An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Nora Roberts Collection (4 film) (DVD) Nora Roberts Collection (4 film)

Udgivet 4. april 2014 af Universal (DK) 52GSD6231171 / UPC# 5051162311713

Nora Roberts Collection (4 film) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lifetime Television - 2007
USA - Farve - 366 min
Ønskeliste
DramaRomantikThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Nora Roberts Collection
Instruktør: Ralph Hemecker
  David Carson
  Stephen Tolkin
  Mike Robe
Medvirkende:
Reese Gilmore  Heather Locklear
Brody  Johnathon Schaech
Rick Marsden  Gary Hudson
Lo  Derek Hamilton
Joanie  Linda Darlow
Linda Gail  Lisa Marie Caruk
Reena Hale  Alicia Witt
John Minger  Scott Bakula
Bo Goodnight  Matthew Settle
Bianca Hale  Talia Shire
Vis alle medvirkende...
Stikord: Nora Roberts
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 0

Intet gennemsnit - ingen har stemt.

Bliv den første til at stemme på denne titel.   


Nora Roberts Collection

Indeholder følgende film:
  • Angels Fall (2007)
  • Blue Smoke (2007)
  • Carolina Moon (2007)
  • Montana Sky (2007)
Angels Fall:
Reece Gilmore (Heather Locklear) overlevede som den eneste en massakre i den restaurant, hvor hun var kok, så hun forsøger helt naturligt at flygte fra sine oplevelser. Hun kører afsted uden bestemt mål i sin desperate søgen efter et nyt liv. Da hendes bil bryder sammen i en idyllisk by i Wyoming, tager hun arbejde på det lokale spisested i håb om at tjene penge til sin videre færd. Men da hun lærer byens beboere – og især den flotte forfatter Brody (Johnathon Schaech) – nærmere at kende, overvejer hun at lægge sin fortid bag sig og slå sig ned i den lille by. Det er dog kun indtil hun på en vandretur bliver vidne til et mord. Nu er hun igen traumatiseret – og ikke kun på grund af mordet. Da politiet efterforsker mordet, finder de overhovedet ingen beviser, og ingen tror på hendes beretning, hvilket får hende til at frygte, at hun er gået fra forstanden.

Blue Smoke:
Forbered dig på en nervepirrende historie om lidenskab, familie, mad og ild! Da Reena (Alicia Witt) var en lille pige på 11 år, overværede hun, at hendes families pizzeria brændte ned. Da hun blev større, besluttede hun sig helt naturligt for at uddanne sig til brandefterforsker. Nu, hvor hun er voksen, bestemmer hun sig for at besøge sit gamle kvarter, hvor hun finder sit livs kærlighed – en tømrer, der hedder Bo Goodnight (Matthew Settle). Men Reena falder hurtigt ned fra sin lyserøde sky, da hun opdager, at en psykopat fra hendes fortid er vendt tilbage for at ødelægge hendes liv. Det viser sig, at han har en sygelig trang til at sætte ild til ting – og mennesker, som Reena holder af! Nu skal hun bruge alle sine detektivfærdigheder til at sætte en fælde for pyromanen, inden hendes liv (og kærlighed) bogstavelig talt går op i flammer.

Carolina Moon:
Claire Forlani, Oliver Hudson og Jacqueline Bisset spiller hovedrollerne i denne thriller om en kvinde, der vender hjem til sine fødeby for at komme til tåls med sin foruroligende fortid.
     Tory (Claire Forlani) var godt klar over, at det ikke ville være nemt at vende hjem - heller ikke hvis hun ikke var begavet med overnaturlige evner. Hun vidste, at når hun begyndte at rode i fortiden, ville hun blive tvunget til at genopleve de grusomme billeder, hun så for sit indre blik mange år tidligere, da hendes barndomsveninde Hope blev brutalt myrdet. Som om det ikke var nok, opdager Tory hurtigt, at Hopes død kun var det første af en lang række mord i løbet af de år, der var gået siden den frygtelige dag. Det værste er, at en sindssyg morder tålmodigt har ventet på, at Tory skulle vende tilbage. Nu har hun kun to muligheder - at bruge sine overnaturlige evner til at fange morderen eller at blive hans næste offer!

Montana Sky:
Da den stenrige kvægopdrætter Jack Mercy dør, efterlader han sin store ranch i Montana til sine tre døtre, der er halvsøstre og aldrig har mødt hinanden. Det viser sig dog, at Jack har sat en betingelse, som de skal opfylde, inden de kan få deres arv udbetalt. Ifølge testamentet er de tre kvinder kun berettiget til at arve, hvis de bor sammen på ranchen i et helt år. Selvom trioen ikke forventer, at det vil gå gnidningsløst, har de dog ikke forudset, at der er en person, der vil gøre alt for at sabotere deres planer. Hvis det ikke lykkes de tre godtroende søstre at udrede det rod, deres far efterlod, kan de vinke farvel til deres arv! Filmen fortæller en uforglemmelig historie om rigdom, kærlighed, mysterier og mord.
Tekst fra pressemateriale
Skriv din egen anmeldelse af Nora Roberts Collection (4 film) - klik her

Start en debat om filmen Nora Roberts Collection (4 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Nora Roberts Collection (4 film) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest