An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Hard Rain  (DVD) Hard Rain

Udgivet 6. oktober 2003 af Nordisk Film 1304631 / UPC# 5708758652674

Hard Rain  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. PolyGram - 1998
USA - Farve - 96 min
Ønskeliste
ActionThrillerKatastrofefilm
Filmens specifikationer
Original titel: Hard Rain
Instruktør: Mikael Salomon
Medvirkende:
Jim  Morgan Freeman
Tom  Christian Slater
Mike Collins   Randy Quaid
Karen  Minnie Driver
Uncle Charlie  Edward Asner
Kenny   Michael A. Goorjian
Mr. Mehlor  Dann Florek
Ray  Ricky Harris
Wayne Bryce  Mark Rolston
Phil  Peter Murnik
Vis alle medvirkende...
Stikord: Orkan / stormvejr
Penge
Røveri / heist
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 11

Gennemsnit: 8.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Søren

Hard Rain:

Byen Huntingburg trues af en oversvømmelse. Sheriffen evakuerer befolkningen samtidig med, at en havareret pengetransport bliver overfaldet af en røverbande. Men transportens chauffør, Tom, stikker af med pengene, forfulgt af banden og politiet, der ikke er så retskafne, som de burde være. Undervejs får Tom uventet hjælp af Karen, der prøver at holde vandmasserne ude fra den kirke, hun er ved at restaurere. Men langsomt strammes nettet om de to unge.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Hard Rain:

Anmeldt af Holliday, Aalborg 21. februar 2011
En til Extract
Danske Michael Salomon's Lalandia eventyr skulle være hans adgangsbillet til at skifte pladsen bag kameraet ud med en instruktørstol blandt de tunge drenge i Hollywood, som bl.a. Jan De Bont gjorde det med Speed og knap så meget Speed 2 *host*. Man kan i øvrigt undre sig over, hvorfor d’herrer har så travlt med at filmverden skal beriges med endnu en middelmådig instruktør, i stedet for et par dygtig fotografer? Nå, nok om det. 70.000.000 dollars kostede det at lave Hard Rain i 1998 og der med må det siges at være en temmelig dyr sag Hr. Salomon stod med i hænderne.

Hard Rain har en historie som ja, måske ikke er gennemblødt, så i hvert fald temmelig tynd. Omvendt er det jo sjældent at rendyrket actionfilm, som der 100 % er tale om her, har de mest komplicerede historie at skulle holde styr på. Tænk f.eks. på et par af McTiernans største træffere; Die Hard og Predator.

I Hard Rain er Christian Slater vagt på en pengetransport hvor de netop har samlet 3 millioner fugtige dollars op, da en oversvømmelse truer hele området og ruten de kører på. Det er dog ikke Slaters og hans makkers eneste problem, for en bande anført af Morgan Freeman vil meget gerne have fingrene i de fugtige sedler. Det lykkedes dog for Slater at redde pengene og begrave dem i vandmasserne som allerede er ved at total oversvømme den lille by, men ende samtidig selv i det lokale fængsel efter et rendezvous med filmens heltinde (altid dejlige Minnie Driver). Og vupti, snart kan et trekantsdrama udfolde sig mellem byens sherif, Slater og pegetransportsrøverne. Tilsat en gigantisk oversvømmelse.

Hard Rain er en ganske hæderlig actionfilm. Hverken mere eller mindre. Historien er som nævnt let overskuelig og filmen vælter sig ikke ligefrem i subplots eller overraskende twist. Filmens styrke er uden tvivl kombinationen af katastrofefilm og ”røvere og soldater”. Elementet af vand og oversvømmelse giver scener, som ellers er ganske ordinære og set tusind gange før, et ekstra pift nu hele svineriet foregår i vand til brystet. Det er da også selve vandplaskeriet som primært gør Hard Rain et kig værd. Salomon har ikke forgæves været fotograf på The Abyss og formår at iscenesætte et spændende set-up med den hårdt prøvet dæmning og lille put by.

Når Hard Rain så alligevel aldrig kommer helt op og ringe blandt de tunge drenge i genren, så skyldes det bl.a. det mangler overraskelse momentet og et drys eller tre fra x-factor hylden. Der er nemlig ikke liiige den-der scene hvor mdu tænker: Holy fuckin' crap. Lad os de den igen!

Persongalleriet i Hard Rain er lidt udvandet. Morgan Freeman, som altid tilføjer sine roller et element af troværdighed og løfter de fleste film, gør det fint som bankrøveren med en samvittighed. Selv om det ser ud til han her og der småkeder sig en anelse. Slater er en skuespiller jeg har holdt af siden Heathers dagene. Og det er selv om han er med i mere junk, end de kan servere på Burger King på en uge og at tangenterne er få. I Hard Rain fungere han okay, men er samtidig helt uden kant. Randy Quaid spiller filmens sherif og det gør han i øvrigt godt. Til gengæld er det som om at et par steder mangler der en scene eller to. Bl.a. hvor det ældre ægtepar, pludselig er blevet kidnappet af Freeman og co. uden nogen forklaring. Om scenerne simpelthen er skyllet væk, eller filmen blot er klippet ned, skal være usagt. Det sidste vil dog virke lidt underlig, da spilletiden er under 1 ½ time.

Hvordan gik det så med Hard Rain og Salomons billet til de stores sandkasse? Ja, de 70.000.000 blev temmelig våde. Film indtjente lige i underkanten af 20.000.000 i USA. Og i dag, beskæftiger den danske fotograf/instruktør sig primært med TV-serier i den dyre ende. Bl.a. Band of Brothers og Rome. Ang. Hard Rain, skal jeg dog indrømme (med en vandpistol for tindingen) at selv om den aldrig kommer på hverken en top 10-20-eller ja top 30 liste over mine all time actionfilm, så har den faktisk evnen til at levere et hyggeligt gensyn. Så helt skidt (undgik fristelsen for at skrive vandet) er det ikke…trods alt.

Anmeldt af lookalot, København K 18. maj 2010
udvasket manuskript/hjernen kom aldrig for alvor i blød
Hard Rain oser af atmosfære, og har en ok underholdningsværdi, men ærgeligt at manuskriptet ikke er mere vandtæt! Skuespillerne har ikke meget at arbejde med, selvom, fristes man til at sige - at dét har Keanu Reeves, jo aligevel ALDRIG haft! Store vandhuller i plottet, gør at man er bedst tjent med at glemme alt om logik, men så vil mange sikkert også føle sig ok underholdt det meste af tiden, og komme nogenlunde tørskoet igennem/hjem.(igen).

Anmeldt af Extract, Dyssegård 18. maj 2010
Kup under oversvømmelse
Hard Rain Salomon har lavet en fremragende kupfilm og katastrofefilm samtidigt. Det er flot og realistisk lavet, en af de bedste katastrofefilm der er lavet. Visuelt utroligt flot og stemningsfuldt lavet og der er tilstrækkeligt mange vrid og tvists i handlingen til at gøre den ret uforudsigelig. Man har virkelig oplevelsen af at være midt i oversvømmelsen og så medvirker den dejlige Minnie Driver, altid en fornøjelse at være i selskab med. Morgan Freeman leverer endnu en god præstation som røver og ligeledes Christian Slater som vagt på pengetransporten. Og så er Randy Quaid rigtig god som slimet sherif. Fremragende spfx.
PS. Hvad pokker får dog 2 anmeldere til at give filmen korset??

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. maj 2009
Gennem regn og slud skal pengene ud
Hvad end de andre måtte sige, så kan jeg i bund og grund godt li' Mikael Salomons actionpakkede film, der efter min mening ikke fortjener al den dårlige omtale. Plotmæssigt ser det ikke særligt godt ud, men jeg blev underholdt fra først til sidst.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 31. maj 2007
Hard Rain
En spændende Action/Thriller med Slater og Freeman.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 20. juli 2006
Let it rain!?
I enhver henseende helt ualmindelig kedsommelig. Det er ikke nok, at sætte en telefonbruser foran kaneraet, man skal også have en historie, at fortælle.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 21. december 2004
Der var hvad der var
Standard spændingsfilm.

Ret din egen anmeldelse af Hard Rain - klik her

Deltag i debatten om filmen Hard Rain - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Hard Rain
René

Hard Rain (BRUGT) Hard Rain (spansk omslag) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2010/05/20 10:22:26 IP: Logget Svar...

Hej lookalot

"Hard Rain"? Keanu Reeves?!! Hø-hø, hvilken film er det lige DU har set?
Holliday

Sendt 2010/05/20 10:50:05 IP: Logget Svar...

Keanu Reeves og Hard Rain...

Øh, det er ham der spiller op mod Danny Glover, har du ikke vinduesviskere monteret på skærmen René?
René

Sendt 2010/05/20 11:12:53 IP: Logget Svar...

Keanu Reeves og Hard Rain

Hmmm ..... Jeg indrømmer da blankt, at det er ved at være et par år siden, jeg sidst så filmen. Men jeg erindrer dog også, at det er Christian Slater, der spiller op mod Morgan Freeman.

Hehe. Kan Keanu Reeves muligvis ha' haft en så lille birolle (evt. som et lig der driver forbi i vandet) at han slet ikke er nævnt på rollelisten?
Jeg erindrer ham, sært nok, overhovedet ikke. Må hellere huske at købe vinduesviskere til næste gang.
Ulrich

Sendt 2010/05/20 11:35:16 IP: Logget Svar...

Vi drukner af spændingen...

Jeg må ærligt indrømme at jeg godt kan lide Hard Rain. Randy Quaid kan man jo ikke andet end at holde af.
René

Sendt 2010/05/20 12:41:47 IP: Logget Svar...

Vandgang med plask i

Ja, jeg skal da også ærligt indrømme, at jeg altid har følt mig ganske godt underholdt i selskab med "Hard Rain".

Men hvad andet kan man også vente sig fra en mand som mig, der ikke automatisk slår korsets tegn for sig, hver gang Roland Emmerich's eller Michael Bay's navn nævnes?
Holliday

Sendt 2010/05/20 14:55:21 IP: Logget Svar...

Lalandia

Hov! Hov! Jeg fordøjer skam også d'herres film med velbehag (med visse undtagelser) og i den kontekst må jeg indrømme, at jeg genså Hard Rain her sidst den var i rotation på TV2film og var faktisk ganske godt underholdt, så måske har al regnen opløst min tidligere skeptisk?
Extract

Sendt 2010/05/20 19:42:26 IP: Logget Svar...

Re: Lalandia

Så er der måske ligefrem plads til en revision af din anmeldelse i positiv retning Holliday?
Holliday

Sendt 2010/05/20 20:37:59 IP: Logget Svar...

Med nye briller

Tjae Extract, det var måske mest fair overfor vores danske ven? Nu skeletterne er på vej ud af skabet, så kunne jeg godt afslører, at der er et par andre tyndbenet actionfilm, som jeg må indrømme, nyder med stor fornøjelse når jeg fanger dem på tv. Nødvendigvis ikke det hele af dem, men udvalgte passager. Ak ja, hvad skal det ikke ende med?
Karina

Sendt 2010/05/20 21:22:23 IP: Logget Svar...

you are turning into... me

Jamen søde ven... drejer du lige så stille ned ad mainstream alley på dine gamle dage? Kom og besøg mig, hvis du når helt ned for enden. Jeg bor i det røde hus med det hvide stakit.
Holliday

Sendt 2010/05/21 09:13:35 IP: Logget Svar...

Mainstream

Uha i am all about mainstrem. Jomfrukilden fungere kun som bogstøtte hos mig
Tussemand

Sendt 2010/10/31 19:38:00 IP: Logget Svar...

Nu er det jo...

Christian Slater overfor Morgan Freeman.
Extract

Sendt 2012/09/02 19:32:21 IP: Logget Svar...

Tynd historie?

Er der nogen der nogensinde har klaget over 'tynd historie' i High Noon?
Holliday

Sendt 2012/09/02 19:44:57 IP: Logget Svar...

High Noon/Hard Rain og tynd historie

Jeg ved ikke om den er til min anmeldelse? Er den det så 1: Det bliver jeg svar skyldig på, da jeg ikke kender eller har læst alles mening om High Noon. 2. Så klager jeg ikke over det er en tynd historie, jeg konstaterer det og giver endda eksempler på andre fuldblods actionfilm som har en tynd historie.
Svend Erik

Sendt 2012/09/02 22:51:26 IP: Logget Svar...

Tynd historie

Jeg vil da gerne melde mig som en kætter, der finder, at historien i "High Noon" ikke hører til de tykkeste i filmhistorien. Det er jeg s'mænd inde på allerede i 2005.
Og jeg er ikke alene. Bag mig har jeg folk som John Ford og Howard Hawks. Hva' siger du så?

Og for at gøre det hele endnu værre: Hard Rain er en elendig film. Det var bare det, jeg ville sige. Hej.

PS. I øvrigt er det kun få timer siden CT så Heston i "Run Silent, Run Deep". Det er da ikke sikkert, at det er de samme skuespillere, der optræder hver aften på vore forskellige skærme.

PPS. "Det syvende segl" er også fin som bogstøtte.
Holliday

Sendt 2012/09/03 08:15:35 IP: Logget Svar...

"Tyndt" oplæg

Nu har filmmediet jo også en del flere knapper at trykke på end blot historien. I min bog er flere af mine yndlingsfilm faktisk velsignet med en ganske banal (eller tynd) historie. Men det ser jeg kun som et plus.

Alien, Apocalypse Now, Night of the Living Dead, The Searchers, Halloween, The Terminator, The Thing, Evil Dead II, Suspiria, Once Upon a Time in the West.
Thomas Aquinas

Sendt 2012/09/03 11:38:17 IP: Logget Svar...

Hov,hov,hov,hov,hov..!

Hov, Svend Erik! Ikke ét ondt ord om "Det Syvende Segl"! og til Doc: har du overhovedet SET "Jomfrukilden"?
Holliday

Sendt 2012/09/03 12:40:40 IP: Logget Svar...

Jomfrukilden?

Er det ikke den de kalder Jomfru Ane gade i Aalborg?
Svend Erik

Sendt 2012/09/03 13:09:23 IP: Logget Svar...

Min mund er lukket...

... med syv segl.

Holliday, tror du seriøst, at du har set en jomfru i "Gaden"?
Holliday

Sendt 2012/09/03 17:49:52 IP: Logget Svar...

Ang. Gaden

Så kom jeg der i mere end ti år Svend Erik, så jeg har mødt mange
Svend Erik

Sendt 2012/09/04 09:59:56 IP: Logget Svar...

Raske svende og ædle møer...

Ædle mænd ser en jomfru i enhver kvinde, sådan bør det være.
... jeg kom også i Gaden en årrække
Holliday

Sendt 2012/09/04 10:59:52 IP: Logget Svar...

Haha!

Touché
Falkbøll

Sendt 2012/09/05 00:10:28 IP: Logget Svar...

God eller Dårlig Smag?...

Min egen smag? - ér så dårlig, at jeg ikke engang selv! forstår den.
'Hard Rain' Suger Kugler!... "Halv Shubby Søndags Sjasker" i bedste fald!. Jeg ville MEGET hellere læse Søren skrive om... feks. "Father's Day" :D

Start en debat om denne udgave af Hard Rain - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45