An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

X-Files, The:     Sæson 7 (6-disc) (DVD) X-Files, The: Sæson 7 (6-disc)

af SF Film DFS80023875 / UPC# 5707020238752

X-Files, The:     Sæson 7 (6-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 20th Century Fox - 1993-2002
USA - Farve
Ønskeliste
ActionThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: X-Files, The
Dansk titel: Strengt fortroligt
Instruktør: Chris Carter
Medvirkende:
Fox Mulder  David Duchovny
Dana Scully  Gillian Anderson
Walter Skinner  Mitch Pileggi
John Doggett  Robert Patrick
Monica Reyes  Annabeth Gish
Cigaret Smoking  William B. Davis
Melvin Frohike  Tom Braidwood
John . Byers  Bruce Harwood
Richard Langly  Dean Haglund
Alex Krycek  Nicholas Lea
Vis alle medvirkende...
Stikord: The X-Files
CIA / FBI
Konspiration
Mind Puzzle
Overnaturligt / okkult
Paranoia
Rumvæsen / Alien
UFO
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 4

Gennemsnit: 7.5 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Mogens
Thomas
Lars
Søren

Sandheden findes derude...

"The truth is out there, you just have to know where to look", Scully
"And that's why they put the eye in FBI", Mulder

I 20th Century Fox's kult-serie følger vi de to FBI-agenter Fox "Spooky" Mulder (David Duchovny) og skeptikeren Dana Scully (Gillian Anderson) i deres efterforskning af uforklarlige, overnaturlige og andre mystiske sager, som "The Bureau" har opgivet at opklare på traditionel vis.
    UFO'er, aliens, monstre, spøgelser og andet godtfolk er hverdagskost for de to agenter, der samtidig må se sig modarbejdet af hemmelige, dystre organisationer med skjulte dagsordener.

David

Specielt om denne udgivelse:

Selv efter over 160 afsnit, formår serien til stadighed at lege med formatet, og i denne sæson mere end nogensinde før. Men midt i alt det har tonen stille og roligt drejet sig mod det mere melankolske og en smule mere barske. Highlights blandt de 22 afsnit i 7. sæson er følgende:

 • Millennium, hvor vi får besøg af Frank Black fra serien af samme navn, og hvor Mulder og Scully endelig kysser, selvom det kun er pga. nytårsaften.
 • I Hollywood A.D. bliver X-files gjort til en Hollywood film (med Garry Shandling som Mulder og Tea Leoni - Duchovnys reallife kone - som Scully).
 • I X-Cops følger et TV-hold agenterne på arbejde til stor irritation for Scully.
 • Endelig har også Gillian Anderson fået lov til at skrive og instruere en episode selv: all things fokuserer ikke overraskende på Scully og på de valg, hun har truffet i sit liv. Det er en følsom lille perle af den slags, vi har savnet lidt. Den demonstrerer Anderson dramatiske talent, som hun ikke altid har fået lov til at udfolde.
 • Det sidste afsnit, Requiem, er første del af tre, der kommer til at udgøre broen mellem 7. og 8. årgang. Anden og tredje del vil introducere Robert Patrick (Terminator 2), som agent John Doggett, der kommer til at overtage Mulders plads. Men hvordan det kommer til at ske og hvorfor, må vi vente med til næste sæson med at finde ud af. Afsnittet tager igen fat i den gennemgående konspirationshistorie. Det byder på en gensyn med Brian Thompson, som alien bountyhunter'en og Nicholas Lea som Alex Krycek. Agenterne vender tilbage til den by, de besøgte i pilotafsnittet for 7 år siden, for at undersøge rygterne om at et af forsvarets fly er kollideret med en UFO. Det er et af den slags afsnit, hvor man bider sine negle til blodige stumper, vanvittigt spændende og selvfølgelig ekstremt velproduceret.

Brugerne skriver om X-Files, The (TV-serie):

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 31. juli 2012
Strengt Fortroligt.
Mulder og Scully er to vidt forskellige F.B.I agenter, Mulder tror på det overnaturlige, og at sandheden er der ude, og lider til dels stor smerte af tabet af sin søster, der blev bortført da Mulder var i sin unge puppertetens alder, og derved husker han det kun meget svagt.
Scully er derimod en meget sceptiske person over for det okkulte, og mener at der skal mere hånd faste beviser til, i form af organisk eller uorganisk martriale, hun er selv uddannet special læge inde for kerogiens verden.

Men Scully må også selv snart erfare at sandheden er der ude, det er blot om at grave efter sandheden, men graver man for langt kommer man også selv i klemme i et korrupt system hvor alle er under mistanke, selv deres egen Boss Skinner, der her spilles rigtig flot, af en noget naiv og sved dryppende Mitch Pileggi.
Men Mulder og Scully tager kampen op for at bevare sandheden men også at finde ud af sandheden, og i et hæsblæsende temposkift følger vi dem igennem alle deres opgaver, der alle meget snart bliver stemplet Strengt fortrolig.

Seriens Instruktør er Chris Carter der også stod bag den mindre berømte serie Millennium fra 1996, har viderligt vakt noget tanke stof til gode til dem der tro på det Okkulte, stemning og musikken er genialt og enkelet sammenkopled, og man lever sig rigtig ind i et hvert afsnit, der til tider er hår rejsende og et spændende Sci-Fic eventyr.

Carter har gjort et fantastisk caste med hensyn til at overgive hovedrollen til David Duchovny, der spiller en perfekt rolle som den erfarne, nysgerig F.B.I agent Fox Mulder.
Men har til dels også gjort et godt cast, ved at give chancen til den tidligger nøgen model, Gillian Anderson, der spiller den kloge og sceptiske F.B.I agent Danna Scully...
Der efter min smag spiller lidt for blødt til, men som dog klare den bederer i slutningen af serien, og det er nok fordi at hun vokser med opgaven, det er også her at F.B.I agent John Doggett begynder at komme ind i serien, som der spilles af Robert Patrick, der til tider er lidt for hård og gemmen slagskraftig i rollen.
Sæson 7 med en en af seriens mest chokerne slutninger.

Skriv din egen anmeldelse af X-Files, The (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af X-Files, The: Sæson 7 (6-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest