An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Det Levende Slot (Blu-ray) (BD) Det Levende Slot (Blu-ray)

Udgivet 21. september 2017 af Midget Entertainment BRD0421 / UPC# 5705535059077

Det Levende Slot (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Studio Ghibli - 2004
Japan - Farve - 119 min
Ønskeliste
FamiliefilmEventyrAdventureTegnefilmAnimé
Filmens specifikationer
Original titel: Hauru no ugoku shiro
Dansk titel: Det Levende Slot
Instruktør: Hayao Miyazaki
Medvirkende:
Young Sophie  Emily Mortimer
Old Sophie  Jean Simmons
Witch of the Waste  Lauren Bacall
Howl  Christian Bale
Calcifer  Billy Crystal
Madam Suliman  Blythe Danner
Lettie  Jena Malone
Markl  Josh Hutcherson
Madge  Liliana Mumy
ESU Commander  Sam Ayers
Vis alle medvirkende...
Stikord: Studio Ghibli / Miyazaki
Dæmoner
Dystert slot
Forbandelse
Hekseri / trolddom
Magi
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med dansk tale

Tekster: Dansk
Sprog: Dansk
Japansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 75

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Kenn

Howl's Moving Castle

Den mesterlige japanske animationsinstruktør Hayao Miyazaki, som fik stor international succes og en Oscarstatuette for Spirited Away, har igen sluppet sin utæmmede fantasi løs i et magisk, spændende univers.

Sophie er en ung pige, som arbejder i sin mors hattemagerforretning. En dag bliver hun forfulgt af nogle skumle banditter, men reddes i sidste øjeblik af en køn, ung mand, som i bogstaveligste forstand flyver af sted med hende. Han er selv jaget af nogle uhyggelige, menneskelignende spøgelsesgopler, der viser sig at arbejde for den onde Ødeheks. Hauru, som han hedder, er en pigeglad og forfængelig troldmand. Uheldigvis har Ødeheksen fået rettet sin lede opmærksomhed mod Sophie og hendes kontakt med rivalen Hauru, så hun tryller i jalousi Sophie om til en meget gammel Sophie. En 90-årig, rynket morlille, som i hvert fald ikke kan charmere den kønne Hauru. Sophie, i sin forheksede skikkelse, forlader nedtrykt byen. På sin vej møder hun fugleskræmslet Kålroe, og sammen finder de frem til Det Levende Slot. Et vandrende, prustende slot, ganske mærkværdigt konstrueret, som Hauru bor i sammen med sin lærling, drengen Markl.

Det Levende Slot holdes i live og får magisk energi af ilddæmonen Calcifer, som naturligvis skal have brænde, for at holde gnisten og gejsten oppe, men som i øvrigt indtager en central rolle i eventyrets hverdag som rådgiver for Hauru. ”Gamle” Sophie påtager sig jobbet som tjenestepige på slottet - men afslører ikke, at hun i virkeligheden er den unge pige, som Hauru hjalp, da hun var i fare. Hauru er i krise. Han er kommet i klemme i en igangværende krig mellem to kongeriger. Han bliver beordret til at tjene begge sider. Han sender Sophie af sted til Kongens slot som sin repræsentant, men kongens heks, Madame Suliman, Ødeheksen og hunden Heen kommer i vejen for en holdbar forhandlingsløsning.

I baglandet, i den mørke og onde verden, intensiveres krigen. I et spindelvæv af forbandelser og intriger, fortid og nutid ser det ud til, at alle taber - og at selv Calcifer vil slukkes og dø ud. Men som i eventyr i almindelighed og Miyazaki-historier i særdeleshed ender det naturligvis godt til sidst, selv om vi skal igennem nok så megen dramatik.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Howl's Moving Castle:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 15. oktober 2012
Der var engang osv
Miyazaki er igen ude med en fortælling om menneskets dårskab og dets liv spændt op mellem mørke og lyse kræfter. Økologi og eventyr. Eventyr tæt på den matrix, vi kender fra vesten, men fortalt i en asiatisk tradition med gentagelser, cirkelbevægelser og kun få bevægelser i den dramatiske linie. Tilstræbt monotont, og det kan man så holde af eller ej - jeg er ikke nogen hund efter denne form.
Når dramaet ikke i sig selv ikke medvirker til en tydelig accentuering af historiens bærepiller og historien i øvrigt har mange uklarheder får Morpheus alt for let spil, og han lurer til stadighed i kulissen.
Animationen er ikke god og foregår ofte i ryk, især menneskene og desværre vores hovedpersoner, er tilmed fladt tegnede. Det levende slot står i kontrast hertil, idet det fremstår mere nuanceret og tredimensionelt end de øvrige figurer.
Filmen virker noget overvurderet.

