An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Xena - Warrior Princess: Series    Finale  (DVD) Xena - Warrior Princess: Series Finale

Udgivet 5. november 2002 af USA Home Ent. MHV22679 / UPC# 025192267925

Xena - Warrior Princess: Series    Finale  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 1995-2001
USA - Farve
Ønskeliste
ActionAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Xena - Warrior Princess
Instruktør: John Schulian
  Robert G. Tapert
  Sam Raimi
Medvirkende:
Xena  Lucy Lawless
Gabrielle  Renée O'Connor
Joxer  Ted Raimi
Livia  Adrienne Wilkinson
Callisto  Hudson Leick
Ares God of War  Kevin Smith
Autolycus  Bruce Campbell
Stikord: Fantasy
Girl Power
Græsk mytologi
Hekseri / trolddom
Slå-på-tæven
Sword & Sorcery
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Tekster: Ingen
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 16

Gennemsnit: 10.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Xena - Warrior Princess

I en tid, hvor gamle guder, krigsherrer og konger regerer, har et land ramt af kaos desperat brug for en heltinde. Hun er Xena, en magtfuld prinsesse, støbt i kampens hede. Med kvaliteter som styrke, passion og mod vil hun ændre verden! Krigerprinsessen Xena er opsat på at overvinde sin mørke og hadefulde fortid. Og hun søger konstant at forbedre sig selv ved overalt, hvor hun kommer frem, at hjælpe de svage mod de onde og tyranniske. Undervejs på sine eventyr får hun hjælp af sin bedste veninde, den unge håbefulde digterinde Gabrielle, der også drømmer om at blive en kriger.

Den flotte og underholdende eventyrserie Xena er en såkaldt spinoff, en udløber af serien Hercules. Her optrådte Xena første gang i 3 episoder, hvorefter det skyndsomt blev besluttet, at den populære bifigur måtte have sin helt egen serie. Med den høje, statuariske Lucy Lawless i titelrollen blev Xena snart en verdensomspændende succes-serie, der kørte i seks år fra 1995-2001.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Xena - Warrior Princess (TV-serie):

Anmeldt af Marie, Gentofte 10. februar 2004
o-4...jeg ved det ikke
ok det her er så enden på en af verdens bedste serier, en serie der nærmest er blevet legendarisk for hvem kender ikke krigerprinsessen? spørgsmålet er så bare om denne afslutning er serien værdig. mit svar er afgjort nej. enten hører man til den gruppe der elsker denne finale eller også til den der har lyst til at opsøge pruducerne og give dem "the pinch" og få dem til at trække afsnittene(finalen består af to afsnit) tilbage og råbe aprilsnar! men det går nok ikke. for at sige lidt om hvorfor jeg synes dette afsnit ødelægger alt det serien har bygget op siden sæson et ville jeg skulle ramse hele historien op men for at gøre det kort: DET ER IKKE XENA. for det første er det fuldstændigt tåbeligt at slæbe xena og gabrielle (der faktisk bærer alt det følelsesmæssige på sine skuldre) til japan i sidste afsnit. for det andet bliver der afsløret en hel ny historie fra xenas fortid(come on) som er så stor at det er en lille smule mærkeligt at man ALDRIG har hørt om den før. plus at xena og gabs venskab er blevet så tæt at det er sindsygt at Xena aldrig har fortalt gab om det (en af de ting der strider imod seriens "ånd"). men den værste ting er næsten at xena ikke er xena i dette afsnit. man sidder tilbage med en følelse af "øøh hvem er du og hvad har du gjort med xena" hvilket bare ikke er fedt når der ikke er andre afsnit til at få hende tilbage i.

så jeg ved faktisk ikke hvilken karakter jeg skal give. hvis man bare så den som en film ville den være rigtig god med en handling der holderden (har sine øjeblikke) og billedlig flot og der er da også en MEGA fed scene hvor gab sparker rigtig meget røv(Fantastisk spillet af Renee O'Connor) men som et xena afsnit -ØV.

det skal da også lige siges at jeg aldrig før har tudet så meget til en film som jeg gjorde i slutningen af denne. om det så var fordi den var sørgelig og fordi det var sidste afsnit af min yndlings serie eller om det var af fortvivlelse over hvad jeg dog havde gjort for at vægge gudernes vrede, det ved jeg ikke.

Skriv din egen anmeldelse af Xena - Warrior Princess (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Xena - Warrior Princess: Series Finale - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45