An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Red Dragon (Blu-ray) (BD) Red Dragon (Blu-ray)

af Universal (DK) DSB8260688 / UPC# 5050582606881

Red Dragon (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2002
USA - Farve - 124 min
Ønskeliste
ActionGysKriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Red Dragon
Dansk titel: Den Røde Drage
Instruktør: Brett Ratner
Medvirkende:
Hannibal Lecter  Anthony Hopkins
Will Graham  Edward Norton
Francis Dolarhyd  Ralph Fiennes
Jack Crawford  Harvey Keitel
Reba McClane  Emily Watson
Molly Graham  Mary-Louise Parker
Freddy Lounds  Philip Seymour Hoffman
Dr. Chilton  Anthony Heald
Lloyd Bowman  Ken Leung
Barney Matthews  Frankie Faison
Vis alle medvirkende...
Stikord: Hannibal the Cannibal
Neo Noir
Remake / reboot
CIA / FBI
Kannibalisme
Kidnapning
Psykiater / psykolog
Seriemorder/Massemord
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 31

Gennemsnit: 8.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Before the Silence, there was the Dragon

"Red Dragon" er 3. film med Anthony Hopkins i rollen som Dr. Hannibal "the Cannibal" Lecter og samtidig anden filmudgave af Thomas Harris' roman (Michael Manns Manhunter med Brian Cox som Hannibal var den første).

Handlingen udspiller sig før "The Silence of the Lambs", og vi følger den tidligere FBI Agent Will Graham (Edward Norton), som bliver kaldt tilbage på jobbet for at fange en sidste seriemorder med tilnavnet "The Tooth Fairy", der myrder to familier ved hver fuldmåne. Som "assistent" får Graham sin personlige ærkenemesis - den hyperintelligente psykopat og seriemorder Dr. Hannibal Lecter, som Graham selv havde fanget tre år tidligere.
    Det lader imidlertid til, at "The Tooth Fairy" modtager inside-information om Grahams familie fra ingen andre end Dr. Lecter. Der er kun tre uger til næste fuldmåne, og Graham har en begrundet bekymring for, at hvis han ikke fanger "The Tooth Fairy" meget snart, kunne hans egen familie godt være den næste, der blev slagtet.
Niels Ole

Brugerne skriver om Red Dragon:

Anmeldt af Fjernbetjening, Kolding 27. april 2011
Tandfeen
En smule skuffende. Den kommer ikke op ved siden af Ondskabens Øjne.
Dog er Anthony Hopkins igen fremragende som Lecter.

Anmeldt af Monkeyman, København S 16. februar 2009
Behold The Red Dragon
Spændende og overraskende godt lavet af den ellers lidt slappe instruktør Brett Ratner, der nok er bedre kendt for at ha' lavet Rush Hour trilogien. ''Red Dragon'' er efter min mening bedre end den oprindelige film ''Manhunter'' fra 1986, som virker noget mat i mine øjne. Dog kommer filmen hér ikke op på højde med ''Ondskabens Øjne'', men er klart den 2. bedste film omkring Hannibal Lecter, selv om han kun er med i 15 minutter i alt. Anthony Hopkins er blevet betydelig ældre, men kan kan stadig bide fra sig. Edward Norton er en fin Will Graham, der med den lidt stille attitude, kan være barsk når tingene eskalerer. Ralph Fiennes er en rigtig god skuespiller, men han er ikke lige just den mest perfekte til at spille seriemorderen Francis Dolarhyd, da han måske spiller rollen for teatralsk, men vigtigst af alt, han er sgu ikke spooky nok.
Plottet kræver at man følger med i alle samtaler, for ellers falder tråden lidt, men nu er dialogerne fermt skrevet af Ted Tally, der også skrev munuskriptet til ''Ondskabens Øjne''.
Mørke billeder er også med til at sætte den dunkel stemning, og man vil ikke blive grueligt skuffet.

Anmeldt af Kasper, Aalborg 22. maj 2007
Den røde drage
Spændende Gyserfilm fra Brett Ratner.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 28. november 2006
Tatoo killer
Med en helt anden oplevelse end "Hannibal" er det lykkedes instruktøren af denne film at runde trilogien af på en fair måde. Intelligent lavet i modsætning til den katastrofale Scott-film, gennemgående spændende fortalt og castet virker, selvom det er lidt utraditionelt. Hopkins er tilbage for fuld skrue og redder sin figur fra at ende som det forsmædelige nederlag som "Hannibal" ellers have lagt op til. Man ånder lidt lettet op. På højde med "Manhunter" eller "Ondskabens Øjne" kommer "Red Dragon" dog ikke, men det havde ingen vel heller forventet. Og slutningen er ganske rigtigt for tynd.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 2. oktober 2005
Prequel og Remake
Red Dragon er både en prequel og et remake, hvilket i sig selv gør filmen lidt usædvanlig. Det er en ok crime-thriller, som dog aldrig når det samme niveau som The Silence of the Lambs. Det er derimod en klart bedre film end Hannibal. Det, der for alvor forhindrer mig i at sætte pris på filmen, er slutningen. Som de, der har læst Thomas Harris' bog, ved, så ender historien på en noget nedtrykkende facon. I filmen derimod har de påhæftet en happy ending. Det er typisk Hollywood, og det er ikke særligt fedt.

Anmeldt af Nuka Wølk Mathiassen, København S 16. maj 2003
På date med en psykopat
Red Dragon Jeg havde kun købt Red Dragon for at gøre min Hannibal samling komplet, og det fortrød jeg absolut ikke! Da jeg første gang læste, at det var Brett Ratner, der skulle lave filmen, tænkte jeg; Det bliver en mega fiasko, dårligere end Ridleys Hannibal! Derfor gad jeg ikke se den i bio, men ville vente til den kom på DVD. Da jeg så endelig så filmen, kom jeg til denne konklusion... WOW! Fed film, og næsten lige så god som Silence of the Lambs. Det er virkelig lykkedes Brett Ratner at lave en seriøs film og efter min mening hans bedste til dato. Brett har i Red Dragon skabt et mere velbalanceret portræt af Hannibal Lecter, nærmest en sammensmeltning af de forrige films udgaver af vores alle sammen kære doktor, og det giver sig udtryk i Anthony Hopkins figur som både charmerende og samtidig meget farlig. Men det er jo ikke kun den menneskespisende psykopat hele filmen handler om. Nej, for filmens hovedperson Will Graham (Edward Norton) er nemlig på jagt efter en anden sindsyg morder "The Tooth Fairy", spillet mesterligt af Ralph Fiennes. Som en sideløbende historie har Ralphs rolle en romance med en uvidende blind kvinde (Emily Watson). Den lille historie i sig selv kunne have været en fascinerende film. Og måske fordi at der i filmen ikke bliver gået mere i dybden omkring dette forhold, får Red Dragon ikke 4 stjerner af mig. Men det skal ikke stoppe mig i at sige, at denne film både var en fryd og fornøjelse at se og sagtens kan anbefales.

Ret din egen anmeldelse af Red Dragon - klik her

Start en debat om filmen Red Dragon - klik her

Start en debat om denne udgave af Red Dragon (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest