An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Behind the    Candelabra (Blu-ray) (BD) Behind the Candelabra (Blu-ray)

Udgivet 27. februar 2014 af SF Film BD22210 / UPC# 5704028222103

Behind the    Candelabra (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. HBO - 2013
USA - Farve - 118 min
Ønskeliste
DramaRomantik
Filmens specifikationer
Original titel: Behind the Candelabra
Dansk titel: Mit liv med Liberace
Instruktør: Steven Soderbergh
Medvirkende:
Liberace  Michael Douglas
Scott Thorson  Matt Damon
Bob Black  Scott Bakula
Seymour Heller  Dan Aykroyd
Frances Liberace  Debbie Reynolds
Lou  Eric Zuckerman
Assistant Director  Eddie Jemison
Rose Carracappa  Jane Morris
Joe Carracappa  Garrett M. Brown
George Liberace  Pat Asanti
Vis alle medvirkende...
Stikord: Biopic / biografisk
Homoseksualitet
Parforhold
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 6.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Behind the Candelabra

Liberace (Michael Douglas) var sin tids største showmand. Han var en virtuos pianist, grænseoverskridende entertainer og prangende stjerne kendt fra TV og store arrangementer på scenen. Liberaces shows var ekstravagante, og der var altid masser af dyre kandelabre. En verdenskendt showmand med noget helt særligt der fik publikum til at elske ham.

I sommeren 1977 kommer en smuk, ung, fremmed mand - Scott Thorson (Matt Damon) - ind i Liberaces omklædningsrum. De har en fælles bekendt, Bob Black (Scott Bakula), der præsenterer dem for hinanden. Trods aldersforskellen slår det gnister imellem dem. Scott er dybt fascineret af Liberaces flamboyante stil og imponerende evner ved klaveret. Liberace er betaget af den unge, smukke mand, og de indleder en hemmelig kærlighedsaffære.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Behind the Candelabra:

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 21. oktober 2015
Kitch
Med mindre det stadig er vigtigt for Hollywood at skildre homosexualitet og medvirke til at afdramatisere det i Guds eget land, kan det være vanskeligt at se, hvorfor Soderbergh, Michael Douglas og Matt Damon m.fl. kaster sig ud i dette projekt.
Entertaineren Liberace var så kitchet, at hans popularitet er helt uforståelig. Han var den hurtigste pianist i verden, siger man. And so what, han gjorde også musikken uinteressant og ligefrem ulækker at lytte til. Hans fremtræden var tæt på uudholdelig og hans omgang med denne verdens glitterstads nærmest en sygdom. Og så har jeg måske svaret på, hvorfor man laver en film.
Desværre er filmen kun en lille prut i filmland. Det eneste interssante, den har at byde på, er hvorledes Michael Douglas er sminket, og hvor små trusser Matt Damon tør træde frem i. D'herres præstationer er så langt ude over kanten, at det i virkeligheden bliver plat og kun appellerer til nyfigenhed. Filmen selv har ingen kant, stiller ingen spørgsmål, går ikke ind under kitchet. Bevares, den fortæller at både Liberace og Scott var ensomme mennesker, der søgte hinanden i et orgie af overflod, men er det ikke lige lidt nok. Hvis historien havde handlet om et heteropar, havde det været rent Se og Hør niveau.
Det er mærkeligt at se så meget talent og så mange kræfter blot skøjte lidt rundt i overfladen. På den måde bliver filmen selv et stykke kitch af den slags man kan få i souvenirshops over hele verden.
Stjernerne går til Douglas og Damon for det mod, de trods alt udviser ved at stille op til dette plattenslageri.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. marts 2014
Bøssepianisten
Michael Douglas og Matt Damon er drivkraften i denne løse biografifilm om den berømte entertainer der ved Gud i himmelen kunne spille klaver på en scene, men som faldt igennem med sine platheder og dårlige vitser. På hjemmefronten var han et usikkert og forfængeligt menneske der brugte elskere til at dulme følelsen af utilstrækkelighed. Ifølge Soderbergh, altså. Filmen er interessant og bliver aldrig ufrivilligt komisk og det skyldes virkelig de to hovedrolleindehavere, der gør historien lødig og vedkommende. Man kunne nu godt have undværet scenen hvor Damon tilfredsstiller Douglas analt! Debbie Reynolds er morsom som Liberace's moder, men hun er desværre for lidt med i filmen. Seværdig film.

Anmeldt af Monkeyman, København S 30. august 2013
Jeg var Liberace's HE-BITCH !
Michael Douglas som den flamboyante pianist/showmand Liberace???

Aaaaahhh, nu driver du sgu gæk med mig!

Aaaaa HVAD... det er ikke en joke!... nå, jamen lad os se om det går an.


DET GØR DET!!!

"Behind the Candelabra", er en ganske god TV-film lavet af Steven Soderbergh, der har bevæget sig ud i et projekt der nemt kunne knække
midt over, men som i den grad overlever i dag på bedste velgående.
Filmen er både sjov, alvorlig, skæv, klam og tankevækkende.
Michael Douglas kører her alle sine præstationskanoner frem, og giver en fremragende og ikke mindst modig preformance. Matt Damon spiller ligeledes godt som Liberace's nye BITCH, der i starten er Sugar Daddy's yngling... men som i den grad kommer til at falde på røven, da Liberaces søgning på yngre kød, er noget nær umættelig.
Filmen byder også på nogle pæn fede små birolle, såsom Debbie Reynolds som Liberaces mor og ikke mindst Rob Lowe som Mr. Showman's private plastikkirug, der klart har filmens skæggeste scene.

Desværre er filmen alt for uoriginalt bygget op og hvis du regner med de helt store overraskelser... ja, så er de heller ikke til stede, med mindre det virkelig kan chokere dig at se Hr. Damon og Hr. Douglas gå i ´´seng med hinanden´´ og lave mund til mund tungegymnastik!

Men, i enden så giver jeg klart min anbefaling med på vejen til "Behind the Candelabra", det er en god præstations drevet film!

Ret din egen anmeldelse af Behind the Candelabra - klik her

Start en debat om filmen Behind the Candelabra - klik her

Start en debat om denne udgave af Behind the Candelabra (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45