, så skal man nok afholde sig fra at se mandens film, men istidsøllefanterne er prægtige at se på (Jeg er stor øllefanttilhænger!). Spændende og medrivende fortælling.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 16. maj 2009
Der var engang
Oppustet kolossalfilm hvor titlen sådan set siger det hele. Vi er i en meget fjern urtid, hvor rivaliserende stammer kæmper om territorium og mod forskellige rovdyr i kæmpestørrelse. Det er fantasifuld eskapisme og ret flot lavet, men der er stort set ingen historie, ja faktisk ligner Gibsons "Apocalypto" nærmest en puslespilsfilm i sammenligning. Der burde være kommet mere ud af så stor en udskrivning, men hvis bare pengene kommer igen så er alle vel glade?!

Læg iøvrigt mærke til, at vores helte alle taler amerikansk, er hvide eller afro-amerikanske og lign. mens skurkene uden undtagelse er arabere og asiater og taler kaudervælsk.

Anmeldt af Rasmus Lundberg, Valby 23. april 2008
Tilbage til oldtiden
Det kan lige så godt siges rent ud: Roland Emmerichs nye storfilm, det store oppustede oldtidsskrummel, ”10,000 BC”, er en sjældent elendig film. Jovist, Hollywood har skam før fejlet og endda ret så markant, men kun meget sjældent er det gået så gruelig galt som med tyskerens seneste udspil, der uden følelse, uden omtanke og uden idéer forsøger at stable et helt igennem bøvet set-up på benene. Det er set før. Og alligevel er det sjældent set værre.

Det første der kan slå en ved ”10,000 BC” er, hvor umådelig spinkel en historie filmen har at gøre godt med. En simpel tilfangetagelse og en simpel redningsaktion er stort set alt hvad der kan opstøves af plotmæssig essens i Emmerichs univers. Der ind over flyder så, i mere eller mindre vilkårlige sammenhænge, et par møder med en beskeden flok oldtidsdyr - voldsomme mammutter, strudselignende gigantfugle og ikke mindst en skarpmundet (og oven i købet moralsk anlagt) sabeltiger. Resten af det forsvindende tynde manuskript er næsten ikke værd at genfortælle. Helt konkret kan det vel siges at være en lang række uspændende, ligegyldige og dårligt koordinerede scener, der uintenst afløser hinanden.

Det næste kritikpunkt der herefter må trænge sig på, er hvor skidt filmen helt grundlæggende er udført. Med en mand som Roland Emmerich ved roret, synes en stor, flot og dum omgang underholdning bestemt ikke at være for meget forlangt, men på selv så simple kriterier er ”10,000 BC” en besynderlig impotent affære, hvor intet rigtig fungerer - filmningen er kedelig, omgivelserne er glansløse, actionscenerne er uden nerve og ikke mindst er skuespillet pinefuldt til smertegrænsen. Det eneste mindeværdige moment man tager med sig fra ”10,000 BC”, er den imponerende mammutjagt i starten af filmen. Den efterfølgende halvanden times tid er derimod noget af det værste filmgejl, der endnu har betrådt civilisationen.

”10,000 BC” har kostet omkring 75.000.000 dollars at producere, hvilket i sig selv er forrykt. Det mest rystende ved filmen er dog tanken om, at den næsten allerede har tjent disse penge ind igen - og at jeg selv har betalt penge for en så gennemgribende omgang møg.

Anmeldt af Monkeyman, København S 23. april 2008
Forhistoriske vrøvlerier
Roland Emmerich er efterhånden en instruktør, der er ved at være et lidt kedelig bekendtskab. Hans film ser flotte og dyre ud, men han glemmer for det meste at tilføje en et godt manuskript til effekterne, og med ''10,000 BC'', har Emmerich muligvis lavet hans ringeste og mest ligegyldige værk til dato.

Det som om at man har taget lidt fra ''The Mummy Returns'', ''300'' og Emmerichs egen ''Stargate'', for derefter at lave en selvskabt sukkersød stenalder-romance mellem filmens hovedperson D’Leh og en kvinde ved navn Evolet, og gudhjælpme mig om, at dette kærlighedsforhold ikke bliver styrket af at Evolet og en del af stammen bliver bortført, så nu må vores unge ven D’Leh til undsætning.

Snork! Hvor lyder det for banalt og kedeligt, og det er også lige præcis hvad det er. Effekterne fejler intet, de er flotte og storladne udført, men hvad hjælper det, når plottet er så tamt.
Skuespillerne kommer heller ikke fra Hollywoods liste A, nogle præstationer er ligefrem lidt for amatørligt og virker som om de slet ikke er tilstede. Filmen er også rigtig som Svend Erik skriver, nogle gange noget rodet misk mask, og man kan ikke undgå undervejs, at bliver bare en smule irriteret.

Derfor kan jeg ikke se nogle konkrete grunde til, at jeg skulle anbefale 10,000 BC, for den har fuldt fortjent karraktéren 1 stjerne for én under middel oplevelse.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 23. april 2008
Blandt kæmpekyllinger og Gibsons statister
Når Emmerich har haft fat i filmmaskinen behøver man ikke indstille sig på hjernevridende udfordringer. Sådan forholder det sig for så vidt ikke denne gang, for man spekulerer faktisk en del over de mange ekstremt mærkelige påfund, manden har kunnet rode sammen i denne mammut-film. Vores helte skal slås mod kæmpekyllinger, ædelmodige sabeltigre og lige så ædelmodige mammutter - men knap så ædelmodige menneskelige banditter.
Emmerich synes at hælde til ideen om, at stort er godt, så ikke blot de omstrejfende dyr fra alle mulige tidsepoker, men også de CGI-skabte kulisser er meget store.
Alt dette gør imidlertid hverken historie eller film stor. Man aner "arven" fra One Million Years og savner egentlig Raquel Welch og hendes bikini. Man aner også arven fra Apocalypto og savner ikke noget - heller ikke de galninge af nogle statister, som danser rundt i Gibsons aflagte kulisser.
Hvad har vi så? Et selvhøjtideligt misk mask haltende afsted i anskudt tempo og anakronisme dynget oven i anakronisme uden 50'ernes naivitet. Rester fra Jurasic Park, Apocalypto og One Million Years B.C. blandet uden charme eller det mindste vid.

Ret din egen anmeldelse af 10,000 BC - klik her

Deltag i debatten om filmen 10,000 BC - klik på "svar"

 Forfatter Emne: 10,000 BC
Holliday

10,000 BC (Blu-ray) 10,000     BC (BRUGT) 10,000     BC (BRUGT) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2008/04/23 14:40:36 IP: Logget Svar...

Low budget Emmerich

Kostprisen på tyskerens seneste epos skulle være $ 105.000.000 og det er faktisk i den lave ende af CV'et da Dagen efter dagen efter dagen kostede 125.000.000 og øglefilmen 130.000.000. Kanonkuglerne og flag til Gibson løb op i den beskedne sum af 110.000.000.

Til sammenligning kostede "No Country For Old Men" 25.000.000.
Monkeyman

Sendt 2008/04/26 16:52:57 IP: Logget Svar...

Jesus Christ! Prøv tænk på hvis danske film havde så store budgetter.
Thomas Aquinas

Sendt 2009/05/16 21:42:41 IP: Logget Svar...

Danske film til millioner

Ja, tænk hvor meget lort der ville kunne komme ud af det!

Start en debat om denne udgave af 10,000 BC - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45