Anmeldt af Sabrina Sheila Hansen, Jægerspris 7. januar 2010
Må indrømme at jeg virkelig er solgt til denne film! Synes den er fantastisk godt lavet, sød, sjov og spændende. Man bliver underholdt hele vejen igennem filmen og lærer karakterene godt at kende. Den er meget fantasifyldt lavet og tegnet rigtig godt. 4 stjerner herfra!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. december 2008
Eventyr for voksne
Hvis man er tilhænger af Manga-traditionen vil denne film ganske sikkert være et sikkert hit. For os andre dødelige ignoranter virker filmen som en anderledes og visuelt fortryllende (og skræmmende) oplevelse med nærmest metafysiske lag. Japanernes forhold til netop andre bevidsthedstilstande og drømmens betydning er så integreret en del af handlingen i mange af deres film, og her bliver det særligt hypnotiserende, fordi vi er i tegnefilmens univers og de mange stemninger der males med er faktisk ganske overvældende. Historien får måske nok et par lag for meget, og er ikke altid lige til at følge, men den er ganske fin alligevel.

Anmeldt af Alex Larsen, Korsør 30. september 2006
Dejlig film
En rigtig dejlig film 4 stjerner.

Anmeldt af hikari-Emiru.com, København Ø 23. juli 2006
suk
Først må jeg sige at jeg er virkelig ked af at må skrive denne andmeldelse, for havde håbet på at elske den her film!
misunder jer som synes den er god, ville gerne selv......
Miyazaki har rent ud sagt skuffet mig noget så grumt, sørgeligt men sandt, denne her film levede bestemt ikke op til mine forventninger........ikke den der miyazaki/ghibli magi, ikke den der super drømme charme som plejer at være i ghiblis film....

Anmeldt af Ingeborg, Lunderskov 31. januar 2006
Fantastisk!
Jeg var så heldig at der var en uge i Kolding med "Cartoon festival", og biografen i Kolding havde skaffet en kopi af filmen før den rigtige præmiere. Så var til forpremiere på filmen før den ellers kom til de danske biografer. Den var sat stort op og sat ind i første salen (den største sal), men alligevel endte det med at der kun' var 15 mennesker i salen, og det synes jeg er en skam. For filmen var fantastisk flot! Især omgivelserne var virkelig fortryllende.
En rigtig flot film, ikke noget overflødigt fyld. Endnu en flot film Miyazaki.

Anmeldt af Midori, Randers SV 25. januar 2006
Vildt god og sjov film!
Hayao Miyazaki har gjort det igen og han har gjort det strålende endda... Jeg roser ham virkelig for hans talent at lave film. han er en af mine ynglings instruktøre og det vil han også altid være....
Jeg elsker hans nye film, den er fyldt med spænding og masser af sjov. Der er magi og trolddom i filmen. Det er virkelig godt og hans fantasi er vidunderlig sat på film.. Tegningerne er vildt gode og man kan hurtig se det er en film lavet af hayao Miyazaki :)

Jeg så den til premieren i biografen og jeg var vildt facineret af denne vidunderlige film. Min fætter som jeg så den med er også fan af Miyazaki og var også vildt begejstret af denne film. Vi roser ham begge to meget, for at have lavet sådan en fantastisk film igen..

Filmens handling er vildt spændene og er ikke bare sådan noget bla bla, det er virkelig noget man ikke falder i søvn til.
Howl er en kendt troldmand og han bor i sit slot som kan gå af sig selv, men alligevel ikke for det er hans demon som holder det i gang. En sød lille ild demon som sørger for alt i slottet. Demonen er lidt gnaven for han er bundet til at være der. Sophie er en pige som er hoved personen i denne film. En dag da hun går hjemme kommer ødemarks heksen og gør hende gammel, sophie bliver gammel og rynket. Hun er i chok først, men beslutter sig for at finde howl's moving castle.. Hun begiver sig ud på en rejse med spænding og varme.

Ret din egen anmeldelse af Howl's Moving Castle - klik her

Start en debat om filmen Howl's Moving Castle - klik her

Start en debat om denne udgave af Det Levende Slot (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest