An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Scream 4 (Blu-ray & DVD) (BD) Scream 4 (Blu-ray & DVD)

Udgivet 16. august 2011 af Scanbox BD8428 / UPC# 1606486171804941

Scream 4 (Blu-ray & DVD) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Dimension Films - 2011
USA - Farve - 111 min
Ønskeliste
GysSlasherThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Scream 4
Instruktør: Wes Craven
Medvirkende:
Dewey Riley  David Arquette
Sidney Prescott  Neve Campbell
Gale Weathers   Courteney Cox
Jill Roberts  Emma Roberts
Kirby Reed  Hayden Panettiere
Deputy Perkins  Anthony Anderson
Rebecca Walters  Alison Brie
Deputy Hoss  Adam Brody
Charlie Walker  Rory Culkin
Olivia Morris  Marielle Jaffe
Vis alle medvirkende...
Stikord: Wes Craven's Scream
Psykopat
Seriemorder/Massemord
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 15

Gennemsnit: 7.1 ud af 10

Du kan også stemme.   


Scream 4

Gysermesteren Wes Craven er tilbage med opfølgeren til filmene, der i den grad redefinerede horrorgenren i 1990'erne. Scream-filmene er elsket i hele verden for deres kitchede og skræmmende blanding af gys og grin, for de mange selvreferencer og fuldstændig vanvittige og uforudsigelige plot twists. Og nye fans kan sagtens begynde her - for det er et nyt årti og der er helt nye regler!

Sidney Prescott (Neve Campbell) vender tilbage til hjembyen Woodsboro, der for år tilbage var kulisse for en stribe legendariske mord. Sidney, der nu er succesfuld forfatter, er i byen for at promovere sin nye selvhjælpsbog, men besøget bliver også et glædeligt gensyn med de gamle venner og nu ægtefolk Sheriff Dewey (David Arquette) og Gale (Courteney Cox). Men nogen er begyndt at genoplive fortiden. For den frygtede Ghostface-killer viser sig igen, og det lader til, at den eneste han har ventet på i alle disse år, netop er Sidney.

Det oprindelige cast er samlet igen med Neve Campbell, Courteney Cox og David Arquette og suppleres af nye unge stjerner som Hayden Panetierre, Rory Culkin, Emma Roberts, Adam Brody og Anna Paquin.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Scream 4:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 7. december 2011
Ghost Face 4
Wes Craven er helt sikkert ude i noget meget selvrefererende med dette fjerde kapitel i sin gyserserie, men det er mere end almindeligt uklart hvordan reglerne har ændret sig i det nye årtusinde. Der lægges op til en leg med alt dette, men det står aldrig lysende klart hvordan de nye genreregler er defineret. Heller ikke handlingen selv giver vanvittigt meget mening og filmen er generelt bare ikke særligt spændende eller uhyggelig.

Anmeldt af Monkeyman, København S 23. september 2011
De skrigende afskårne halse
Wes Craven kunne bare ikke lade morderen Ghostface, det tapre offer Sidney, den lidt klodsede sheriff Dewey og hans kække journalist hustru Gale, være i fred.... "Scream 4" er det nye skud eller rettere sagt stik på stammen, og har Hr. Craven nu forbedret plottet siden sidst, hvor vi forlod vores hovedpersoner, da de troede at det var slut med flere wannabe Ghostface-psykopater, der søgte opmærksomhed via mord.

I "Scream 4" ligner alle næsten hinanden, man er blevet lidt ældre og Courteney Cox har åbenlyst været et smut forbi den lokale plastik kirug ved Beverly Hills... hvilket ikke klær hende.
Nå, men der er jo intet som en god gang slasherfilm, så lad showet begynde ´´so to speak´´... Scream filmene er ikke hardcore-gore film, selvom mængden af blod er rigelig. De fleste mord begås med en dolk, som Ghostfase uden tøven rammer ind et uskyldig offers solar plexus, med dertil lidt blod fra offerets mund.... hvilket også er tilfældet hér! Ja, det er stadig effektivt, men også ret kedelig at kigge på i længden, hvilket var en følelse jeg havde lidt generelt om "Scream 4"... men det er altid underholdende at se lidt ´´hack and slash´´, når det tørner frem på skærmen.

Den første film var muligvis et frisk pust, da den udkom, men 4'eren er fra mit synspunkt lidt af en tung dinosaurs, der prøver at brøle 90'erne tilbage, ved overhovedet ikke at tage nye tiltag.... det er de samme opskrifter der blev brugt i originalen, der ligger fundamentet til denne lidt ubrugelige 4'er, der jo længere vi kommer hen synes mere og mere unødvendig.
Jeg har faktisk ikke så meget imod det usansynlige banale plot, som jeg har imod dialogerne, der mildt sagt er skrevet med venstre hånd... enkelte steder fremkommer de fuldstændig stupide.
Den underlagte humor/komik, er heller ikke noget at råbe hurra for! (anbefaler "Tucker & Dale vs Evil" eller noget lign, hvis du vil se teaterblod og grine samtidigt)

Som i de andre Scream film, så er der jo det aller sidste twist til sidst, hvor Ghostface'es identitet afsløres og kortene ligges på bordet... hvad angår motiv osv.
Og hvis du ligesom mig ikke kunne tåle/udstå morderen fra 3'erens motiv (spoiler: Sidneys egen bror, der ikke har fået nok opmærksomhed da han var lille!), så er morderen i 4'erens motiv i mine øjne fuldstændig gennemhullet latterlig.... GET THE FUCK OVER IT! Nu må du jo selvfølgelig selv se filmen for at vurdere om du havde det ligesådan.

Alt i alt... så er der intet nyt under solen, og derfor så kan jeg ikke varmt anbefale "Scream 4", med mindre du kan finde den for billige penge!

Anmeldt af flymo, Herlev 20. august 2011
ok..film..
hvis man har børn..
mere uhygge er der ikke iden!!!
1,var god.!

Anmeldt af Morten, Holstebro 19. august 2011
Ghost Face er tilbage og det holder...
Scream trilogy står stadig den dag idag som en gyser film serie helt oppe med Halloween, Friday the 13th, og A nightmare on elm street.
De første 2 var meget originale inde for denne genre da de kom ud,
Scream 3 derimod langt under deres standard og jeg trode serien døde med den, men nu 10 år efter får vi en Scream 4 og er det så godt eller skidt?
svaret er godt, for Wes har skabt en film der
er fuldt ud på højde med 1 og 2.

Det er vigtigt at huske på at alle film i denne
serie har haft et film tema.

Scream = Originale gyser film

Scream 2 = Efterfølgere

Scream 3 = Directors cut

og i Scream 4 er temaet noget der er meget
oppe i tiden nemlig Remake,
så denne moden Ghost face myrder
altså bevist så det skal ligne de tidligere
mord i Woodsbro, og han starter lige som Sidney
kommer hjem til byen for at reklamere for sin nye
bog, hvorfor vil jeg lade jer selv finde ud af.

Wes rammer den nye tid med smart phones og facebook
perfeck og han giver os samtiddig et godt billede af
hvordan livet står til for de 3 overlevede og lige ledes
hvordan den nye genaretion af teenagere ser det hele mere
som en joke.

Hva den ny Ghost face angår
er der masse af kreative kills
og nok engang kunne man ikke gætte
hvem der gemmer sig bag masken.

Filmen her kunne ikke være meget
bedre i mine øjne. men da den første
stadig er den bedste må det blive 3.5/4.Anmeldt af goggly, Brønshøj 27. juli 2011
Hjenedød Scream
Utroligt endnu engang skal vi trækkes gennem møllem med dumme tenage tøser og overlegne fyre der slagtes af en total latter Ghost Face, -
spild af tid og penge, - der er mere gys i Norge tragedien end dette gang makværk.

Ret din egen anmeldelse af Scream 4 - klik her

Deltag i debatten om filmen Scream 4 - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Scream 4
Holliday

Scream 4 Scream 4 (BRUGT) (Blu-ray) Scream 4 (Blu-ray) Scream 4
Se alle titler her
Sendt 2011/07/27 21:11:32 IP: Logget Svar...

Aha?

Du er simpelthen skuffet over, at der er mindre gys i et Hollywood teengys, end en psykopat som skyder hjælpeløse unge mennesker ned og sprænger en bygning i luften i Oslo midtby? Altid rart når fok har perspektiverne i orden.
Svend Erik

Sendt 2011/07/27 21:50:33 IP: Logget Svar...

AHA-2

Det kan være ganske hyggeligt med en gyser. Ind imellem desværre også ganske forudsigeligt. Det villle dog være betryggende, at man i sproglig gerning viste, at der er et skel mellem fiktion og rystende virkelighed, som ikke skal overskrides.
Vi har i Norge et uønsket eksempel på, hvor vanvittigt, det kan gå, når den hårfine grænse krænkes. Og de første skridt er altid uoverlagt terminologi.
René

Sendt 2011/07/29 11:05:29 IP: Logget Svar...

Mer' AHA

Popgruppen AHA var - ganske rammende - i øvrigt også fra Norge.
Med "ganske rammende" tænkes der dog ikke på skydevåben.

Naturligvis er det ganske forfærdeligt, hvad dén galning har foretaget sig!
Men livet skal jo også gerne kunne gå videre igen. Måske ved hjælp af en smule (sort) humor?. Med berøringsangst kommer vi ingen vegne.
Holliday

Sendt 2011/07/29 13:26:31 IP: Logget Svar...

The Sun Always Shines On TV

Kære René,

Jeg er enig et langt stykke hen ad vejen. Livet går videre, også i Norge og sort humor er ofte et redskab til at bygge bro fra tragedie til smil. Når det så er sagt, så mener jeg samtidig, at der er noget som hedder situationsfornemmelse. Ofrene for galningen er end ikke i jorden endnu og der er intet, INTET i hans tidligere anmeldelser der indikerer, at der skulle være tale om det mindste brug af ironi eller sort humor. Men blot endnu et ligegyldig bølgeskvulp i overfladen. Denne gang så lige med en kobling til den norske massakre.
Thomas Aquinas

Sendt 2011/07/30 14:58:09 IP: Logget Svar...

Fiktion og virkelighed

Måske fortæller det også noget om at mediet TV er ved at udviske forskellen mellem hvad der er virkelighed og hvad der er fiktion. Uden at skulle starte en længere debat om emnet, så er det måske dét der for nogen kan være vanskeligt at skelne og derfor falder der en upassende bemærkning engang imellem - uden at der tænkes over det, hvilket blot gør det endnu mere skræmmende. Desværre er det nok en tendes som vi kun har set starten på er jeg bange for.
Holliday

Sendt 2011/07/30 17:00:32 IP: Logget Svar...

Så det du siger, det er...

at det i Norge ikke var en film?
Legolas Klods

Sendt 2011/07/31 15:10:30 IP: Logget Svar...

Det er pisse tragisk den der massakre i norge,hvad der skulle ha været en weekend hvor unge social demokrater dyrkede ubeskyttede sex,drak og lyttede til musik og oh selvføgelig snakkede lidt politik endte i et ubeskriveligt blodbad.
Hvordan nogen i denne verden kan komme med sjove bemærkninger på ders bekostninger er igen endnu mere nærmest ubeskriveligt uvirkeligt for mig.
og til ham der scream anmelderen der må da sikkert være en kommende seriemorder det bekræfter han tydeligt da han helt klart har udvisket grænsen mellem fiktion og virkelighed.
Nej forresten tager og presser min mund mod underarmen og laver de mest uanstændige pruttelyde.

Start en debat om denne udgave af Scream 4 (Blu-ray & DVD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest