An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Laika: The Ultimate   Collection (4-disc) (Blu-ray) (BD) Laika: The Ultimate Collection (4-disc) (Blu-ray)

Udgivet 23. februar 2017 af Universal (DK) 52GSB8310086 / UPC# 5053083100865

Laika: The Ultimate   Collection (4-disc) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Laika Entertainment - 2009-2016
USA - Farve
Ønskeliste
FamiliefilmAdventureKomedieStopanimation
Filmens specifikationer
Original titel: Laika: The Ultimate Collection
Dansk titel: Coraline og den hemmelige dør / ParaNormal / ÆskeTroldene / Kubo - Den modige samurai
Instruktør: Henry Selick
  Chris Butler
  Sam Fell
  Graham Annable
  Anthony Stacchi
  Travis Knight
Medvirkende:
Coraline Jones  Dakota Fanning
Mother   Teri Hatcher
Miss Spink  Jennifer Saunders
Miss Forcible  Dawn French
Cat  Keith David
Norman Babcock  Kodi Smit-McPhee
Courtney Babc'k  Anna Kendrick
Neil  Tucker Albrizzi
Mitch  Casey Affleck
Alvin  Christopher Mintz-Plasse
Vis alle medvirkende...
Stikord: Laika Collection
Filmet i 3D
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med dansk tale

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 0

Intet gennemsnit - ingen har stemt.

Bliv den første til at stemme på denne titel.   


Laika samlingen

Coraline

Da Coraline udforsker sit nye hjem, finder hun, at bag den lille, låste dør i stuen er der bare en mur. Men hvem ville dog bygge en dør ind til en mur? Ville det ikke være spændende, hvis der bare nogen gange var en gang på den anden side… som førte til en anden verden? For Coraline går den drøm i opfyldelse. Hun finder bare den samme verden bag døren – den samme, men på en måde bedre; hvor mor har tid til at lave lækker hjemmelavet mad, hvor forældrene har tid til at snakke og er cool, hvor naboerne er spændende, og hvor haven er et blomstrende paradis at udforske. Det er meget tillokkende for Coraline at vælge at blive hos hendes Anden Mor og Anden Far i den Anden Verden, men der er en pris for det behagelige liv på den anden side af døren. Ikke bare for hende selv, men også for hendes rigtige mor og far. Coraline bliver nødt til at overvinde store farer og ikke mindst sin egen frygt for at få sat tingene rigtigt på plads igen i denne stop-motion animationsfilm efter Neil Gaimans roman.

ParaNorman

Norman Babcock føler sig med rette misforstået. Her bor han i en by, der hvert år festligholder en hekseproces for tre hundrede år siden med al den uhygge, der hører sig til, men når han fortæller, at han kan se og tale med de døde, så bliver han skældt ud og anset for en særling. Alle er efter ham, både hans skrappe lærerinde, Alvin der ihærdigt mobber ham og alle de andre børn, der bare griner ad ham. Hvis ikke det var for den tykke Neil, der også er vant til at blive mobbet, ville Norman være helt alene. Men det begynder alt sammen at give mening, da hans skøre onkel dukker op og fortæller ham, at det er hans skæbne at føre familietraditionen videre og hvert år mane heksens forbandelse i jorden igen, for hvis ikke… Desværre falder onklen død om, inden han helt præcis får forklaret, hvad Norman egentlig skal gøre, og snart begynder de døde virkelig at rejse sig fra graven.

The Boxtrolls

Der foregår noget mystisk i Ostebrobys gader, når mørket falder på. Der er indført udgangsforbud, fordi Æsketroldene hærger. Kun Arkibald Snapholm og hans Rødhatte færdes ude i deres evige jagt på Æsketroldene, fordi han er blevet lovet en plads på samfundets top, hvis han kan udrydde denne trussel. Men ærlig talt virker Æsketroldene ikke særlig truende: De gemmer sig i deres æsker, når de bliver bange og er nemme at indfange. Blandt dem er også en dreng i en æske: Æg, som han kaldes, er opfostret af Æsketrolden Fisk og beslutter at udnytte sin menneskelighed til at skaffe dem fred. Men ingen lægger mærke til ham i menneskenes verden – kun pigen Winnie, som ved et uheld kommer med ned i Æsketroldenes verden. Til sin overraskelse finder hun ingen floder af blod og bjerge af afgnavede menneskeben, kun fredelige Æsketrolde. Sammen med Æg prøver hun nu at få sin far, byens borgmester, til at forstå, at det hele er en misforståelse. Men han vil ikke høre, og især vil Snapholm ikke have ændret ved opfattelsen af Æsketroldene. Der er kun de to børn selv til at for altid at ændre Ostebroby og dens forhold til Æsketroldene.

LAIKA-studiet, der også stod bag de pragtfulde 3D animationsfilm Coraline og ParaNorman, har omsat Alan Snows magiske verden til film med deres helt specielle stop-motion teknik. Her åbner sig en fabelagtig, lidt Dickens-agtig verden, hvor trolde kan være i en æske, oste kan være så store som møllehjul, og voksne ikke rigtig giver sig tid til at høre efter, hvad børnene siger.

Kubo and the Two Strings

Hver morgen står Kubo op og laver mad til sin mor, som så sætter sig i solen foran hulen, hvor de bor. Så tager han ind til landsbyen, hvor han tjener nogle skillinger på at fortælle sine magiske historier om samuraier og monstre og heltegerninger. Og hver aften inden mørkets frembrud er han tilbage i hulen, hvor hans mor fortæller om hans far – samuraien, der forsøgte at overvinde Månekongen. Men en aften når Kubo ikke i ly i hulen inden mørkets frembrud. Og så viser historierne sig at være sande: Månekongens døtre kommer efter ham, og kun moderens selvopofrelse redder ham. Helt alene i verden må Kubo nu fuldføre sin fars mission. Ved sin side har han dog den beskyttende Abe og snart den temmelig forvirrede Bille (som vist nok er en forhekset samurai, men det kniber med hukommelsen). Sammen må de udholde storme og sult, krydse forræderiske vande, modstå Øjnenes Have, undslippe Skeletkrigeren og opsøge det ensomme slot – for endelig at være klar til at møde Månekongen.

LAIKA-studiet har skabt et episk eventyr i et magisk, fortidigt Japan, hvor man på en gang fascineres af skønheden i stop-motion animationen og ganske glemmer, at der ikke er tale om virkelige figurer.

Tekst fra pressemateriale
Skriv din egen anmeldelse af Laika: The Ultimate Collection (4 film) - klik her

Start en debat om filmen Laika: The Ultimate Collection (4 film) - klik her

Deltag i debatten om denne udgave af Laika: The Ultimate Collection (4-disc) (Blu-ray) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Laika: The Ultimate Collection (Blu-ray)
boomtown


  Se varen her
Sendt 2017/06/26 22:19:20 IP: Logget Svar...

More than you bargained for

Blot lidt ekstra faktuelle oplysninger om denne Blu-ray boks:

De første tre diske indeholder filmen i både den almindelige version og 3D-udgaven. (På etiketten af Coraline er kun trykt 3D-logoet - men bare rolig, den almindelige version er også på - jeg har tjekket i afspilleren.)

Kubo - den modige samurai er derimod kun i den almindelige version, selv om en Blu-ray disk med begge udgaver udkom samtidigt med boksen.

Og som man selv kan læse på det skannede cover-indlæg, har de tre sidste film både dansk og engelsk tale, men Coraline har kun engelsk (foruden andre fremmedsprog). Alle film er tekstet på både dansk og engelsk m.m.

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest