An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

X-Files, The:     Sæson 2 (7-disc) (DVD) X-Files, The: Sæson 2 (7-disc)

af SF Film DFS80021120 / UPC# 5707020211205

X-Files, The:     Sæson 2 (7-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 1993-2002
USA - Farve
Ønskeliste
ActionThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: X-Files, The
Dansk titel: Strengt fortroligt
Instruktør: Chris Carter
Medvirkende:
Fox Mulder  David Duchovny
Dana Scully  Gillian Anderson
Walter Skinner  Mitch Pileggi
John Doggett  Robert Patrick
Monica Reyes  Annabeth Gish
Cigaret Smoking  William B. Davis
Melvin Frohike  Tom Braidwood
John . Byers  Bruce Harwood
Richard Langly  Dean Haglund
Alex Krycek  Nicholas Lea
Vis alle medvirkende...
Stikord: The X-Files
CIA / FBI
Konspiration
Mind Puzzle
Overnaturligt / okkult
Paranoia
Rumvæsen / Alien
UFO
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Ja Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 7Denne udgivelse indeholder 7 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Standard Academy
DD 2.0
Engelsk
Polsk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,34 : 1 Box Set DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 8.8 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Mogens
Thomas
Lars
Søren

Sandheden findes derude...

"The truth is out there, you just have to know where to look", Scully
"And that's why they put the eye in FBI", Mulder

I 20th Century Fox's kult-serie følger vi de to FBI-agenter Fox "Spooky" Mulder (David Duchovny) og skeptikeren Dana Scully (Gillian Anderson) i deres efterforskning af uforklarlige, overnaturlige og andre mystiske sager, som "The Bureau" har opgivet at opklare på traditionel vis.
    UFO'er, aliens, monstre, spøgelser og andet godtfolk er hverdagskost for de to agenter, der samtidig må se sig modarbejdet af hemmelige, dystre organisationer med skjulte dagsordener.

David

Specielt om denne udgivelse:

Der hersker ingen tvivl hos mig, anden årgang af X-Files er den absolut bedste! Det er her, vi finder de bedste dobbelt-afsnit, og her vi bliver introduceret til nogen af de mest interessante bipersoner.
    Little Green Men præsenterer os for Mr. X, Mulders nye insider-kilde og afløseren for Deep Throat, som blev skudt ned i første sæsons cliffhanger. Vi finder hurtigt ud af, at X har sin helt egen dagsorden og ikke altid er til hjælp.
     I Sleepless er X-filerne stadig lukket ned, og Mulder får prakket en ny partner på: Alex Krycek, som bliver en af de centrale personer i komplottet mod Mulder og Scully. I den efterfølgende episode, Duane Barry, bliver Scully kidnappet af aliens (eller er det nu også det?) og er væk i et par afsnit (for at skjule Gillian Andersons graviditet).
     Men højdepunktet er alligevel episoderne End Game og Colony. Historien starter med et flashforward til slutningen, hvor Mulder bliver hevet op af det arktiske ishav, næsten dybfrossen og med hjertestop. Grunden til, at han havner der, skal findes et par dage tidligere, hvor en UFO styrter i havet. En UFO, der indeholder den morphende alien bountyhunter i skikkelse af Brian Thompson. Han begiver sig ud på en jagt, hvor målet er ledende læger på abortklinikker rundt omkring i landet. Da agenterne undersøger sagen nærmere, viser det sig, at lægerne ligner hinanden på en prik! Det første af de to afsnit slutter med seriens bedste cliffhanger: Mulder banker på døren hos Scully, netop som hendes mobil ringer. Hun lukker Mulder ind og tager mobilen. Men i den anden ende af røret hører hun en velkendt stemme... Mulders!
     Selvom dette er sæsonen, der sætter "conspiracy" plottet i højeste gear, er der stadig blevet plads til at lege. I Scullys fraværd får Mulder "noget", for første og hidtil eneste gang (med sin daværende kæreste Perrey Reeves) i vampyr afsnittet "3", og Scully stopper en levende kakerlak i munden i Humbug, der foregår i et omrejsende cirkus/freakshow, hvor en række mystiske dødsfald plager artisterne. I Soft Light støder vi på en mand (Tony Shalhoub fra Men in Black), hvis skygge består af antistof og forårsager øjeblikkelig død ved berøring!

David Duchocvny har sammen med X-Files skaberen Chris Carter skrevet en del af conspiracy-afsnittene i denne årgang, en tradition der er fortsat hele vejen til 7. årgang.
 • 2. sæson (1994/1995)
 • 25 episoder fordelt på 7 plader. Spilletid ialt ca. 1050 min.
 • Dokumentar: The Truth About Season 2 (30 min.)
 • Interviews med Chris Carter
 • Behind the scenes
 • Fraklippede scener
 • TV-Spots
Episoder:
 1. Little Green Men
 2. The Host
 3. Blood
 4. Sleepless
 5. Duane Barry (1:2)
 6. Ascension (2:2)
 7. 3
 8. One Breath
 9. Firewalker
 10. Red Museum
 11. Excelsis Dei
 12. Aubrey
 13. Irresistible
 14. Die Hand die Verletzt
 15. Fresh Bones
 16. Colony (1:2)
 17. End Game (2:2)
 18. Fearful Symmetry
 19. Dod Kalm
 20. Humbug
 21. The Calusari
 22. F. Emasculata
 23. Soft Light
 24. Our Town
 25. Anasazi (1:3)

Brugerne skriver om X-Files, The (TV-serie):

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 31. juli 2012
Strengt Fortroligt.
Mulder og Scully er to vidt forskellige F.B.I agenter, Mulder tror på det overnaturlige, og at sandheden er der ude, og lider til dels stor smerte af tabet af sin søster, der blev bortført da Mulder var i sin unge puppertetens alder, og derved husker han det kun meget svagt.
Scully er derimod en meget sceptiske person over for det okkulte, og mener at der skal mere hånd faste beviser til, i form af organisk eller uorganisk martriale, hun er selv uddannet special læge inde for kerogiens verden.

Men Scully må også selv snart erfare at sandheden er der ude, det er blot om at grave efter sandheden, men graver man for langt kommer man også selv i klemme i et korrupt system hvor alle er under mistanke, selv deres egen Boss Skinner, der her spilles rigtig flot, af en noget naiv og sved dryppende Mitch Pileggi.
Men Mulder og Scully tager kampen op for at bevare sandheden men også at finde ud af sandheden, og i et hæsblæsende temposkift følger vi dem igennem alle deres opgaver, der alle meget snart bliver stemplet Strengt fortrolig.

Seriens Instruktør er Chris Carter der også stod bag den mindre berømte serie Millennium fra 1996, har viderligt vakt noget tanke stof til gode til dem der tro på det Okkulte, stemning og musikken er genialt og enkelet sammenkopled, og man lever sig rigtig ind i et hvert afsnit, der til tider er hår rejsende og et spændende Sci-Fic eventyr.

Carter har gjort et fantastisk caste med hensyn til at overgive hovedrollen til David Duchovny, der spiller en perfekt rolle som den erfarne, nysgerig F.B.I agent Fox Mulder.
Men har til dels også gjort et godt cast, ved at give chancen til den tidligger nøgen model, Gillian Anderson, der spiller den kloge og sceptiske F.B.I agent Danna Scully...
Der efter min smag spiller lidt for blødt til, men som dog klare den bederer i slutningen af serien, og det er nok fordi at hun vokser med opgaven, det er også her at F.B.I agent John Doggett begynder at komme ind i serien, som der spilles af Robert Patrick, der til tider er lidt for hård og gemmen slagskraftig i rollen.

Skriv din egen anmeldelse af X-Files, The (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af X-Files, The: Sæson 2 (7-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest